Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

φανταζομαι οτι οι περισσοτερες μαμαδες...κοριτσιων εχετε αναγκαστει να δειτε την μπαρμπι να χορευει και οι περισσοτερες εχετε ακουσει την φραση μαμα ποτε θα κανω κ εγω μπαλετο...

οποτε ειπα να σας δωσω καποιες πληροφοριες ωστε οταν παρετε την μεγαλη αποφαση να ντυθητε στα ροζ...να ειστε καλυτερα προετοιμασμενες απολους!!

οταν διαλεγουμε σχολη χορου προτιμαμαι αυτες που αναγραφετε στην πινακιδα τους το φ.ε.κ και οτι ειναι αναγνωρισμενες απο το κρατος και ακομη καλυτερα οσες ειναι μελη του σ.ι.σ.χ.ε www.sisxe.com (εδω θα δειτε ποιες ειναι κοντα σε εσας)

ελεγχουμε εαν η αιθουσα εχει παρκε ή κολλητο πατωμα. εαν εχει κολλητο πατωμα τοτε υπαρχει κινδυνος κακωσεων στη σπονδυλικη στηλη των παιδιων οπως και στα γονατα.η σωστη αιθουσα χορου εχει παρκε το οποιο αποροφα τους κραδασμους.

ελεγχουμε εαν οι καθρεφτες ειναι γεροι,προτιμαμε τις σχολες που η αιθουσα δεν εχει κολωνες στη μεση.

δεν πιεζουμε το παιδι να μπει στον χωρο αμα δεν το θελει διοτι ετσι μπορει να το αποτρεψουμε...αντιθετως εαν δουμε οτι το ιδιο το παιδι νιωθει ανετα με το χωρο και την δασκαλα...τοτε μπηκαμε στο σωστο μερος!

το μπαλετο απευθυνετε σε παιδια ηλικιας ανω των 2μιση ετων.βοηθαει ιδιαιτερα τα ντροπαλα παιδια να αποκτησουν αυτοπεποιθηση,δυναμωνει το σωμα και σε καμμια περιπτωση δεν ευθυνετε για κακωσεις γονατων (εφοσων υπαρχει σωστο παρκε), βοηθαει τα παιδια με προβληματα δυσλεξιας,το συστηνουν οι γιατροι σε παιδια με προβληματα σπονδυλικης στηλης.

οι περισσοτερες σχολες διοργανωνουν παραστασεις στο τελος της χρονιας οπου μπορειτε να καμαρωσετε τα μικρα σας!

ενδεικτικα οι τιμες κυμμαινοντε απο 50-70ευρω το μηνα και η εγγραφη στα 30ευρω στις ερασιτεχνικες σχολες.

οοοτι αλλη απορια πειτε μου!!

τα φιλια και την αγαπη μου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...