Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΕΙ ΤΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΛΑ.ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ..ΕΣΑΣ ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΙΑΝΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ?

ΦΙΛΑΚΙΑ!:)

Δημοσίευση

boymamma, κ μενα μολις εγινε τριων επιανε καλα ελαφρια πραγματα οπως πανακια, σεντονακια ή μαλακα παιχνιδια..Στο στομα τα εβαζε χωριες να τα καταλαβαινει,πιστευω πως ειναι ασυναισθητες κινησεις.Τωρα που κοντευει να κλεισει τον 3ο μηνα μπορει κ εστιαζει καλα,δλδ κρατω ενα παιχνιδι κ το κοιτα κ το παιρνει μονος του...

Δημοσίευση

καλησπερα κοπελα μου μην αγχωνεσαι καθολου το σταδιο αυτο που περνα το μωρακι σου ειναι απολυτως φυσιολογικο ( ο συντονισμος ματι- χει δεν ειναι ευκολη υποθεση για καποιον που το μαθαινει πρωτη φορα στην ζωη του). στο τελος του τριτου και προς τον τεταρτο μηνα θα το κανει καλυτερα.σιγουρα στον 5ο θα μπορει να το κανει και με επιδεξιοτητα.να θυμασαι ομως οτι καθε ανθρωπος ειναι ιδιαιτερος και μοναδικος γι αυτο και τα σταδια αναπτυξης του δεν συμβαδιζουν παντα χρονικα με τον μεσο ορο. μπορει π.χ. το μωρακι σου να υστερει λιγο στην κινητικοτητα του αλλα να ειναι πολυ μπροστα οσο αφορα τον λογο του. οποτε δεν παιζει αγχος βοηθα τον οσο μπορεις δινοντας του διαφορα παιχνιδακια για να ασκει τα χερακια του. σου ευχομαι να απολαυσεις στο μεγιστο αυτην την μαγικη διαδικασια μαθησης του παιδιου σου.φιλακια πολλα.:)

Δημοσίευση

barbie Κ ΕΜΕΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΥ ΦΥΓΕΙ ΑΠ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ Κ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙ,ΕΝΩ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ...!!!ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΤΣΙ?ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ...

Δημοσίευση

georgiasamar ευχαριστω πολυ..οντως ο μπεμπησ απο την ωρα που γεννηθηκε προσπαθουσε να στηρηξει το κεφαλακι του το σκατουλι,και ελεγε αϊ,που εχω διαβασει,ισωσ εδω στο μαμμυ δε θυμαμαι,οτι απο τον τεταρτο μηνα κ μετα λενε τα μωρα αϊ και αγκου...

και ο μπεμπησ απο 2 μηνων και ουτε λεει και αγκου....!!!χαχα!!

ασε που βλεπει τα μαλλια μου και θελει να τα πιασει και τα πιανει κ τα τραβαει και χαιρεται..και τα πραγματακια οταν δε μπορει να τα πιασει καλα νευριαζει και κλαιει μετα....

Δημοσίευση

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΦΥΓΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ!ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΜΒΟΛΙΑΚΙ ΜΑΣ,ΚΛΑΨΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΓΑΜΕ...ΤΑ ΟΥΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ...

ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΔΟΝΤΑΚΙ...

ΑΧ....ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ...!!!!ΕΙΔΕ Κ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΞΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Όλα θα πάνε καλά ,αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα ,ξεκούραση και όχι άγχος !!! Με το καλό να έρθετε Ελλάδα 
    • Εγω έχω να πω κάτι σε όσες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν παιδί αλλά δεν τα έχουν καταφέρει ως τώρα, η μητέρα μου προσπαθούσε πολλά χρόνια με φυσικό τρόπο να μείνει έγκυος και μόλις έφτιαξε τα χαρτιά της για υιοθεσία έμεινε έγκυος σε μένα 💖 
    • Η Ελένη Ξανθοπούλου είναι κορυφή! Ωστόσο επειδή είναι και σωστή επαγγελματίας δεν παίρνει πολλές γυναίκες μαζί που γεννάνε το ίδιο διάστημα ώστε να είναι σωστή απέναντι τους κ δίπλα σε όλες!    Οπότε καλό είναι άμεσα ν μιλάτε μαζί της αν κάποια ενδιαφέρετε για να μπορεί να σας αναλάβει!    Ωστόσο η ανεξάρτητη μαία η Στέλλα η Παντου πολυ γνωστή για ανεξάρτητους τοκετούς μπορεί να σας προτείνει γιατρούς ή να σας δώσει feedback    Με το καλό σε όλες 🩷🩷🩷
    • Και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά τα σκέφτομαι και αγχώνομαι, ρούχα οκ μας έχουν δώσει φίλοι κλπ, μας έχουν αγοράσει ήδη γιαγιά και θεία τους που έχουν τρελαθεί, αλλά τα ρούχα τα έχω το πιο ασήμαντο και αδιάφορο εγώ, οκ θα πάρεις κτ κ τέλος δε θέλει καν ανάλυση ή ψάξιμο. Τα υπόλοιπα με αγχώνουν εμένα γιατί μπορεί να γεννήσω πολύ πρόωρα λόγω διδύμων.Έχω βρει από γνωστούς δυο καθίσματα αυγά και 2 ίσως 2 καρότσια, αν και καρότσι έχω πει θα αγοράσουμε διπλό σίγουρα, αλλά κ αυτό θέλει ψάξιμο να δω σε ποιό θα καταλήξουμε. Τα θήλαστρα κλπ πως που πότε να νοικιάσω νοσοκομειακό θέλω μέχρι να δω πως θα πάει ο θηλασμός ώστε αν γεννήσω νωρίτερα να βγάζω έστω γάλα αν μπουν τπτ σε μονάδες να παίρνουν μητρικό έστω..Παρακολούθησα κπ σεμινάρια πρόσφατα για νεογέννητα και για δίδυμα συγκεκριμένα κ θηλασμό κλπ κ πρέπει να οργανωθώ με αυτό ,να βρω σύμβουλο θηλασμού να με βοηθήσει γιατί με δυο θά ναι ζόρι και ο θηλασμός και η παραγωγή γάλακτος και χωρίς καθοδήγηση δεν παίζει να το βρω, είμαι τελείως άσχετη. Αλλαξιέρα,μπανιέρα,θήλαστρο,αποστειρωτή αν δώσω μπιμπερό, λίκνο να κοιμούνται με αυτά θα ξεκιν΄ήσω πρώτα νομίζω,μόλις τα έχω αυτά θα ηρεμ΄ήσω ίσως αλλά και εγώ για σεπτ έλεγα που αν γίνει κτ και έρθουν νωρίτερα πάλι αργά θα ναι, αχ ίσως κ Αύγουστο ψάξω κ πάρω τπτ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς με ΠΗΤ 13/11 είμαι , αλλά λόγω διδύμων μαξ γύρω στα μέσα οκτωβρ μας έχουν πει το ιδανικό σενάριο...και μετά μπορεί να πάει ακόμα πιο νωρίς αναλόγως ανάπτυξης γιατί είναι και μονοχοριακά και τρέμω αχ αχ
    • Αχ κορίτσια και εδώ Αθήνα έριξε μια ωραία μπόρα. Ότι είχα απλώσει καιβετρεχα να μαζέψω. Όλη μέρα περίμενα να βρέξει που έλεγαν και δεν έβρεχε και μόλις άπλωσα μέσα σε 5 λεπτά σκοτείνιασαν όλα!  @Diwni εχει κατι μαγουλα για δάγκωμα και σε ολο το κορμι ειναι δίπλες. Χοντρουλα την φωνάζουμε, μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει και μετα θα το κοψουμε με της μείνει και τραύμα 🤣🤣 Χθες πήγαμε για ψώνια και με ρωτούσαν πόσο είναι και μόλις έλεγα 3 μηνών έλεγαν όλοι μοιάζει για 5. Φανελάκια ολεον φοράμε 9 μηνών και ορισμένα τύπου orchestra 12 μηνών.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...