Μετάβαση σε περιεχόμενο

Νυχτερινός Θηλασμός.Που τον κάνετε;;;

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια.Θα ήθελα να μου πείτε που θηλάζετε τα μωράκια σας το βράδυ όταν ξυπνούν.Εγώ τον δικό μου τον παίρνω στο κρεββάτι.Ακόμη και τώρα που είναι 5 μηνών έχει τύχει να ξυπνήσει και 3 φορές μέσα στη νύχτα.Εχω όμως λιγάκι αγχωθεί γιατί η μητέρα μου μου λέει ότι δεν είναι σωστό, ότι το παιδί θα μάθει έτσι και μετά θα έρχεται στο κρεββάτι μας και γενικώς να το σταματήσω.Η αλήθεια είανι ότι θα το σταματούσα αλλά δεν έχω καθόλου αντοχές.Τουλάχιστον εκεί ψιλοκοιμάμαι και λίγο.Υπάρχει βρε κορίτσια πιθανότητα να κακομάθει ο μπεμπάκος μου και μετά να κλαίει με μαύρο δάκρυ;;;Τι μου προτείνετε να κάνω;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παναγιώτα εμείς δεν έχουμε σταθερό σημείο.Πότε στο κρεβάτι,πότε στην πολυθρόνα,πότε στον καναπέ.;)

Δεν νομίζω να κακομάθει ο μπεμπούλης σου...Και εξάλλου η επαφή με την μαμά δεν είναι κακό!:laugh: Ακόμα είναι μικρούλια και την χρειάζονται .

Δοκίμασε κάποιο βράδυ να τον θηλάσεις καθισμένη κάπου αλλού ή σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού και δες αντιδράσεις :kiss:

k go panagiota ton thilazo sto krebati mou..k ksipnaei k ton ferno sto krebati mou k meta ton ksanapao..

alla sto teleytaio geyma ton kratao mazi mou...

dil akpou stis 6 ta ksimeromata...

alla etixe na ton pao k gkarize..k skeftika mipos de gnorizei to krebati tou afou olo ksipnsei sto diko mas...

k prospatho an ton pigaino tora sto diko tou meta to geyma...

:blink:

ΑΧ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΕΡΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ! ΝΑΙ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΞΥΠΝΑΕΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ. ΚΛΟΤΣΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΣΤΑΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.:blink:

Και εγώ το έκανα αυτό μέχρι που είχε φτάσει 16 μηνών.Δεν το μετάνιωσα καθόλου ούτε μπορώ να πώ ότι εμαθε στο κρεβάτι μας. Απλά ήταν πιο ξεκούραστο και για μένα.

Πω πω ρε κορίτσια .Μου φαίνεται ότι νυχτοπερπατάμε παρέα.:woohoo: Τουλάχιστον αυτό θα σκέφτομαι στις 3,στις 5 και στις 7 το πρωι που με ξυπνάει.Να'ναι καλά το παιδάκι μου αλλά έχει φτάσει 7700 στους 5 μήνες μόνο με θηλασμό.Ο αδερφός μου έχει αρχίσει και μου κάνει πλάκα.Το γάλα σου μου λέει είναι με 100% λιπαρά.:lol:

Παναγιώτα χαχαχα,βέβαια όλες μαζί νυχτοπερπατάμε και κάνουμε χιλιόοοομετρα σε όλο το σπίτι.Εμείς έχουμε και τον μπαμπά μας απο πίσω να φλυαρεί :laugh: .Και 3 και 5 και 6 το πρωί χαχαχα

Πάντως και η δική μου μπουμπού τρελλαίνεται να κοιμάται μαζί μας!Απλώνεται,τεντώνεται και εμείς δεν κουνιόμαστε ούτε κατά διάνοια...Σπρώχνει κιόλας!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Εμένα ακόμα είναι πολύ μικράκι! Μόλις 27 ημερών! Εχθές που έλειπε κι ο άντρας μου τον θήλασα 2 φορές στο κρεβάτι! Ήταν πολύ πιο ξεκούραστο και για μένα! Μετά ρεύτηκε και τον ξανάβαλα στην καλαθούνα του δίπλα μου! Το πρωί τον πήρα δίπλα μου μπας και κοιμήθουμε λιγάκι παραπάνω αλλά μια σταλιά σκατό είχε πάλι κέφια!! :P

Αυτό που παρατήρησα χθες, τόσο καιρό σηκωνόμουν και πηγαίναμε στον καναπέ και ξαγρυπνούσαμε μετά μέχρι να ξανακοιμηθεί ενώ χθες, κοιμήθηκε αμέσως! Μπορεί να'ναι και τυχαίο γεγονός βέβαια! Θα το δω και σήμερα ..

Βρε κορίτσια χαρά στο κουράγιο σας που θηλάζετε αποκλειστικά τόσο καιρό! Εγώ δεν ξέρω πόσο ακόμα θ'αντέξω! Τα στήθη μου δεν τα μπορώ άλλο! Με ψιλοενοχλεί ο θηλασμός αλλά κάνω υπομονή μέχρι να εδραιωθεί η γαλουχία μπας και στρώσει! Με πονάει πολλές φορές! :(

Θα στρώσει Ντάλια μου.Είναι ακόμη νωρίς.Μετά τις 40 μέρες να δεις που θα είναι παιχνιδάκι και για σένα και για τον μπεμπάκο!!!Φιλάκια και καλή δύναμη.:kiss:

Panayiota έγραψε:

Θα στρώσει Ντάλια μου.Είναι ακόμη νωρίς.Μετά τις 40 μέρες να δεις που θα είναι παιχνιδάκι και για σένα και για τον μπεμπάκο!!!Φιλάκια και καλή δύναμη.:kiss:

Αααχ δώσε μου δύναμη!! Δεν ξέρεις πόσο καλό μου κάνει όλο αυτό!! Έχω ένα είδος συμπαράστασης ότι δεν ξενυχτάω μόνη μου!! Αισθάνομαι ότι δεν θα ξανακοιμηθώ ποτέ όπως κοιμόμουν!! Αλλά ξέρω ότι θα στρώσει! Ωστόσο το νινάκι μου δεν είναι δύσκολο! Κι αμέσως πιάνει και τρώει, μόνο με το δεξί στήθος μου κάνει νουμεράκια αλλά που θα πάει...;; Και σε γενικές γραμμές το 3ωρο το κλείνει από θηλασμό σε θηλασμό!! Αχ μακάρι να το κάνει σύντομα και 4ωρο!! Ζητάω πολλά ε;; :laugh:

Εγώ μόνο 2 φορές την θήλασα στο κρεββάτι και αυτό όταν ήταν ημερών-πολύ μικρούλα- δεν με βόλεψε καθόλου, έτσι ακόμη και τώρα την θηλάζω στην πολυθρόνα, είναι αρκετά αναπαυτική και με βολεύει αφάνταστα!!! :)

Μεχρι 5 μηνων την θηλαζα στην πολυθρονα και την εβαζα στο κρεβάτακι της . Μετα που ξυπνουσε ακομα πιο συχνα αρχισε τα ξημερωματα να την παιρνω διπλα μου και τωρα πλεον κοιμομαστε μαζι .

Δεν φοβαμαι οτι θα κακομάθει , ουτε βιάζομαι να κοιμηθει μονη της . Νομιζω μολις ειναι ετοιμη θα το κανει :)

Dallia να σου ζήσει το μωράκι σου !! Νομιζω με το 3ωρο πρεπει να εισαι ευχαριστημένη :) Προσεχε την σταση σου γιαυτο και μονο πονανε οι θηλές .

Αχ το ιδιο λαθος εκανα και γω και ξαγρυπνουσαμε στην αρχη .... Την πηγαινα στο σαλονι , αναβα φως και την αλλαζα σε καθε γευμα.

Μετα εβαλα μυαλο , θηλαζα στην πολυθρονα μεσα στο δωματιο με ελαχιστο φως και δεν την αλλαζα με φως .

LaLa έγραψε:

Dallia να σου ζήσει το μωράκι σου !! Νομιζω με το 3ωρο πρεπει να εισαι ευχαριστημένη :) Προσεχε την σταση σου γιαυτο και μονο πονανε οι θηλές .

Αχ το ιδιο λαθος εκανα και γω και ξαγρυπνουσαμε στην αρχη .... Την πηγαινα στο σαλονι , αναβα φως και την αλλαζα σε καθε γευμα.

Μετα εβαλα μυαλο , θηλαζα στην πολυθρονα μεσα στο δωματιο με ελαχιστο φως και δεν την αλλαζα με φως .

Έχεις δίκιο! Σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου!! Κι εγώ άναβα και την τηλεόραση τρομάρα μου να μην με πάρει ο ύπνος!! Του μίλαγα κιόλας, του τραγούδαγα!! Νούμερο η δικιά σου!! Αλλά εχθές ήταν τέλεια!! Ευχαριστήθηκα περισσότερο τον ύπνο μου!! Όσο για το 3ωρο.. δεν μιλάω καθόλου!! Μια χαρά εύκολο παιδάκι είναι!! Όσον αφορά το άλλαγμα, αν έχει κάνει κακά τον πλένω κιόλας αλλά μόλις αρπάξει το στήθος γλαρώνει αμέσως!

Για την στάση, το προσπαθώ! Από το αριστερό δεν έχω πρόβλημα! Και 20 λεπτά αντέχεται άνετα! Μέχρι να το βάλει, στην αρχή μ'ενοχλεί για 2-3 δευτερόλεπτα! Το δεξί, το τραβάει και προς τα πίσω, και καταλαβαίνω ότι έχει μόνο την ρώγα στο στόμα του και τσούζει! Είναι σαν κάψιμο! Δεν έχουν πλήγη τώρα πια αλλά δεν τον αφήνω και πολύ ώρα να το κάνει!

Μόλις το τραβάω μου κλαψουρίζει, το ξαναβάζω.. αλλά πάλι τα ίδια! Βέβαια δεν αισθάνομαι πέτρωμα στο στήθος, που αν έχω καταλάβει καλά αυτό το λίγο που τραβάει το κάνει καλά! Αντέχω μέχρι 10 λεπτά! Αλλά τρέχει συνέχεια γάλα από αυτό το στήθος! Είναι καλό; Δεν θα πάθει καμιά ζημιά μέχρι να ρυθμιστεί η παραγωγή;

Αααχ δώσε μου δύναμη!! Δεν ξέρεις πόσο καλό μου κάνει όλο αυτό!! Έχω ένα είδος συμπαράστασης ότι δεν ξενυχτάω μόνη μου!! Αισθάνομαι ότι δεν θα ξανακοιμηθώ ποτέ όπως κοιμόμουν!! Αλλά ξέρω ότι θα στρώσει! Ωστόσο το νινάκι μου δεν είναι δύσκολο! Κι αμέσως πιάνει και τρώει, μόνο με το δεξί στήθος μου κάνει νουμεράκια αλλά που θα πάει...;; Και σε γενικές γραμμές το 3ωρο το κλείνει από θηλασμό σε θηλασμό!! Αχ μακάρι να το κάνει σύντομα και 4ωρο!! Ζητάω πολλά ε;; :laugh:

marianda έγραψε:

αχ Ελενα μου και εμεις στο 3ωρο τρωμε τις ιδιες ωρες αλλα εμενα εχει και αερια που την ταλαιπωρουν και εχουνε πολλα γλεντια το βραδυ εχω ερθει στα ορια μου χτες εφαγε στις 2.30 και μεχρι τις 4 ειμασταν ξυπνιοι γιατι ζοριζοταν να κανει κακα της και ποναγε και αλλαξαμε και τρεις φορες πανα.

Μια από τα ίδια! Άμα τον πιάσει... μας ξενυχτάει!! Πότε θα κοιμηθώ και πάλι...;;; :( Ξέρω ότι θα γίνει κι αυτό όμως!! Πως τα πάτε κατά τ'άλλα;;

Κι εγώ στην κρεβατοκάμαρα θηλάζω και μετά την πηγαίνω στο κρεβατάκι της.

Και πολλές φορές όταν κουτουλάω από την νύστα την άφήνω και δίπλα μου να κοιμηθεί. Νομίζω ότι τα παιδιά δεν κακομαθαίνουν με αυτόν τον τρόπο αντίθετα το έχουν ανάγκη. Και να το ζητάει αργότερα δεν με πειράζει. Ο γιός μου είναι 4,5χρονών και ακόμα το πρωί ξυπνάει και έρχεται στην κρεβατοκάμαρα να κοιμηθεί για καμιά ωρίτσα και δεν του λέω όχι ίσα ίσα που στεναχωριέμαι γιατί ξέρω ότι δεν θα το κάνει για πολύ ακόμα.

Εγώ το απολαμβάνω κορίτσια για όσο μπορώ.

Παναγιωτα εγω οταν ξυπνουσε το βραδυ την θηλαζα στο κρεβατι μας που ειναι διπλα απ το δικο της γιατι την εχουμε στην κρεβατοκαμαρα μας...οταν τελειωνε,και αφου με επαιρνε λιγο ο υπνος...και ξαναξυπνουσα και ρευοταν και ολα τελος παντων τα σχετικα την εβαζα στο κρεβατι της...

Το μονο που ειχε συνηισει ηταν η αγκαλια μου την οποια της τη δινω απλοχερα...γι αυτο και το κουσουρι στη μεση...

Την ειχα πανω μου οταν την θηλαζα και οχι στην πλαινη θεση,η οποια δεν με βολευε...

Απο τοτε βεβαια εχει περασει καιρος...εχει να ξυπνησει βραδυ πανω απο 2 μηνες...ειναι τωρα 4ων μηνων και δυο εβδομαδων...μια χαρα κοιμαται στο κρεβατακι της...

Νατασούλα μου δηλαδή έχει τύχει να έχεις και τα δύο παιδάκια σου στο κρεββάτι;:lol: Πολύ γλυκό.

Baby sm σου δίνω τα συγχαρητηριά μου.Εμένα είναι πέντε μηνών και ακόμη ξυπνάει 2 και 3 φορές τα βράδια.Αφού έχω πει πως όταν με το καλό κοιμηθεί ολόκληρο βράδυ θα βγω να το γιορτάσω.:woohoo:

Panayiota έγραψε:

Νατασούλα μου δηλαδή έχει τύχει να έχεις και τα δύο παιδάκια σου στο κρεββάτι;:lol: Πολύ γλυκό.

Baby sm σου δίνω τα συγχαρητηριά μου.Εμένα είναι πέντε μηνών και ακόμη ξυπνάει 2 και 3 φορές τα βράδια.Αφού έχω πει πως όταν με το καλό κοιμηθεί ολόκληρο βράδυ θα βγω να το γιορτάσω.:woohoo:

Ναί έτυχε 1 φορά. Πολύ γλυκό αλλά επικύνδυνο ακόμα για την μπέμπα.

Εννοείται εγώ δεν κοιμόμουνα για να προσέχω τον μεγάλο μην χτυπήσει καταλάθος την μπουμπού.

Panayiota έγραψε:

Ναι δε λεω σε αυτο το θεμα σταθηκα τυχερη!Ωστοσο δεν μου κοιμαται τωρα τη μερα...το πολυ να κοιμηθει μια ωρα!Αστα!

Panayiota έγραψε:

Baby sm σου δίνω τα συγχαρητηριά μου.Εμένα είναι πέντε μηνών και ακόμη ξυπνάει 2 και 3 φορές τα βράδια.Αφού έχω πει πως όταν με το καλό κοιμηθεί ολόκληρο βράδυ θα βγω να το

γιορτάσω.:woohoo:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

k go mia apo ta idai panagiota mou....

einai 6 minon k ksipnaei akoma...:( :(

gia fai....

k ti mera 1 ora to poli na koimithei...:angry: :angry: :angry:

Ego koritsia akoma ton perimeno ton mpempako mou alla exo skopo tous protous mines(5-6minon) to krevataki tou na to exo sto domatio mas k meta na to pao sto diko tou. Vre seis den einai poli mikroulia akoma gia na kakomathoun??? Ti na po...dokimase ena vradi na tin taiseis se kapoio allo meros tou spitiou k tha deis an antidrasei...!!!

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

natasoula έγραψε:

Νομίζω ότι τα παιδιά δεν κακομαθαίνουν με αυτόν τον τρόπο αντίθετα το έχουν ανάγκη. Και να το ζητάει αργότερα δεν με πειράζει. Ο γιός μου είναι 4,5χρονών και ακόμα το πρωί ξυπνάει και έρχεται στην κρεβατοκάμαρα να κοιμηθεί για καμιά ωρίτσα και δεν του λέω όχι ίσα ίσα που στεναχωριέμαι γιατί ξέρω ότι δεν θα το κάνει για πολύ ακόμα.

Εγώ το απολαμβάνω κορίτσια για όσο μπορώ.

Και εγώ! Συμφωνω, τα παιδιά έχουν ανάγκη, ένα βιβλίο μπορείτε να διαβάσετε για αυτό το θέμα και πολά αλλα - ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ! - The Continuum concept (στα αγγλικά μόνο).

Εγω και τα τρια μου παιδιά (με την σειρά:laugh: ) έιχα όσο θήλαζα δίπλα.

Οταν γεννήθηκε η μεγαλύτερη μου κόρη έιχαμε στο νοσοκομείο ένα κρεβατάκι CO-SLEEPER - από εκεί το έμαθα - είναι τέλειο, αντί για καλαθούνα ή λικνο, μετά το χρησιμοποιειτε σαν καρεκλάκι φαγητόυ η τραπεζάκι και παιρνετε ένα κανονικό κρεβάτι που βάζετε ένα καγκελο προστατευτικό

http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=36

Ayto to krevatai ontws fenetai fovero! Emeis thilazame sto krevati mou me ena mikro fwtaki kai xwris polles kouventoules kai xanakoimontan amesws!

Allo omws me apasxolise omws, apo poso mhnwn dinete sta mwrakia HMI- alesmenes trofes? O dikos mou einai 10m. exei kai tessera dontakia:P :P alla an vrei kati sto faghto pio sklhro tou kanei anagoula.... :(

Ti lete kai eseis?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...