Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αγαπημένες μου φίλες, απλά θα σας δώσω τα "φώτα" μου, πάνω σ'ένα θέμα που εμένα προσωπικά με παίδεψε πολύ.

Πέρυσι γέννησα την κόρη μου και φέτος τον γιό μου.

Η μικρή αν και κορίτσι, είχε πολλά πονάκια (λένε πώς τα αγόρια έχουν περισσότερα).

Δεν ήξερα τι να κάνω...

Κάθε απόγευμα θυμάμαι περίπου στις 7 όταν της έδινα το γάλα της, σταματούσε να τρώει από τους πόνους.

Επίσης είχαμε πρόβλημα και με τα κακάκια της...

Ήταν δυσκοίλια, με αποτέλεσμα από το πολύ σφύξιμο το άμοιρο, να μας κάνει αφαλοκήλη.

Τέλος πάντων, η παιδίατρος μόλις έμαθε όλα αυτά, μου είπε να της βάζω χαμομήλι στο γάλα, σε κάθε γεύμα.

Από την στιγμή πού άρχισα να της βάζω χαμομήλι, η μικρή σταμάτησε τα πολλά πονάκια (είχε αλλά λίγα) και άρχισε να κάνει κακάκια κανονικά.

Επίσης το χαμομήλι έχει την ιδιότητα να ηρεμεί το νευρικό σύστημα σε μεγάλο βαθμό, οπότε κοιμόταν και πιο πολύ και πιο γρήγορα.

Τώρα με τον μπέμπη πού είναι ενός μηνός, κάνω το ίδιο.

Τα πονάκια του είναι λίγα, τα κακάκια του έχουν μαλακώσει πολύ και ηρεμεί τρελλά όταν πίνει το γάλα του.

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ SUPER MARKET ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΒΟΤΑΝΟ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ LIPTON ΚΤΛ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ).

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΛΙΓΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ (ΕΓΩ ΒΑΖΩ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ).

ΑΥΤΟ ΒΡΑΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ, ΤΟ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ.

ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ.

ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑ ΑΡΚΕΤΑ.

Δημοσίευση

annoula30 έγραψε:

Αγαπημένες μου φίλες, απλά θα σας δώσω τα "φώτα" μου, πάνω σ'ένα θέμα που εμένα προσωπικά με παίδεψε πολύ.

Πέρυσι γέννησα την κόρη μου και φέτος τον γιό μου.

Η μικρή αν και κορίτσι, είχε πολλά πονάκια (λένε πώς τα αγόρια έχουν περισσότερα).

Δεν ήξερα τι να κάνω...

Κάθε απόγευμα θυμάμαι περίπου στις 7 όταν της έδινα το γάλα της, σταματούσε να τρώει από τους πόνους.

Επίσης είχαμε πρόβλημα και με τα κακάκια της...

Ήταν δυσκοίλια, με αποτέλεσμα από το πολύ σφύξιμο το άμοιρο, να μας κάνει αφαλοκήλη.

Τέλος πάντων, η παιδίατρος μόλις έμαθε όλα αυτά, μου είπε να της βάζω χαμομήλι στο γάλα, σε κάθε γεύμα.

Από την στιγμή πού άρχισα να της βάζω χαμομήλι, η μικρή σταμάτησε τα πολλά πονάκια (είχε αλλά λίγα) και άρχισε να κάνει κακάκια κανονικά.

Επίσης το χαμομήλι έχει την ιδιότητα να ηρεμεί το νευρικό σύστημα σε μεγάλο βαθμό, οπότε κοιμόταν και πιο πολύ και πιο γρήγορα.

Τώρα με τον μπέμπη πού είναι ενός μηνός, κάνω το ίδιο.

Τα πονάκια του είναι λίγα, τα κακάκια του έχουν μαλακώσει πολύ και ηρεμεί τρελλά όταν πίνει το γάλα του.

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ SUPER MARKET ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΒΟΤΑΝΟ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ LIPTON ΚΤΛ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ).

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΛΙΓΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ (ΕΓΩ ΒΑΖΩ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ).

ΑΥΤΟ ΒΡΑΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ, ΤΟ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ.

ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ.

ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

(ΟΤΑΝ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΣΚΕΤΟ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ ΓΑΖΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΕΧΕΙ ΙΝΕΣ ΠΟΥ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ.

ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ).

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑ ΑΡΚΕΤΑ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...