Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Και να που ήρθε ο καιρός να ξεκινήσω κι εγώ το σχολείο..τόσο καιρό το περίμενα. Αρχίσαμε με σεμινάρια..και σα να άλλαξαν κάπως οι επιθυμίες μου για τη ζωή..Έχω το δικαίωμα να πάω σε άλλη χώρα να διδάξω για 5 χρόνια ..και περισσότερα βέβαια αν το επιθυμω..και να που ο γάμος και το παίδι στέκονται εμπόδιο..

Αν και προτιμώ να μην θεωρώ τον άντρα μου και το παιδί μου ως εμπόδια με την άσχημη ερμηνεία της λέξης. Ήξερα τι έκανα τότε και σήμερα τα απολαμβάνω! Όμως..γιατί να πρέπει μια επιλογή μου όπως η οικογένεια να μου στερεί όνειρα που ήρθαν στην επιφάνεια; Γιατί δενήταν κάτι που μου καρφώθηκε έτσι..απλώς το είχα στο μυαλό μου και το άφηνα για το ΄μακρίνο μέλλον..να όμως που το μέλλον είναι πλέον παρόν..και να που μόλις διαπίστωσα πως οικογένεια και επαγγελματικά σχέδια δεν πάνε χέρι χέρι..Εντάξει δεν είναι μόνο τόσο επαγγελματικός ο σκοπός , ίσως και επιθυμία να γνωρίσω κόσμο και μέρη που δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. ΚΟυλοτύρες και τρόπους ζωής..και νιώθω αδικημένη που συνομιλικοί μου ,ανύπαντροι και χωρίς παιδιά κάνουν σχέδια για κάτι τέτοιο κι εγώ απλώς...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!

Υπάρχει άραγε μέσος δρόμος;

Δημοσίευση

Έχεις δίκιο, κι εγώ επειδή γνώρισα τον άντρα μου στο πρώτο έτος των σπουδών μου, δεν μπόρεσα να πάω για μεταπτυχιακά στο εξωτερικό, παρ' όλο που, και οικονομικά θα μου ήταν πολύ δύσκολο. Αλλά δεν είχα τη δυνατότητα να το επιθυμήσω καν...

Αν το θέλεις τόσο πολύ, δεν μπορείτε να το κάνετε οικογενειακώς; Έχω μια φίλη που έφυγε στο Λονδίνο για ένα χρόνο νομίζω, και ο άντρας της την ακολούθησε.

Τι ειδικότητα έχεις; Εγώ φιλόλογος (έτσι μου είπαν δηλαδή).

Δημοσίευση

Αχ βρε τυρογαριδακι σε νιωθω...κι εγω ηθελα παντα να γινω ηθοποιος αλλα για διαφορους λογους δε το κυνηγησα..Παντ το ειχα ομως στο πισω μερος του μυαλου μου..Τωρα ομως με το παιδι ξερω οτι πρεπει να το ξεχασω οπως κι αλλα που ηθελα κι αυτο με πνιγει λιγακι..Αλλαξαν οι προτεραιοτητες..Ολα βεβαια μπορουν να γινουν αλλα αξιζει να ρισκαρεις και να χαλασεις αυτο που εχεις;

Δημοσίευση

Δασκάλα. Δυστυχώς ο άντρας μου δεν μπορεί..είναι εκπαιδευτής οδηγών και έχει ένα χρόνο που άνοιξε τη σχολή..αμέσως αμέσως θα χάσει την πελατεία του κι αν τελικά διαπιστώσουμε ότι δεν είναι και τόσο ρόδινα τα πράγματα και επιστρέψουμε, θα πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή,..οπότε..το διαγράφω τελείως από το μυαλό μου...:( και θέλω τόσο πολύ να φύγω...μα γιατί ένας γάμος και ένα παιδί να σε περιορίζουν τόσο!!!Δε θα πρεπε!!

Δημοσίευση

Η λυση ειναι να κερδισουμε το λαχειο και τοτε θα κανουμε οτι θελουμε!!!:laugh: Μεχρι τοτε ας βρουμε αλλα πραγματα που θα μας γεμιζουν..τι,που και πως δε ξερω ακομη αλλα δε μπορει κατι θα σκεφτω..;)

• Απαντήσεις

• Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
    • Καλησπεραα να σου ζήσει η μικρούλα!!!🩷🩷 Χαίρομαι που τουλάχιστον γέννησες σε ωραία ημερομηνία (26/01/26) επειδή έλεγες ότι είχες κόλλημα με τους αριθμούς 😁😁
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...