Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ρουλάκι τι νέα είναι αυτά!!!!!!! Η εμφύτευση γίνεται 21η- 22η μέρα του κύκλου (δεν θυμάσε που μου είχες στείλει διεύθυνση στο ιντερνετ να το δω!!!)...και κάποιες γυναίκες βλέπουν σταγόνες κόκκινο αίμα σαν περίοδος (που δεν είναι κανονική περίοδος όμως)...

Βρε ''χοριακάκια'' .... βουρρρρρρ για χοριακή!!!

και εύχομαι τώρα που θα έρθω Αθήνα για τις εκλογές... να χαίδεψω και εγω κοιλίτσαααααααααα....

• Απαντήσεις 110
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αααχ Ρουλάκι δεν ξέρω να σου απαντήσω! Εγώ δεν είχα δει καθόλου αίμα! Αλλά θέλω να σου στείλω όλη μου την θετική ενέργεια να πάνε όλα τέλεια... και να έχεις ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου!! ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙ!!!!

Δημοσίευση

νταλακιιιιι αχουυυυ βρηκες χρονο για να εισαι μεσα??? χιχιχιχιιχ τι κανεει ο κουκλος???????

αριστινακιιιιιιι ποπο ποποοοοοο καλο χειμωνα να εχουμε!!!! και σε ολα τα κοριτσακια!!!!

κοριτσια να σας πω???????? αν ειναι να εχει γινει το θαυματακι της ρουλιτσας θα εχει γινει,σωστα????? οποτε γιατι να περιμενουμε τοσες μερες για χοριακη και να μην παει αυριο πρωι πρωι??????????

Δημοσίευση

Ρουλάκι μου με ολη μου την καρδιά και πολύ ειλικρινά σου έυχομαι να είναι θετικότατη η χοριακή σου και να φέρεις στον κόσμο ενα υγιέστατο παιδάκι το αξίζεις πραγματικά.Σου στέλνω ολη την θετική μου ενέργεια και περιμένω τα νέα σου κοριτσάρα μου.:kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Kορίτσια... :blush: M'έχετε συγκινήσει πολύ με το ενδιαφέρον σας.. :blush:

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας!

Με τόση θετική ενέργεια νιώθω ήδη έγκυος!! :P Αν όχι αυτόν το μήνα, σίγουρα τον επόμενο ή τον μεθεπόμενο! Που θα μας πάει;;; Θα 'ρθει σε όλες όσες το παλεύουμε ο κυρ-Πελαργός! Αλλιώς θα πάω μια βόλτα μέχρι τη Θήβα να τον κατεβάσω από τη φωλιά του!! :P :laugh: Θυμάστε που'χα ανεβάσει θέμα με φωτογραφία;; :laugh: :P :silly:

http://mammyland.com/index.php?option=c ... d=23#88067

Φιλάκια πολλά σε όλες σας, σας αγαπώ πολύ! :)

Δημοσίευση

Καλημέρα Κωνσταντίνα μου.. :)

Πάλι είχα ένα ίχνος πριν λίγο.. πολύ φοβάμαι πως θα'ναι επανάληψη του ίδιου σεναρίου με τον προηγούμενο μήνα :(

Θα πάρω αργότερα το γιατρό μου ένα τηλ. να του τα πω, να δω τι θα μου πει.

Ουφ...

Δημοσίευση

ΘΕΙΑ ΡΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ!!!!ΛΕΣ ?????

ΑΧ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ........ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ?????

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΧΑΛΑΡΑ!!!!!!! ΡΕ ΣΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΜΕΙΣ????ΕΕΕΕ???

Δημοσίευση

καλημερααααααααα!!!!! ουφ πια μες στην αγωνιααααααααααα!!!!! να σου πω θειουλα, παρε το γιατρο τωρα να μαθουμε τι μπορει να ειναι και ρωτα τον αν μπορει να ειναι σπορακι!!!!

κοριτσια καντε το σταυρο σας ολες μαζι να ειναι η θειουλα μας εγκυος και τι στον κοσμο........

Δημοσίευση

Βρε Δημητρούλα μου δεν ξέρω τι να υποθέσω. Αν δεν ήταν αυτό του προηγούμενου μήνα, θα'μουν πιο αισιόδοξη. Αλλά τώρα φοβάμαι πως θα'χω πάλι τα ίδια και τζάμπα οι ελπίδες...

Όσο για τον καφέ.. (ας πάρω το αυστηρό μου) γιατί δεν έχεις έρθει ποτέ σε συνάντηση;; Εεεε;;; :P :laugh: χαχαχα..

Θα το κανονίσουμε.. άντε.. κοίτα εσύ να ξεκουράζεσαι, στα'πα και στο θέμα σου.. ΄Εχεις κι απαιτητική δουλειά βρε παιδάκι μου..

Δημοσίευση

Αχ βρε Μικρούλα μου εσύ... τι παιδί είσαι εσύ;;;; :):kiss::)

Ότι μπορεί να'ναι σποράκι, αυτό είναι σίγουρο.. αλλά το θέμα είναι ότι είναι πολύ νωρίς να το διαπιστώσουμε και θα μας φάει η αγωνία.. κι εσάς κι εμένα..

Τον πήρα αλλά δεν απαντά, ίσως να ξεγεννάει καμιά μανούλα.. :)

Θα φύγω σε λίγο κι ίσως να μην προλάβω να σας ενημερώσω άμεσα, θα μπω αργότερα να σας γράψω τι μου είπε.

Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.. ή μάλλον, αν ήταν να γίνει αυτό το μήνα, έχει ήδη γίνει.. κι απλά πρέπει να περιμένω να περάσουν οι μέρες... :huh::unsure::dry:

Δημοσίευση

παιδι -βιολι-κουμπι ειμαι εγω!!! χιιχχιχιχιιχιχι :)

γιατι ειναι νωρις??????????? ουφ πια!!! ποσες μερες πρεπει να περασουν???? δηλαδη αυτο το αιματακι μπορει να ειναι και εμφυτευσης ε???? κοιτα να δεις που θα ειναι!!!!! ;) και μετα θα με μαζευετε με το κουταλακι!!!!! ιχιχιχχιχι:):):):) μετα ξερεις ε??? μετακομοιζω σπιτι σου!!!! δεν θα κανεις ουτε δουλειες ουτε τιποτα!!!!!!!

Δημοσίευση

Τον βρήκα το γιατρό. Μου είπε να δω αν θα'χω πάλι και να του τηλεφωνήσω πάλι αύριο.. Θα δούμε...

Φεύγω, θα τα πούμε αργά το βράδυ γιατί θα δουλεύω από τις 2 μέχρι όσο πάει...

Φιλάκια!

Δημοσίευση

καλε κυριακατικα?????????? καλααααααααααα κοιτα να προσεχεις αυτες τις ημερες ετσι???????? μην κανειςψ βλακειες καικουραζεσαι!! αν παει να γινει το σπορακι,μη του κανουμε καμια ζημια!!! αντε!!!!! τα λεμε το βραδακι!!! φιλακιααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Poυλακι μου σ ευχαριστω που απαντησες αλλα δεν μπορεσα να ξανασυνδεθω και τωρα τα καταφερα!!!Ουφ μας εχει ζαλισει αυτη η περιοδος και τα καμωματα της!!!ΕΜΑ ΠΙΑΑΑΑ!!Χα χα χα χα...η ελα η μην ερχεσαι τι μας παιδευεις?α??????χα χα χα χα!!!Ευχομαι να ειναι κατι καλο !!!!!!Να πας στον γιατρο για υπερηχο....να σου πει γιατι συμβαινει αυτο !Το καλυτερο βεβαια θα ηταν να δει και κανενα νινι χι χι χι!!!ειναι νωρις το ξερω!Αλλα τουλαχιστον να φυγει το αγχος μην ειναι τιποτε αλλο!Θελουμε το νινι της θειας μας!!!!!!!

Δημοσίευση

Αχ βρε... τι ανιψούδια έχω εγώ;;;; :):)

Θέλετε ξαδελφάκι εε;;.. :laugh: :P

Είχα κάτι πολύ λίγα ροζ νωρίτερα, κατά τ' άλλα τίποτα το ιδιαίτερο.

Πριν λίγο γύρισα σπίτι, είμαι ψόφια, 12 ώρες μπροστά σ'έναν υπολογιστή... τα'χω παίξει..

Φιλάκια, καληνύχτα!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! :)

Βαλεντίνα μου, που θα μας πάει;;; Θα το στριμώξουμε το νινάκι!!!! :):P

Κάσση μου, άσε.. με τις ημερομηνίες και τις πιθανότητες μπλέξαμε κι άντε να δούμε πως θα ξεμπλέξουμε!! Ευχαριστώ για τις ευχές!!!

Δημοσίευση

καλημερα φιλεναδιτσες!!!

irenekante μου σκεψου τι τρελομαμα θα ειναι η ρουλιτσα μας!!!

αριστινα να σου πωωωωωωω, θα σκοτωνομαστε για το πια θα περνει το ξαδερφακι της πιο πολυ ε???? χχοχχοχιχιχιχιιχ

θειουλα οπως καταλαβες εμεις το εχουμε δεσει, αντε τωρα καντε τα πρεποντα για να δουμε οτι εχεις νινι, αντε μη νευριασω!!! χιιχιχιχιχχιιχχιιχ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ ασε κι εγώ έτσι φανταζομουν, αλλά τους κάνουν τις εξετάσεις την τρίτη μέρα νοσηλείας και τα αποτελέσματα είναι έτοιμα απόγευμα, οπότε δεν δίνουν εξιτήριο!
    • Αύριο γιατί όχι;;; 2 νύχτες δεν τους φτάνουν;; 😜
    • Στον μικρο δεν είχα πάνες αγκαλιάς τώρα θα παρω κάνα δυο μην φανταστείς. Από πράγματα δεν με έχει ρωτήσει κάνεις αν χρειάζομαι κάτι και δεν θέλω να πω και από μόνη μου γιατί γενικά από υποσχέσεις πολλά είχαν ειπωθεί στην αρχή και τώρα όλοι έχουν κάνει πίσω.   Από ρούχα έχω από την φίλη μου και από τον γιο μου δεν παίρνω αλλά μόνο ότι χρειαστεί εν καιρώ.  Ρούχα για έξοδο από το μαιευτήριο θέλω να πάρω κάτι καινούργιο να το κρατήσω κιόλας όπως έχω και του γιου μου και να πάρω και ένα λεπτό κουβερτάκι για να την βγάλω από το μαιευτήριο γιατί από τον γιο μου έχω 2 μπλε χοντρά.  Κορίτσια έχετε σκεφτεί όνομα για τα μωρά σας?  
    • Πάντως πιστεύω το παιδί θα προσαρμοστεί, πολύ θα ήθελα να πάω κάπου χωρίς τα παιδιά αλλά εμείς πάμε παντού πακέτο! Δες αντοχές των παππουδογιαγιαγιαδων, απομάκρυνε επικίνδυνα πράγματα από το χώρο τους πχ γυάλινα, φάρμακα κλπ, δείξε τους ταίσματα, αλλαγματα, αγαπημένα φαγητά σειρά διατροφής και γευμάτων και ενημέρωσε τους για τυχόν αλλεργίες κλπ. 
    • Τέλεια! Άστον,όσο κάτσει, τόσο το καλύτερο!😌 Μπα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο γάλα! Είναι πολύ καλή, απλά λόγω του θηλασμού που δεν διακόπηκε ποτέ έχω κανονικη ροή και πίνει πίνει και τα βγάζει μετά!θα στρώσει μου είπαν με τις μέρες!θα μάθει να το διαχειρίζεται! Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι! Ελπίζω να φύγουμε μεθαύριο!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...