Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ευχομαι και σε σενα τα καλυτερα!αυριο πας για χοριακη ε;Αντε ολα καλα!κανε προσευχουλα το βραδυ και ολα θα πανε καλα!ΦΙΛΑΚΙΑ!Κοριτσια δεν το φανταζεστε οταν δεν υπαρχει γραμμη απλα δεν υπαρχει τελος. Οταν κατι αχνοφαινεται...ειναι εγκυμοσυνη!

Δημοσίευση

Κοριτσια με κανατε πολυ χαρουμενη με τα νέα σας!Χαιρομαι αφανταστα όταν ακουω για μωράκια και γεμιζω βέβαια ελπίδες και για μένα!!!!!!

mk3 αφου το ταστ εδειξε κάτι και ειδικά το predictor μη φοβάσε!!

Λινάκι εύχομε και σε σένα να είναι όλα θετικά,αν και πιστευω πως σίγουρα είσαι!!!!!

Δημοσίευση

κοριτσακι μου καλο λες και διηγεισαι την δικη ιστορια!!! μονο που ειχα καθυστερηση 5 μερες, εκανα το ιδιο τεστ γιατι το φαρμακειο δεν ειχε αλλη μαρκα αλλα ημουν τοσο σιγουρη οτι ημουν εγκυος!!!! και ειδα την ιδια αχνη γραμμη.... ολα αυτα πριν απο ενα χρονο και κατι.... σημερα εχω ενα παιδαρο!!! (χαζομαμα). ευχομαι απο καρδιας να εισαι εγκυουλα!!!!!!!!!!!!! φιλια πολλα ;)

Δημοσίευση

mk23 και λινακι ειστε εγκυουλες!πολλα συγχαρητηρια και την πιο ομορφη εγκυμοσυνη ευχομαι και στις δυο.Αύριο οι χοριακές απλά θα σας επιβεβαιώσουν τα τεστακια που κάνατε.

να μας ανακοινώσει ξεχωριστά η καθεμια με ποστ τα χαρμοσυνα νέα επίσημα πια!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΕ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!ΛΙΝΑΚΙ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΥΡΙΟ!!!ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΠΩ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ,ΑΝ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΟΔΟΥΛΕΙΑ....:angry: ΦΙΛΙΑ+ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!

Δημοσίευση

συγχαρητηριααααααααα!!! πηγαινε κατευθειαν για αναλυση και περιμενουμε να μας ανακοινωσεις ΕΠΙΣΗΜΑ την εγκυμοσυνη σου!!! καλη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΟ ΚΛΑΠ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...