Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

επιτελους οι μερες περασαν και ηρθε και η δικη μας η σειρα:woohoo:

σημερα το απογευμα θα αποκτησει το ονομα του ΣΠΥΡΟΣ-ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ

εγω βεβαια απο την αγωνια μου δεν εχω κοιμηθει ξυπναγα το βραδυ και σκευτομουν μηπως ξεχασα να κανω κατι:blink:

ολα τα εχω ετοιμα σιδερωσα και το κουστουμι του να ειναι ετοιμο του εχω ετοιμα τα παπουτσακια του λες και τον παω γαμπρο:laugh: :laugh: :laugh:

αχ τι αγωνια ειναι αυτη πωπωπωπωπωπω....!!!!!!!!!!!!τι συγκινηση!!!!!

σας βαζω μερικες φωτο αλλα το βραδυ θα βαλω και απο την βαπτιση γιατι σιγα μην περιμενω εγω τον φωτογραφο:laugh: :laugh: θα εχω μαζι μου την φωτογραφικη και ο αδερφος μου την βιντεοκαμερα:laugh: οποτε θα ξεκλεψω και μερικες φωτογραφιες για μενα:laugh:

οι μπομπονιερες μας!!

post-7176-13873934733975_thumb.jpg

• Απαντήσεις 83
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αναστασια μου!!!

Εφτασε η μεγαλη μερα!!!

με το καλο!!να τον χαιρεστε τον κουκλο σας και να ειναι παντα στην ζωη του γερος ευτυχισμενος και τυχερος!!!

και εσεις απο διπλα να τον καμαρωνετε!!

φιλακια πολλα και περιμενουμε φωτο και λεπτομερειες!!

Δημοσίευση

Αναστασια μου καλημερα να ζηση το ονομα (ετσι λεμε στην μακεδονια :) ).Σου ευχομε να δςσει ο θεος να τον ντυσεις και γαμπρο και να τον δεις ευτηχισμενο μεχρι τα βαθεια του γεραματα.Φιλια πολλα με το καλο :) .

Δημοσίευση

Kαλημερα Νατασα:) Τι ωραια που ειναι ολα? Τρελαθηκα με τις μπομπονιερες, κι εγω αν ειχα αγορακι αυτες θα διαλεγα:P Και τα ρολογια για τις νονες ειναι πολυ καλη επιλογη και δεν ειναι και φτηνα!!! Μπραβο, καλοφωτιστος να ειναι ο σπυρετος σου, να τον δεις οπως επιθυμεις, αντε και στα δικα μου:P :silly: :)

Δημοσίευση

Νατάσσα μου στα είπα και στο δικό μου θέμα, στα λέω και εδώ επίσημα. Να σας ζήσει ο μικρός, να τον δείτει όπως επιθυμείτε.

Όσο για προσκλητήρια, μπομπονιέρες κλπ. ΤΕΛΕΙΑ. Η κορνιζούλα μάλιστα μου άρεσε πάρα πολύ.

Αντε, το βράδυ πριν κοιμηθώ, θα κοιτάξω να δώ φώτο απο την βάφτιση του Σπύρου-Τάξιάρχη.

Φιλάκια κούκλα μου

Δημοσίευση

Καλημέρα...με το καλό να το βαφτίσεις το αντράκι σου και να το καμαρώνεις! Είναι πολύ συγκινητική στιγμή για τις μανούλες η βάφτιση...να είσαι χαλαρή να το απολαύσεις...Όλα είναι πολύ όμορφα...

Δημοσίευση

με το καλό Αναστασία μου η βάφτιση,

καλοφώτιστος ο μπεμπούλης, εχμ, ο Σπύρος-Ταξιάρχης ήθελα να πω,

να τον χαίρεσαι, πάντα γερός να είναι και να τον καμαρώνεις!!!

πάντα ευτυχίες εύχομαι και χαμόγελα :kiss:

Δημοσίευση

καλημερα αναστασια.σημερα θα ειναι μια απο τις πιο τελειες και συγκινητικες στιγμες που περναει μια μανουλα.θα περασετε υπεροχα θα δεις.ο μικρουλης να ειναι γερος και καλοφωτιστος:laugh:

Δημοσίευση

Αναστασια μου ολα ειναι πανεμορφα! Σε καταλαβαίνω καθως και εγω την ιδια αγωνια ειχα!Γλυκια αγωνια!:P :P Με το καλο κοριτσακι μου!Ολα να πανε τελεια! Καλα να περασετε!:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Εμας σημερα μας εσκασε το πρωτο δοντακι και ειναι ετοιμο και το αλλο διπλα. Κατα τυχη το ειδα,ειχαμε παει σε μια χριστουγεννιατικη εκδηλωση στην εταιρια του αντρα μου και οπως την αλλαζα εκλαιγε και ετσι το ειδα. Επισης την εβαλα αγκαλια σε εναν που ειχε ντυθει Αγιος Βασιλης και ενω περιμενα να τρομαξει αυτη καθοταν αραχτη!   Βρε κοριτσια πως ξεπεταγονται ετσι γρηγορα? Σαν χθες μου φαινεται που γεννησαμε.
    • Καλησπέρα κι από μένα.!! Εγώ είμαι με κολπίτιδα η οποία ήρθε από το πουθενά.! Παίρνω αγωγή τώρα, δείχνει να κάνει δουλειά. Ταλαιπωρήθηκα λίγο με αυτό γιατί δεν το κατάλαβα, πήγα νοσοκομείο επειδή είχα πόνο χαμηλά στην πύελο και δεν μπορούσα ούτε καν να περπατήσω και μου το βρήκε ο γιατρός εκεί ευτυχώς! Αλλιώς είμαι ξάπλα, η μικρή έχει πάρει ήδη θέση, αν είναι δυνατόν.. 🤪 Αυτό το παιδί ίδιο η μάνα του από την κοιλιά.. προνοεί για τα πάντα.. 🤣🤣🤣  Θέλει ξάπλα βέβαια γιατί το κεφάλι της εφάπτεται ήδη στον τράχηλο. Ευτυχώς ο τράχηλος καλά κρατεί, είναι κλειστός και έχει ικανοποιητικό μήκος. Θα πάω τώρα 22 του μήνα για υπέρηχο στη γιατρό μου όποτε θα δούμε τι θα μας πει κι αυτή.  Αλλιώς η μικρή μας είναι καλά! Ήδη έχουμε φτάσει στο κιλό.. δείχνει ότι θα είναι μεγαλούτσικο παιδάκι.. καλά δεν περιμένω και τπτ άλλο αν σκεφτεί κανείς ότι εγώ γεννήθηκα 3850 γρ. και ο άντρας μου 3900 γρ. 🤣 Έχω βάλει μηχανάκι - μετρητή ζαχάρου γιατί η καμπύλη που έκανα είχε μια τιμή λίγο τσιμπημένη, 5 μονάδες πάνω από το όριο, σιγά τα αυγά, αλλά η γυναικολόγος επέμενε να δω ενδοκρινολόγο και τώρα απλά μετράω 6 φορές τη μέρα τα γεύματα. Μέχρι στιγμής όλα καλά, δεν υπάρχει κανένα θέμα.. οπότε καθαρά προληπτικά και μόνο έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία..🥴 Πάντως κάθε φορά όλο και κάτι θα μου βγει.. αλλιώς δεν γίνεται.. δεν έχει σασπένς αυτή η εγκυμοσύνη.. 🤣🤣🤣🤣
    • @sisi93 ωχ! τώρα είδα ότι έγραψα 38 εβδομάδων.. 😅 28 ήθελα να γράψω.. 😜
    • Αχαχαχα😅🤣😅🤣😅 Εγώ πάλι κατα τις 12 κοιμάμαι μετα καθε 2ωρο τουαλετα κ αν κανω την βλακεια που την κανω πολυ συχνα να φαω κ κατι που δεν πρόλαβα να φαω μέσα στην μέρα ξαναξυπναω μετα απο κανα μισάωρο με καουρα για μαλοοξ 🤣🤣🤣 τωρα ομως καμια ώρα τουλάχιστον παντα την πέφτω κ κοιμάμαι γιατι κοιμάται κ η μικρή 😁
    • Α εγώ έχω ξεχάσει τι σημαίνει ύπνος 😅 έχω συγκεκριμένο πρόγραμμα. Κατά τις 12 κοιμάμαι όρθια στον καναπέ για να χωνέψω, στις 2 πάω στο κρεβάτι και μετά ανα 1.5-2 ώρες πάω τουαλέτα. Γύρω στις 4 παίρνω κ το μαλοξ μου και κάπως έτσι πάει μέχρι το πρωί 😂😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...