Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια ειστε υπεροχες,χαρουμενες και ευτυχισμενες μου φαινεστε!!!!!!!!ειχα καιρο να μπω διοτι ειχα κατι δουλιτσες(οχι,οχι δεν ξεχασα να κατεβασω τα ποδια μου απτο ταβανι,οχι,οχι δεν ξεχασα να κατεβω απο το κατακορυφο,χικ,χικ-οχι δεν ειμαι μεθυσμενη απλα ετρεχα και καθαριζα το σπιτι σαν την καλη νοικοκυρα).

Μασρορακι μου,γιατι βρε παιδι μου τοση μιζερια?αμαν...:S ''ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ Κ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ Κ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

ΠΙΔΙ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ''αμαν πες κατι πιο :) ετσι για συμπαρασταση βρε παιδι μου...χαχαχαχα

Κοριτσια με ξεσηκωσατε,βουρ για βοτκες και τεκιλες σημερα αχαχαχαχα οσο για τη σκαλα,και εγω εσωτερικη εχω αλλα θα το δοκιμασω μπας και πιασει!Alcost μου ,για το αμαξι δεν το βλεπω διοτι θα σκασω!ασε που δεν θα μπορω να κανω και κατακορυφο...;) :woohoo:

Μασρορακι δεν πιστευω να με παρεξηγησες?κι εσενα σαγαπω!!!:kiss: απλα με το μαλακο βρε παιδι μου,μη με μαλωνεις ετσι1

Φιλακια πολλα σε ολα τα κοριτσακια αντε θα τα πουμε στην εθνικη ομαδα τωρα ...:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...