Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΤΕΡΕΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ.

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΕΡΕΕΣ ΤΡΟΦΕΣ.ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ.Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ML ΕΦΑΓΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕ ΓΑΛΑ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΜΟΝΟ ΚΡΕΜΑ.ΓΕΝΙΚΩΣ ΠΙΝΕΙ 220ML ΓΑΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΓΕ 75ML ΚΡΕΜΑ, ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ 145 ML ΓΑΛΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ 220 ML.

ME TH ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ;;;ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ ΜΟΝΟ 2 ΜΕΡΕΣ,ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΦΡΟΥΤΟ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ 2 ΜΕΡΕΣ,ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΛΠ.ΕΓΩ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΣΤΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ;;ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΜΕΤΑ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΙΜΑΡΓΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ..ΠΩΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ;;

ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: Η ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ ΠΑΧΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ;;ΣΑΝ ΤΗ ΦΑΡΙΝ ΛΑΚΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΙΣΚΟΤΟΚΡΕΜΑ;;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΥΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ(7 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΟΝΤΑ) ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΑ..

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ PLEASE !!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα Ανθή μου

και καλη αρχη και σε σας!!

κοιτα τι ειχα κανει εγω αν και η γιατρος μου ειχε πει να μην δινω πολυ και συνεχεια συμπληρωμα γιατι κακομαθαινει και δεν θα μαθει γρηγορα να

τρωει την φρουτοκρεμα..

βεβαια επειδη και εμενα η δικια μου τρωει πολυ χρειαστηκε..

εγω της ειχα δωσει στην αρχη μισο μηλο δεν της αρεσε και ειχε φαει 2 με 3 κουταλιες ε μετα εμενε επινε στο 240 ml γαλα της εδινα ολη την ποσοτητα

μετ που εφαγε λιγο πιο πολυ φρουτοκρεμα 10 κουταλιτσες 150 ml γαλα

και οταν μετα απο λιγες μερες εφαγε μισο μηλο-μισο αχλαδι τοτε δεν της εδωσα γαλα ξανα αλλα θυμαμαι στο επομενο γευμα πειναγε νωρις πιο νωρις απο την ωρα που ηταν να φαει(λιγο οχι πολυ)

μετα μπαινουνε και αλλα φρουτα και η ποσοτητα μεγαλωνει και δεν χρειαζεται συμπληρωμα

ελπιζω να βοηθησα..

anthi mou mporeis na deis tis thermides ana 100 ml ,eina ta kcal sto plai tou koutou to grafei,re paidia gt tetoio kollima me tis kremoules ,emeis mia xara tis fagame k dn pathame tipota sorry kiolas alla to paratiro polu suxna teleftaia,ase pou i dikia mou einai toso tsilivithro pou kalo tha tis kanoun xaxaxaxaxa kali arxi k min se agxonei oso thelei tha faei o mpompiras sou....

Και εγω απο την αρχη ημουν λιγο προβληματισμενη με τις κρεμες. Ομως λογω του οτι δεν θηλαζα με καποιο τροπο επρεπε να γινει η εισαγωγη στις στερεες τροφες κ μονο φρουτα το πρωι δεν ηταν αρκετο. Ετσι, της εδινα τη βανιλια.

Στην αρχη 50 ml κ συμπληρωνα γαλα, την αλλη μερα λιγο περισσοτερη κρεμα κ λιγοτερο γαλα κ παει λεγοντας. Στα φρουτα ομως (οπως κ στο φαγητο της αργοτερα) ποτε δεν μετρησα ml. Παντα στο περιπου. Στην αρχη ετρωγε μια δυο κουταλιες κ μετα παλι γαλα (κανονικη ποσοτητα). Οσο αυξανοταν τα φρουτα μειωνοταν το γαλα.

Απο τη στιγμη ομως που βαλαμε στη διατροφη μας τραχανα, γιουρτακι κ αυγο εχω καταργησει την απογευματινη κρεμα. Μια μερα αυγο με γιαουρτι, την αλλη τραχανα με ανθοτυρο κ διαφορα αλλα.

Καλη αρχη...

Ανθη και εγω τις ιδιες αποριες ειχα!!!

Κι εμενα εχει 1 μηνα που τρωει φρουτο και κρεμα.Στην αρχη αλεθα μισο μηλο, μιση μπανανα και μισο αχλαδι αλλα αφηνε αρκετη ποσοτητα γιατι δεν την ενθουσιαζε και επινε και 120 γραμ. γαλα.

Τωρα τρωει την φρουτοκρεμα με μεγαλυτερη ορεξη απο ο,τι βλεπω και σπανια πινει γυρω στα 60γραμμαρια γαλα.

Απο οτι μου ειπανε και κατι φιλες το κακο με την μεταβαση απο το γαλα στην κρεμα ειναι οτι δεν καταλαβαινουν αν χορταινουν :)

Δηλ. μπορει και να νομιζουνε οτι χορτασανε αλλα να μην εχουν την αισθηση του φουλ που εχουν με το γαλα!

Κακο αυτο αλλα τι να γινει.

Η δικια μου ειναι και σουρλουλου και ασχολειται με ενα σωρο αλλα πραγματα και εχει τυχει να την σταματαω το ταισμα και μετα απο 1 τεταρτο να κλαιει παλι για φαγητο γιατι θυμηθηκε οτι πειναει :S

Ασε...

Εγω εχω αγχος με τα αλεσμενα που την ξεκινησα σημερα και δεν ενθουσιαστηκε και πολυ...

Να δω τι θα κανω.

Αχ! Εσενα τι καλα που τρωει. Η δικια μου εχει γινει λιτοδιαιτη και πανε εκεινες οι εποχες με τα 200 αρια που χτυπουσαμε!:)

καλη αρχη!

εγω εδινα κανονικα γαλα μετα το φρουτο.Ενα φρουτο και μετα γαλατακι.Με το που φτασαμε στα 4 φρουτα εκοψα το γαλα και δεν το ζητουσε ο μικρος. Ειναι βαρια τα φρουτακια,θα τον χορταινουν.Και οσο για την βανιλια (λες για το ρυζαλευρο με αρωμα βανιλιας ετσι?) ο μικρος δεν ειναι παχυς.Ισα ισα,και να σκεφτεις οτι ετρωγε 200 ρυζαλευρο. Μπορει να μην τρωει ευκολα στην αρχη,θελει το χρονο του για να δεχτει την αλλαγη.Αλλα θα μαθει αν κρατας και συ ενα σταθερο προγραμμα. Κατι ακομα,εγω στα φρουτα δεν προσθεσα ποτε ουτε μπισκοτο ουτε βανιλια οπως μου ελεγαν για να την θελει,θεωρησα οτι η εξτρα ζαχαρη θα του κανει κακο και θα τον εμποδισει να μαθει τις γευσεις αυτουσιες.

Ανθη καλημερα!

ρωτα τον παιδιατρο μηπως αντι για την βανιλια μπορεις να του δινεις γιαουρτι.Δεν ξερω αν μπορει να φαει στην ηλικια των 5 μηνων που ειναι το μωρο σου...αλλα ρωτα ποτε θα το φαει...δεν ξερω τι προσφερει στα παιδια μας η βανιλια ρυζαλευρο ρε κοριτσια και ειναι και ...προκατ οποτε οτι μπορουμε να φτιαξουμε μονες μας καλο ειναι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...