Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΕΙ ΤΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΛΑ.ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ..ΕΣΑΣ ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΙΑΝΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ?

ΦΙΛΑΚΙΑ!:)

Δημοσίευση

boymamma, κ μενα μολις εγινε τριων επιανε καλα ελαφρια πραγματα οπως πανακια, σεντονακια ή μαλακα παιχνιδια..Στο στομα τα εβαζε χωριες να τα καταλαβαινει,πιστευω πως ειναι ασυναισθητες κινησεις.Τωρα που κοντευει να κλεισει τον 3ο μηνα μπορει κ εστιαζει καλα,δλδ κρατω ενα παιχνιδι κ το κοιτα κ το παιρνει μονος του...

Δημοσίευση

καλησπερα κοπελα μου μην αγχωνεσαι καθολου το σταδιο αυτο που περνα το μωρακι σου ειναι απολυτως φυσιολογικο ( ο συντονισμος ματι- χει δεν ειναι ευκολη υποθεση για καποιον που το μαθαινει πρωτη φορα στην ζωη του). στο τελος του τριτου και προς τον τεταρτο μηνα θα το κανει καλυτερα.σιγουρα στον 5ο θα μπορει να το κανει και με επιδεξιοτητα.να θυμασαι ομως οτι καθε ανθρωπος ειναι ιδιαιτερος και μοναδικος γι αυτο και τα σταδια αναπτυξης του δεν συμβαδιζουν παντα χρονικα με τον μεσο ορο. μπορει π.χ. το μωρακι σου να υστερει λιγο στην κινητικοτητα του αλλα να ειναι πολυ μπροστα οσο αφορα τον λογο του. οποτε δεν παιζει αγχος βοηθα τον οσο μπορεις δινοντας του διαφορα παιχνιδακια για να ασκει τα χερακια του. σου ευχομαι να απολαυσεις στο μεγιστο αυτην την μαγικη διαδικασια μαθησης του παιδιου σου.φιλακια πολλα.:)

Δημοσίευση

barbie Κ ΕΜΕΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΥ ΦΥΓΕΙ ΑΠ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ Κ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙ,ΕΝΩ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ...!!!ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΤΣΙ?ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ...

Δημοσίευση

georgiasamar ευχαριστω πολυ..οντως ο μπεμπησ απο την ωρα που γεννηθηκε προσπαθουσε να στηρηξει το κεφαλακι του το σκατουλι,και ελεγε αϊ,που εχω διαβασει,ισωσ εδω στο μαμμυ δε θυμαμαι,οτι απο τον τεταρτο μηνα κ μετα λενε τα μωρα αϊ και αγκου...

και ο μπεμπησ απο 2 μηνων και ουτε λεει και αγκου....!!!χαχα!!

ασε που βλεπει τα μαλλια μου και θελει να τα πιασει και τα πιανει κ τα τραβαει και χαιρεται..και τα πραγματακια οταν δε μπορει να τα πιασει καλα νευριαζει και κλαιει μετα....

Δημοσίευση

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΦΥΓΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ!ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΜΒΟΛΙΑΚΙ ΜΑΣ,ΚΛΑΨΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΓΑΜΕ...ΤΑ ΟΥΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ...

ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΔΟΝΤΑΚΙ...

ΑΧ....ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ...!!!!ΕΙΔΕ Κ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΞΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...