Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 13 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΔΟΝΤΙΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΥΡΕΤΟ ΓΑΜΩΤΟ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΟΥΤΕ ΣΥΝΑΧΙ, ΟΥΤΕ ΒΗΧΑ ΚΤΛ.

ΑΠΛΑ ΕΙΧΕ 38 ΠΥΡΕΤΟ.

ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ DEPON ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΕΣΕ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ???

ΠΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ??

ΦΟΒΑΜΑΙ...

Δημοσίευση

γεια σου,αρχικα να ξερεις για να μη στεναχωριεσαι οτι ο πυρετος ειναι φυσιολογικος τωρα που βγαζει δοντακια και μπορει να κρατησει 2 μερες περιπου..καλα κανεις και της δινεις depon...δεν ειμαι μαμα,ειμαι ομως θεια και ξερω απο την κορη της αδελφης μου...και κατι αλλο! δεν αργησατε να βγαλετε δοντακια και να ξερεις οτι οσο πιο αργα εμφανιζονται τα πρωτα,τοσο πιο γερα θα ειναι τα δευτερα..

αντε με το καλο και καλα...βουρτσισματα!!!!

Δημοσίευση

ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΓΕΙΑ ΣΟΥ! ΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΥΡΕΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΔΕΚΑΤΑ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ 38-38,5 ΠΥΡΕΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 38,5 ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ. ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΑΠΟ ΔΟΝΤΑΚΙΑ!

Δημοσίευση

Αννουλα γεια σου!Ειναι κατι πολυ συνηθισμενο να ανεβαζουν πυρετο τα παιδια απο τα δοντια.Συνηθως οι γιατροι δεν το παραδεχονται αλλα οσοι ειναι γονεις συμφωνουν.Πολλα μωρα αντιδρουν και χειροτερα οποτε παλι καλα να λες!Δινε της ντεπονακι ειδικα το βραδυ για να κοιμαται και να ξεκουραζεται.Εμενα ο γιος μου που ειναι τωρα 2+ και μολις του εδωσα ντεπον επειδη βγαζει τους τελευταιους τραπεζιτες του και 2 μερες ξυπναει το βραδυ απο τον πονο.Αυτο μπορει να κρατησει 2 με 3 μερες αναλογως το παιδι.Υπομονη και δινε της μαλακες τροφες για να μην ποναει οταν τρωει.Περαστικα σας!

Δημοσίευση

γεια σου αννουλα!! εμενα εκανε πυρετο 39 για 3 μερες στα πρωτα 2 δοντια του στα επομενα 2 τιποτα και τωρα που ετοιμαζει παλι μου εκανε μια μερα παλι 39 μεχρι στιγμης ειναι ηρεμος αλλα οταν θα αρχισουν να σκανε για τα καλα θα δειξει

μην ανυσυχεις και εμεις 11 μηνων ξεκινησαμε τα δοντια μας και δοξα το θεο κονευουμε 14μηνων και παμε για το 5ο και το 6ο !!!!!!

παντως εμενα η παιδιατρος μου το παραδεχεται οτι τα δοντια κανουν πυρετο,εμετους και διαροιες

Δημοσίευση

Το 38 δεν ειναι πυρετος . Μην της δινεις τοσο ευκολα ντεπον γιατι καποια στιγμη θα το χρειαστει πραγματικά και δεν θα την πιανει . Επισης ο πυρετος ειναι η αμυνα του οργανισμου μας . Δεν ειναι κακο να εχουμε πυρετο , το σωμα μας παλευει ... Βοηθά με τα μωρά μας οταν αυτος ειναι πανω απο 38,8 .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...