Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

φανταζομαι οτι οι περισσοτερες μαμαδες...κοριτσιων εχετε αναγκαστει να δειτε την μπαρμπι να χορευει και οι περισσοτερες εχετε ακουσει την φραση μαμα ποτε θα κανω κ εγω μπαλετο...

οποτε ειπα να σας δωσω καποιες πληροφοριες ωστε οταν παρετε την μεγαλη αποφαση να ντυθητε στα ροζ...να ειστε καλυτερα προετοιμασμενες απολους!!

οταν διαλεγουμε σχολη χορου προτιμαμαι αυτες που αναγραφετε στην πινακιδα τους το φ.ε.κ και οτι ειναι αναγνωρισμενες απο το κρατος και ακομη καλυτερα οσες ειναι μελη του σ.ι.σ.χ.ε www.sisxe.com (εδω θα δειτε ποιες ειναι κοντα σε εσας)

ελεγχουμε εαν η αιθουσα εχει παρκε ή κολλητο πατωμα. εαν εχει κολλητο πατωμα τοτε υπαρχει κινδυνος κακωσεων στη σπονδυλικη στηλη των παιδιων οπως και στα γονατα.η σωστη αιθουσα χορου εχει παρκε το οποιο αποροφα τους κραδασμους.

ελεγχουμε εαν οι καθρεφτες ειναι γεροι,προτιμαμε τις σχολες που η αιθουσα δεν εχει κολωνες στη μεση.

δεν πιεζουμε το παιδι να μπει στον χωρο αμα δεν το θελει διοτι ετσι μπορει να το αποτρεψουμε...αντιθετως εαν δουμε οτι το ιδιο το παιδι νιωθει ανετα με το χωρο και την δασκαλα...τοτε μπηκαμε στο σωστο μερος!

το μπαλετο απευθυνετε σε παιδια ηλικιας ανω των 2μιση ετων.βοηθαει ιδιαιτερα τα ντροπαλα παιδια να αποκτησουν αυτοπεποιθηση,δυναμωνει το σωμα και σε καμμια περιπτωση δεν ευθυνετε για κακωσεις γονατων (εφοσων υπαρχει σωστο παρκε), βοηθαει τα παιδια με προβληματα δυσλεξιας,το συστηνουν οι γιατροι σε παιδια με προβληματα σπονδυλικης στηλης.

οι περισσοτερες σχολες διοργανωνουν παραστασεις στο τελος της χρονιας οπου μπορειτε να καμαρωσετε τα μικρα σας!

ενδεικτικα οι τιμες κυμμαινοντε απο 50-70ευρω το μηνα και η εγγραφη στα 30ευρω στις ερασιτεχνικες σχολες.

οοοτι αλλη απορια πειτε μου!!

τα φιλια και την αγαπη μου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...