Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!

ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΑ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ mammyland!ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ,ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙΡΟ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ!!!ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ!ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 4ο ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ 1 ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ(ΚΥΚΛΟΣ 26 ΗΜΕΡΩΝ).ΑΣ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!:lol::):lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σου ευχομαι πολλους μηνες καθυστερησης!!!!!!!!!:woohoo: :woohoo:

Μακαρι νασαι εγκυουλα και να μας ανακοινωσεις τα νεα σου!!!καλα ακομη δεν εκανες τεστ η χοριακη?αντε τρεχα και πες μας!!!!;)

Καλως ηρθες !!

Για πολλες κοπελες το μαμμυ ειναι ιδιαιτερα γουρλιδικο!

μολις μπαινουν μενουν εγκυουλες!

Σου ευχομαι να εισαι μια απο αυτες!:kiss::kiss:

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΟΥ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!ΑΝ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΤΟ ΦΕΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ:) ΕΙΜΑΙ Η ΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ :kiss:

ΑΡΓΥΡΩ ΜΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 1-2 ΜΕΡΟΥΛΕΣ!ΕΧΩ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ(ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ,ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΤΗΘΟΣ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΗ ΝΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΑ!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΩΣΗ!:unsure:

ΛΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ.ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ!:) ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ"ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΜΑ" ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙ?

Α, βλέπω περιδιαβαίνεις το site και διαβάζεις διάφορα post!!!

Λοιπόν, η βιοχημική κύηση (φαίνεται έγινα η ειδικός του φόρουμ πάνω σ' αυτό το θέμα) συμβαίνει όταν γονιμοποιηθεί το ωάριο, αλλά κάποια στιγμή, στην 3-4 εβδομάδα, κατά την εμφύτευση στη μήτρα, εξαιτίας κάποιου προβλήματος, αποβάλλεται από τον οργανισμό. Είναι αυτό που λένε "τέλεια αποβολή", και δεν χρειάζεται απόξεση. Οι περισσότερες γυναίκες δεν το καταλαβαίνουν καν, απλά νομίζουν ότι τους καθυστέρησε η περίοδος. Τα συμπτώματα, αν υπάρχουν, είναι τα ίδια με της εγκυμοσύνης και της περιόδου, τρέχα-γύρευε δηλαδή.

Σου εύχομαι να μη σου τύχει κάτι τέτοιο, και να είσαι έγκυος κανονικά και με το νόμο!!! :P

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΠΡΗΣΜΕΝΟ-ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΤΗΘΟΣ,ΠΟΝΑΚΙΑ,ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ,ΚΟΥΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΑΔΙΑΘΕΤΟΥΣΑ.....ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΝΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΝΤΟΝΗ ΝΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΑ(37.1)ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ!:silly: ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ,ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ!

Αυτά που λες είναι συμπτώματα και περιόδου και εγκυμοσύνης. Γιατί δεν κάνεις μια χοριακή να μάθουμε τι συμβαίνει;

Κατερινούλα είμαστε στην ίδια περίπου φάση.

Και εγώ έχω κύκλο 26 ημερών όμως ακόμα δεν έχω καθυστέρηση μιας και είμαι ακόμα στην 26η μέρα.

Έχω ακόμα περιθώριο.

Άντε στο εύχομαι ολόψυχα κουκλίτσα μου!

Καλή τύχη σε όλες!

ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΑ έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ mammyland!ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ,ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙΡΟ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ!!!ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ!ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 4ο ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ 1 ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ(ΚΥΚΛΟΣ 26 ΗΜΕΡΩΝ).ΑΣ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!:lol::):lol:

Καλως ηρθες στο μαμμυ!!!

Σου ευχομαι γρηγορα μανουλα οπως και σε ολα τα κοριτσια που προσπαθουν!! :)

Kατερινουλα ειμαι η Κωνσταντινα!Καλως μας ηρθες!

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχει γινει το θαυματακι και η κοιλιτσα να γεμιζει σιγα σιγα!!!Στελνω ολη μου την θετικη ενεργεια και ευχες σε ολες!!!!Γρηγορα η Παναγια να μας βοηθησει να γινουμε μανουλες!!!

ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ:P ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΛΛΕΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΝΟΥΛΑ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΛΥΓΙΖΩ.ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΤΝΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΑΣ:):kiss:

37.1;;!! αυτο ειναι πολυ καλο!!!πριν αδιαθετησουμε η θερμοκρασια παντα πεφτει δεν ανεβαινει!!κι εγω απο κει καταλαβα οτι κατι τρεχει..ειχα 37.1!!!!!κανε τεεεεστ!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ!ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΤΕΣΤ Ή ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΩ.ΣΕ 2 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΑΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ!:) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΧΩ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!:kiss: IRENEVALADIA MOY, ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!:) ΕΣΥ ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ?

καλησπερα κατερινουλα!!!!κ γω ακριβως τα ιδια συμπτωματα εχω.πονακια χαμηλα,πονο στο στηθος κ δεκατα συνεχως 37 εως 37.3 εφτασα.τωρα που εκανα μπανιο την μετρησα παλι μπασ κ ειχα ζεσταθει<λεω βλακειεσ το ξερω> αλλα παλι τα ιδια 37.λες να ειναι τυχερο το μαμμη κ να ειμαστε εγκυουλες????εμενα 3 μερα καθυστερησης.;-)

ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ KALLI ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΠΟΝΑΚΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ!;) ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ-ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ?Η MARI-MARI ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΤΟ ΥΦΟΣ!?ΤΙ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ?:huh:

ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΕΚΑΤΑ ΤΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΙΧΕΣ?Α!ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ?ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ,ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ........:kiss:

ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΑ έγραψε:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ!ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΤΕΣΤ Ή ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΩ.ΣΕ 2 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΑΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ!:) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΧΩ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!:kiss: IRENEVALADIA MOY, ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!:) ΕΣΥ ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ?

Εμένα ήρθε εχθές το βράδυ … κανονικά με τον νόμο … στην ώρα της…

Της έχω πει … δεν έχω πρόβλημα και να με στήσει καμιά 9ρια μήνες … αλλά αυτή εκεί μη χάσει … τσουπ και έρχεται ….χαχαχαχα..

Δε βαριέσαι … την επόμενη!

Εμείς να είμαστε καλά!!!

Εσύ τι έγινε?

Περιμένουμε νέα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...