Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σκυλάκια και αλλεργία!!

Recommended Posts

Εχετε σκυλάκια στο σπίτι σας και αναρωτιέστε τι θα γίνει όταν γίνετε μαμά ή τώρα που αποκτήσατε μωρό;; Κι όμως!! Σύμφωνα με τους Γερμανούς επιστήμονες αποδείχθηκε από έρευνες ότι το τρίχωμα το σκύλου μπορεί κάλλιστα να γίνει το καλύτερο εμβόλιο απέναντι στο αλλεργικό συνάχι !! Συνεχίζεται ακόμη λοιπόν να είστε υπερβολική απέναντι στα ζώα;;; :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΡΕΥΝΑ.ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?ΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.ΒΕΒΑΙΑ,ΟΤΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ.

ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΚΡΙΦΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΑΠ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!(ΚΟΥΡΕΜΕΝΗ ΒΕΒΑΙΑ ΓΟΥΛΙ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΔΑΕΙ,ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!

Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Κ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η ΟΡΑΣΗ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Κ ΤΗ ΧΑΖΕΥΕΙ..ΕΚΕΙΝΗ ΔΕ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΟΥΤΕ ΖΗΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟΥ ΓΡΙΛΙΖΕΙ!!!!

ΑΚΟΥΣΕ Κ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΡΙΠΗΣ,ΟΤΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΝΟΣΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ!!!!!ΧΑΧΑΧΙΧΙ

Στο σπίτι μας δεν έχουμε σκυλάκι , έχουν όμως οι γονείς μου ένα που είχα μαζέψει εγώ πριν 6 χχρόνια. Όποτε πηγαίνουμε εκεί τον αφήνω να τον πλησιάσει και καμιά φορά εκείνος του γλύφει το χεράκι!:) Φροντίζω βέβαια μετά πάντα πλύσιμο με ντετόλ..:) Εγώ άλλωστε μέσα στς γατουλες και τα σκυλάκια μεγάλωσα..!

ΑΚΡΙΒΩΣ..ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΚΙΝΗΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ..ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΛΩ ΤΗ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΣΙΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΥΗΣ Κ ΦΩΝΑΖΕΙ...ΑΣΧΗΜΟ ΑΥΤΟ...ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΕΤΣΙ...Κ ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ ΣΚΥΛΙΑ ΓΑΤΙΑ ΚΟΤΕΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΤΙΠΟΤΑ...

ΤΟ ΒΑΦΤΗΣΤΙΡΙ ΜΟΥ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΔΑΓΚΩΣΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΙΑΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ.ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΣΑΜΕ ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙ..ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΤΟΑ ΦΟΒΑΤΑΙ..ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΑΜΟΥΝΙΑ...ΧΑΧΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΟΛΑ ΟΤΙ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ! GO GO BUGBUSTERS!!!!!!

Γεια σας κορίτσια,

έχω κι εγώ ενα Yiorky 2 κιλά που θα χρονίσει σε λίγες μερες. Ο γυναικολόγος μου είπε ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα στην εγκυμοσύνη. Τον έχουμε σπίτι και του έχουμε κάνει όλα τα εμβόλια του. Ο μπαμπάς μου δεν τα θέλει και εχει αρχίσει από τώρα να γκρινιάζει, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να διώξω τον σκύλο. Και εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα τα παδιά να μεγαλώνουν με σκύλο. Βέβαια όταν γεννησω με το καλό θα ρωτήσω και τον παιδίατρο.

Νομίζω ότι μπορουν να συνυπάρξουν όλοι μέσα σε μια οικογένεια...

Ειλικρινά ο σκύλος μας άλλαξε την ψυχολογία και χαλαρώσαμε κ ήρθε κ το μωρό μετά από 3 μήνες! Τον θεωρώ πολύ "γουρλή" :laugh:

Ναι όντως...Ο παιδίατρος εξ'αρχής μου το ανέφερε...

Ήδη φιλία αναπτύσεται...Οι φιλενάδες ανταλάσσουν επίμονα βλέμματα αγάπης!

Αφασία...

Και το γάβγισμα ερεθίζει ιδιαίτερα τα κύτταρα του εγκεφάλου...

ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΖΩΑΚΙΑ. ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ! ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ. ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΕΧΩ ΤΩΡΑ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΡΔΕΡΙΝΑ! ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΖΩΑ! ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΧΕΙ ΤΟ ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ!!:laugh: :laugh:

όντως Γκαστρούλα...

Μία φορά έκλαιγα παλιά και αμέσως ήρθε δίπλα μου και με κοιτούσε λυπημένα...

Και ο πιο πιστός φίλος!Ο παντοτινός...

Όποιος δεν αγαπάει τα ζώα τα αθώα τότε και τους ανθρώπους επίσης...

ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΤΙΚΤΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΠΗΔΑΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ, ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΑΚΙΝΗΤΟΣ! ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΖΩΑ. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ. ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ. ΤΩΡΑ? ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΑΚΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ! ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΩ! :dry: ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΦΥΡΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ "ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΝΤΑ ΜΟΥ? ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ?" ΣΚΗΜΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΟΥΣ!!!:laugh: :laugh:

Εμένα μου έλειψε ο ύπνος μαζί της!Στα πόδια κουλουριασμένη και δίπλα μου σο προσκεφάλι πολλές φορές...Ανάμεσα στους δύο...Αφού για στιγμές αδυνατούσαμε...

Γρατσουνούσε η άτιμη...Πολύ γέλιο...

Καψούρα τώρα ε;;;Είναι μην γίνει η αρχή!

αχ ρε κοριτσια ποσο κουραγιο με δινεται!!!εχω και εγω ενα κανισακι 6 χρονια και ακομα δεν εχω παιδακι,και απο τωρα σκεφτομαι την επιβιωση μαζι του:εγκυμοσυνη-μωρο.το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα τον δωσω τον υπεραγαπαω...αλλα πολυ καλοθελητες με αγχωνουν απο τωρα,τι θα κανω αργοτερα και η απαντηση μου ειναι ας ερθει με το καλο το μωρακι{προσπαθουμε 2 χρονια}και θα δω πως θα τα καταφερω

αλλα τωρα θα τους απανταω και αυτα περι αλλεργιες-αντισωματα κ.τ.λ:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...