Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΣΑΣ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ????

antroula

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ 3,5 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΣΤΙΣ 38 ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΙΜΑ ΣΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΕ ΚΑΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΕΝ ΤΩΜΕΤΑΞΥ ΘΗΛΑΖΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΞΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ 2,5-3 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕΤΟ ΠΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩΣΑ ΞΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΡΝΑ ΠΟΛΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ 50ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΘΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΖΩ.ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΙΠΟΤΕ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΣΑ ΝΑ ΜΟΥΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΥΓΡΑ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΛΑΣ ΣΑ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΕΣΑΣ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΗΡΘΕ?ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΗΛΑΖΩ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΡΧΕΤΕ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αντρουλα υπομονη...λογικα οπου να ναι θα ερθει....

εγω αποτελω εξαιρεση μιας και παρολο που θηλαζα αποκλειστικα ειχα αιμα(λοχεια και περιοδος,συνεχομενα) 3 μηνες:ohmy::blink::huh: σκετη φρικη!:angry:

Αντρουλα καταρχην να σου ζησει το μπεμπακι!:laugh: Εμενα μου ηρθε μετα απο 4 μηνες περιπου αλλα ξερω κοπελες που εκανε και 6.Υγρα βεβαια σαν αυτα που περιγραφεις δεν ειχα αλλα η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη..Το οτι εχεις ακομη λιγο γαλα ισως να παιζει καποιο ρολο αλλα καλυτερα να ρωτησεις το γυναικολογο σου..

Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΛΕΕΙ ΘΑΡΘΕΙ.ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.ΜΙΛΑΜΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΔΕΚΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΕ ΜΟΥΡΧΕΤΕ ΚΙΟΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΑ ΜΠΑΛΟΝΙ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ

εγώ κορίτσια είχα περίοδο μετά από ένα μήνα και κάθε μήνα για τους 4 επόμενους. Θήλαζα και έδινα συμπλήρωμα. Την εγκυμοσύνη την αποκλείεις?

Εμενα η περιοδος μου ηρθε στον 2ο μηνα, παρολο που θηλαζα αποκλειστικα.Μετα μου ρθε για τρεις μηνες κανονικα, αλλα πιο συχνα,δηλαδη στις 20 με 21 μερες και τωρα μου ηρθε στις 38!

Νομιζω ειναι διαφορετικα σε καθε οργανισμο ειτε θηλαζεις ειτε οχι, αλλα προσεχε και αυτο που σου γραψε η speed,γιατι ειναι πιο επικινδυνο διαστημμα για εγκυμοσυνη.

ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ 7,5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΣΜΕΝΗ ΝΙΩΘΩ! ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΜΩΡΕ ΑΝΤΡΟΥΛΑ, ΤΙ ΖΗΤΑΣ? :dry: ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ! ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ! ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ! ΑΣΕ ΤΟ!

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΡΙΜΑΔΙΑΣΜΕΝΑ 4 ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΣΑΝΕ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ!!! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΝΟΙΩΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

αστα να πανε.και μενα τα κιλα οσο και διατροφη να κανω εδω και κανα μηνα δε κουνιουνται.σιγουρα εχουμε κατακρατηση υγρων οποτε 3-4 κιλακια γραψε μειον πιστευω.παντωσ ηθελα να ρωτησω για την περιοδο διοτι εχω κατι δεκατα εδω και κανα μηνα εκανα πολλεσ εξετασεισ κια ηταν φυσιολογικεσ και λεω μηπωσ οφειλετε στο οτι δε μουρχετε και την περιμενω πωσ και πωσ.

καντινου έγραψε:

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΡΙΜΑΔΙΑΣΜΕΝΑ 4 ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΣΑΝΕ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ!!! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΝΟΙΩΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

iparxei periptosei na isxiei???????????

to exete akousei?

giati k mena 5 kila me meinan..:angry: :angry:

ναι ναι ισχυει..το ξερω απο διαιτολογο.αφου πριν σουρθει περιοδος εχεισ παντα κατακρατηση υγρων και δε σε ζυγιζουν....μετα οταν ερθει φευγουν σιγα σιγα ολα μαζι.υποτιθετε δε πλακωνομαστε και στη μασα....τελικα πριν μεινουμε εγκυοσ τη λεγαμε καταραμμενη την περιοδο τωρα ευλογημενη....πουθενα δε μασ πιανει κανεισ.....:P :P :lol:

AFRODITH έγραψε:

re elenh kai thouli me koroideuete !!!!emena mou exei katsi to ethrisma kai twn duo sas mazi .....milate kai apo panw!!!!:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

αχ εγω τι να πω????βγηκα με 9 κιλα απο την κλινικη ταχασα και τα 8 που πηρα στην εγκυμοσυνη και στο θηλασμο πεινουσα συνεεια και τα ξαναβαλα ολα και τωρα δε φευγουν αστα να παν....

antroula έγραψε:

αχ εγω τι να πω????βγηκα με 9 κιλα απο την κλινικη ταχασα και τα 8 που πηρα στην εγκυμοσυνη και στο θηλασμο πεινουσα συνεεια και τα ξαναβαλα ολα και τωρα δε φευγουν αστα να παν....
plaka kaneis?????????

alitheia????????:blink: :blink: :blink:

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ

ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΟΥΛΑΣ ΜΟΥ,ΘΥΛΑΖΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 8ο ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΚΟΡΟΥΛΑΣ ΜΟΥ!!ΜΕ ΤΟΝ ΘΥΛΑΣΜΟ ΠΗΡΑ 8 ΚΙΛΑ Κ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΩ Κ ΤΑ ΧΑΝΩ....:)

κοριτσια τι να πω και εγω που παντρευτηκα 58 κιλα και τωρα μετα 9 χρονια γαμου και 4 παιδια ειμαι 18 κιλα πανω σχεδον τα 10 μετα την τελευταια εγκυμοσυνη και κατα τη διαρκεια θηλασμου.αχ......περασμενα μεγαλεια,τωρα μονο κελεμπιας με σωζει εις τας παραλιας.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ antroula.και εγω γεννησα με καισαρικη και οντως στις 40 μερες μου ηρθε περιοδος.πηρα αμεσως την γυναικολογο μου γιατι θηλαζα και πιστευα οτι οσο καιρο θα θηλαζω δεν θα εχω και μου ειπε οτι ο οργανισμος αντιδρα διαφορετικα με την καισαρικη και διαφορετικα με τον φυσιολογικο τοκετο.θηλασα για 2,5 μηνες και ειχα κανονικα περιοδο παντως!

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ 18 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΤΑ 12 ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ..ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 3 ΑΛΛΑ ΤΡΩΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΝ...ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΔΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΣΟ ΘΗΛΑΖΩ...ΟΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΥΤΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΧΩ...ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗΗΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ...Η ΤΑ 3 ΙΛΑΚΙΑ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΗ Η ΧΑΛΑΡΗ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΠΟΥ ΤΗ ΒΛΕΠΩ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΚΑΝΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑ ΦΑΓΗΤΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΤΡΩΓΑ ΥΓΕΙΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΙΤΣΕΣ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΧΟΤ ΝΤΟΓΚ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΒΑΛΑ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΑΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΗ ΣΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΗ...ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ....ΑΧ ΑΧ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...