Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Στην πρώτη εγκυμοσύνη ξεκίνησα 3 κιλά παραπάνω και πήρα άλλα 20. Τα 23 κιλά όμως μου δημιούργησαν πρησμένα πόδια και ακινησία. Στο 6μηνο που τελείωσα με τον θηλασμό έπρεπε να χάσω 11 κιλά για να επανέλθω στο κανονικό μου βάρος. Μου πήρε 8 μήνες αλλά τα κατάφερα.

Τώρα στο 2ο, ειμαι 3,5 μηνών και έχω πάρει 1,5 κιλό. Αλλά πάλι ειχα 2,5 κιλά παραπάνω όταν ξεκίνησα. Οπότε για την ώρα ειμαι 4 κιλά πάνω από το κανονικό μου. Δεν μπορώ να πω ότι προσέχω πολύ τι τρωω αλλά εχω κόψει τα γλυκά και τα τηγανιτά. Και το σημαντικότερο. Περπατάω περισσότερο.

Συμβουλή: Όχι πολλά γλυκά. Και για το παιδί αλλά κυρίως για εσάς. Αν ειναι να τρώτε για 2 καλύτερα να τρώτε φαγητά που θα δίνατε στο μωρό σας αν ήταν να τα φάει απευθείας.

Δημοσίευση

Στην πρώτη εγκυμοσύνη ξεκίνησα 3 κιλά παραπάνω και πήρα άλλα 20. Τα 23 κιλά όμως μου δημιούργησαν πρησμένα πόδια και ακινησία. Στο 6μηνο που τελείωσα με τον θηλασμό έπρεπε να χάσω 11 κιλά για να επανέλθω στο κανονικό μου βάρος. Μου πήρε 8 μήνες αλλά τα κατάφερα.

Τώρα στο 2ο, ειμαι 3,5 μηνών και έχω πάρει 1,5 κιλό. Αλλά πάλι ειχα 2,5 κιλά παραπάνω όταν ξεκίνησα. Οπότε για την ώρα ειμαι 4 κιλά πάνω από το κανονικό μου. Δεν μπορώ να πω ότι προσέχω πολύ τι τρωω αλλά εχω κόψει τα γλυκά και τα τηγανιτά. Και το σημαντικότερο. Περπατάω περισσότερο.

Συμβουλή: Όχι πολλά γλυκά. Και για το παιδί αλλά κυρίως για εσάς. Αν ειναι να τρώτε για 2 καλύτερα να τρώτε φαγητά που θα δίνατε στο μωρό σας αν ήταν να τα φάει απευθείας.

Δημοσίευση

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ "ΜΟΝΤΕΛΟ" ΓΙΑ ΕΓΚΥΟΣ

ΚΑΙ ΟΤΙ 4ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ 6ΜΗΝΑ..

ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Πήγα εχθές στον γιατρό και με πήρε από κάτω... Πήρα άλλα 2 κιλά!!! Μα καλά, πώς γίνεται 20 μέρες να είμαι στάσιμη και τη μέρα που θα με ζυγίσει ο γιατρός να παίρνω 2;;; Πάντα έτσι γίνεται!! Από σήμερα δίαιτα... :(

Δημοσίευση

Πήγα εχθές στον γιατρό και με πήρε από κάτω... Πήρα άλλα 2 κιλά!!! Μα καλά, πώς γίνεται 20 μέρες να είμαι στάσιμη και τη μέρα που θα με ζυγίσει ο γιατρός να παίρνω 2;;; Πάντα έτσι γίνεται!! Από σήμερα δίαιτα... :(

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

kοριτσια μην αγχωνεστε με τα κιλα.Απολαυστε αυτους τους 9 μηνες.Εξαλου μολις γεννηθουν τα μωρακια σας με το καλο,θα τρεχεται σαν τον Βεγγο και ουτε που θα καταλαβετε πως θα χαθουν τα κιλα.Ηθελα επισης να τονισω οτι τα κιλα δεν δυσκολευουν τον τοκετο.Το λεω εκ πειρας.Και στα δυο μου αγορια πηρα 23-25 κιλα.Σας πληροφορω οτι γεννησα φυσιολογικοτατα και τα 2 μεσα σε μια ωριτσα.Και τωρα στο 3ο μου εχω παρει 20 και ουτε λευκωμα μου παρουσιαστηκε,ουτε πιεση,ουτε διαβητης.Βεβαια αν υπαρχει ιστορικο διαβητη,δε το συζητω πρεπει ν'ακολουθησετε πιστα τις οδηγιες του γιατρου

Δημοσίευση

kοριτσια μην αγχωνεστε με τα κιλα.Απολαυστε αυτους τους 9 μηνες.Εξαλου μολις γεννηθουν τα μωρακια σας με το καλο,θα τρεχεται σαν τον Βεγγο και ουτε που θα καταλαβετε πως θα χαθουν τα κιλα.Ηθελα επισης να τονισω οτι τα κιλα δεν δυσκολευουν τον τοκετο.Το λεω εκ πειρας.Και στα δυο μου αγορια πηρα 23-25 κιλα.Σας πληροφορω οτι γεννησα φυσιολογικοτατα και τα 2 μεσα σε μια ωριτσα.Και τωρα στο 3ο μου εχω παρει 20 και ουτε λευκωμα μου παρουσιαστηκε,ουτε πιεση,ουτε διαβητης.Βεβαια αν υπαρχει ιστορικο διαβητη,δε το συζητω πρεπει ν'ακολουθησετε πιστα τις οδηγιες του γιατρου

post-91-13873934904776_thumb.png

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Εγώ στην 1η εγκυμοσύνη πήρα 8,5 κιλά και τώρα είμαι στην 33 εβδομάδα και έχω πάρει 8 κιλά. Στην πρώτη εγκυμοσύνη περπατούσα αρκετά, 5χιλιόμετρα κάθε μέρα, ενώ τώρα δεν περπατάω αρκετά επειδή δεν μπορώ να υποχρεώσω τον γιο μου να περπατάει και αυτός μαζί μου τόσο πολύ!!! Είναι 3χρονών και μόλις τώρα άρχισε να πηγαίνει στον παιδικό σταθμό. Τώρα, όμως, σε αυτή τη φάση της εγκυμοσύνης δεν έχω και πολύ δύναμη για τόσο περπάτημα!!! Κουράζομαι πιο εύκολα!!!

Δημοσίευση

Εγώ στην 1η εγκυμοσύνη πήρα 8,5 κιλά και τώρα είμαι στην 33 εβδομάδα και έχω πάρει 8 κιλά. Στην πρώτη εγκυμοσύνη περπατούσα αρκετά, 5χιλιόμετρα κάθε μέρα, ενώ τώρα δεν περπατάω αρκετά επειδή δεν μπορώ να υποχρεώσω τον γιο μου να περπατάει και αυτός μαζί μου τόσο πολύ!!! Είναι 3χρονών και μόλις τώρα άρχισε να πηγαίνει στον παιδικό σταθμό. Τώρα, όμως, σε αυτή τη φάση της εγκυμοσύνης δεν έχω και πολύ δύναμη για τόσο περπάτημα!!! Κουράζομαι πιο εύκολα!!!

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Το καταλαβαίνω ότι σου λείπει, είναι πραγματικά μαγικό το ταξίδι του θηλασμου!!    Πηραμε το ξύλινο καρεκλάκι cangaroo που μετά γίνεται και καρέκλα.    καλα έκανες και τους είπες να μην τον ταΐζουν αν δεν κάθεται στο καρεκλάκι διότι είναι και επικίνδυνο να ξέρεις. Πρέπει πάντα να κάθονται στο καρεκλάκι για να έχουν σωστή στάση σώματος, ειδικά σε τέτοια ηλικία.   Θύμισε μου ποτε είναι η βάφτιση;;!!  Μπορεις να τον παίρνεις και στο μαρσιπο γενικά, δεν ξερω αν έχεις αλλά σου λύνει τα χέρια!!
    • Ούτε κι εγώ έχω αφήσει πουθενά τα μικρά μου αλλά το τι θέλει η κάθε μία να κάνει με το παιδί της είναι δική της επιλογή ! Παμε παρακάτω! Εγώ θα πρότεινα να το αφήσετε το παιδί ένα σκ στους παππούδες κ να είστε κάπου κοντά ώστε αν πάει στραβά να μπορείτε να γυρίσετε. Αν το αφήσεις κατευθείαν 6 μέρες κ από την πρώτη ή δεύτερη μέρα κλαίει απαρηγόρητο τι θα κάνετε; Έτσι νομίζω θα έκανα εγώ! 
    • Καλησπέρα κοριτσι μ καλως ηρθες στην παρέα μας. κι εγώ έχω ΣΠΩ και δεν ξέρω πότε κάνω ωορηξία παρολαυτα σε εμας μπορεί να υπάρξει και κάποιος μήνας κενός χωρις να γίνει ωορηξία. αν υποθεσουμε οτι οντως κανεις 19 με 22 μερα του κυκλου με μια μονο επαφη στις 28 δυσκολα ή οριακα πιστευω… ισως ειναι καποια ανωμαλια του κυκλου.. εχεις περασει παραπανω απο ενας μηνας απο την τελευταια περιοδο σου μπορεις να κανεις ενα τεστ κι αν ειναι κατι θα δειξει..    γιατι φοβασαι να κανεις τεστ.; Μηπως δεν εισαι ετοιμη ψυχολογικα μετα τις αποβολες που ειχες αυτο εννοεις.;  μην φοβασαι αν ειναι θετικο καλοδεχουμενο να ειναι κοπελα μου και αν ειναι απλως μια ανωμαλια του κυκλου μην στεναχωριεσαι θα ξαναπροσπαθησετε και θα ερθει.!
    • Σήμερα Κατερίνα μου τίποτα 🤣 πέρα από πολλή κίνηση του μπέμπη! Κι ευτυχώς δηλαδή γιατί δεν είχα καλό βράδυ με τον μικρό🤣 εσύ πώς είσαι; κοιμήθηκες καθόλου; πώς πάει η μπέμπα;    Παρεμπιπτόντως μιλάμε τόσο καιρό το έχεις ξεκάθαρα το όνομα σου κι εγώ ακόμη δεν έχω συστηθεί 🤣 Αθηνά με λένε 😆
    • Να σας ζήσει!!! Υγιής και ευτυχισμένη!!! Μεγάλη η μπέμπα 🩷 καλή δύναμη 🤍
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...