Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΙΑΚΟΠΗ ΘΗΛΑΣΜΟΥ


Recommended Posts

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΛΑΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!!

ΘΗΛΑΖΩ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΟΥ ΣΧΕΔΟΝ 1 ΧΡΟΝΟ!!ΘΕΛΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ!!!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΧΑΠΙΑ!!ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν'ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ!!ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ(ΤΟ ΗΠΙΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!)ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ,ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΕΛΕΙΨΑ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ!!!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ...ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Βίκυ.Εγώ σταμάτησα να θηλάζω παραλείποντας κάποια γεύματα στην αρχή στη διάρκεια της ημέρας μετά τη θήλαζα πρωί και βράδυ μετά μόνο βράδυ μετά ανά δύο ημέρες μετά καθόλου και δεν πήρα χάπια αλλά με συμβούλεψε η μαία μου καλύτερα να σου πει κάποια μαία γιατί θέλει προσοχή μη πάθει κάτι το στήθος ασε που κάθε περιπτωση είναι διαφορετική.Ελπίζω να τα καταφέρεις χωρίς χάπια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ,ΜΕΤΑ ΔΕ ΘΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ Ή ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

POPITSA ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΛΕΙΠΕΣ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ?ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω άρχισα να δινω ξενο γάλα και όταν γέμιζε πολύ το στηθος μου έδινα στο παιδι για να με ξαλαφρωσει. Μεσα σε 2 εβδομαδες εκοψα εντελως τον θηλασμο χωρις χαπια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Βίκη.:) Μπράβο που θήλασες ένα χρόνο και θες να συνεχίσεις ακόμα.:cheer: Αν θες να κόψεις μαλακα το γάλα για το στήθος σου θα κάνεις τα εξης. Απ' ότι κατάλαβα θηλάζεις πολλές φορές. Για μια βδομάδα θα κόψεις ένα γεύμα. Μια δυο μέρες θα σε πιέζει λίγο το στηθος. Την άλλη βδομάδα θα κόψεις κι άλλο γευμα κ.λ.π. Το γάλα κόβεται πολύ εύκολα έτσι. Το δύσκολο είναι να το κρατας. Μην πάρεις χάπι γιατί και βλαβερά είναι και είχα ακούσει(μππορεί να είναι και χαζομάρα ) ότι δεν επιδρούν παρά κοντα στη γέννα.

Φιλάκια , να σου ζήσει το νινί σου.:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΟΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΕΥΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΨΩ!!ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΙΡΝΕ ΥΠΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!!!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΨΩ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:unsure: Τώρα με έπιασες αδιάβαστη. Το πώς θα κοιμάται είναι ένα πρόβλημα, αν κοιμάται έτσι. Μερικά πιτσιρίκια κοιμούνται και με το μπιμπερό. Άλλα με πιπίλα (δύσκολο μάλλον σε αυτή την ηλικία να τη δεχτεί). Άλλα με κούνημα στο καρότσι. Άλλα μόνα τους (κάπως πιο σπάνια). Πάντως το πρόβλημα(αν κατάλαβα) δηλαδή δεν είναι πώς θα κόψεις το θηλασμό, αλλά πως θα σου κοιμάται μετά. Μήπως θα ήταν καλό να ανοίξεις νέο θέμα για να σου πουν τα άλλα κορίτσια που ίσως έχουν πιο πολλές εμπειρίες;

Πάντως αν είσαι αποφασισμένη να ελλατώσεις το θηλασμό να το κάνεις σταδιακά για να μην έχεις προβλήματα με το στήθος. Μέτρα πόσσες φορές τον βάζεις περίπου και άρχισε να μειώνεις σταδιακά τους θηλασμούς (μπορείς ίσως και κάθε 3-4 μέρες, αφού τα γεύματα δεν είναι κανονικά):) .

Καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΙΚΥ το στήθος σιγα σιγα περνει τον ρυθμό που εσυ θέλεις κόβωντας γευματα, όταν νομίζεις ότι δεν πάει άλλο, βάζε το μωρό στο στήθος. Το μωράκι σου θα πρέπει να βρεις κάποιο τρόπο να το κοιμίζεις διαφορετικά. Εσυ ξέρεις καλύτερα! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 6 months later...

Καλημερα !!!

Στην πρωτη εγκυμοσυνη μου ειχα παρει τα dostinex αλλα δεν ειχα πολυ γαλα και μεσα σε μια μερα κοπηκε και το στηθος μου δεν πρηστηκε καθολου.

Σαυτην την εγκυμοσυνη ο γιατρος μου εδωσε τα nor prolac .Tα πηρα για δεκα μερες..Τις πρωτες μερες το στηθος μου ηταν πολυ πρησμενο και πονουσε .Τωρα ειμαι καπως καλυτερα αλλα ακομη ειναι πρησμενο ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου δεν ξερω τι να σου πω, εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη που ειχα γαλα ακομα αλλα οχι υπερβολικο τα πηρα τα dostinex και μου σταματησε, βεβαια εκανα μια βλακεια και δεν πηρε δυο χαπακια το ενα 24ωρο και 2 το αλλο και ειχα σταγονες, στην δευτερη εγκυμοσυνη, ειχε μειωθει το γαλα αρκετα γιατι ειχα σταματησει σταδιακα τους θηλασμους και τα πηρα απλα για να ειμαι σιγουρη οτι δεν θα μεινει μεσα λιγο και μου δημιουργησει τιποτα, πηρε ακριβως την αναλογια που μου ειπε ο γιατρος και ηταν ολα μια χαρα, εμενα μου ειχε πει να τα παρω οπως σου ειπα 2 χαπακια το 1 εικοσιτετραωρο και 2 το αλλο και να δεσω με εναν επιδεσμο το στηθος μου σφικτα για 48 ωρες, για τα χαπακια που λες δεν ξερω να σου πω, γιατι και τα dostinex αν διαβαζες απο πισω λεγαν να μην παρεις και τα δυο μαζι και ειχα φοβηθει και δεν τα ειχα παρει οπως μου ειχε πει η γιατρος μου και γιαυτο μου ειχε μεινει λιγο, ετσι την δευτερη φορα εκανα αυτο που μου ειπε και ολα καλα, αφου ειχες παρει dostinex την πρωτη φορα γιατι δεν του ελεγες να σου δωσει τα ιδια; παντως μετα εμενα με στελενει να κανω υπερυχο μαστων παντα για να ειμαστε σιγουρη οτι ειναι οκ το στηθος μου σε κανενα μηνα θα παω να την κανω, κανε την αγωγη που σου ειπε και κανε εναν υπερυχο μετα για να εισαι σιγουρη οτι ολα ειναι οκ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...