Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειά σας κοριτσάκια. Τί κάνετε?

Μή, μη, μη φωνάζετε καλέ. Το ξέρω πως έχω χαθεί αλλά λίγο το καλοκαίρι και οι διακοπές, λίγο η προετοιμασία της βάπτισης του μικρού, με κράτησαν μακριά σας. Αλλα οι φίλοι στις δύσκολες στιγμές φαίνονται, σωστά?

Γιαυτό φιλενάδες μου καλές, θέλω την βοήθειά σας.

Την άλλη Κυριακή, 6/9 βαπτίζουμε το νεαρό πρίγκιππά μας. Και επειδή στις 26/9 έχει γενέθλια η Μαριλήτσα μου, λέμε να της τα κάνουμε μαζί με την βάπτιση. Λίγο νωρίτερα βέβαια αλλά δεν μπορώ στο καπάκι να ετοιμάσω και παρτυ στο σπίτι για 60 άτομα. Αφού θα είμαστε μαζεμένοι έτσι και αλλιώς, είπα να το επωφεληθώ.

Anyway, αυτό που θέλω είναι να μου προτείνετε κάποιον για την απασχόληση των παιδιών, μετά το φαγητό, και για να περάσουν αυτά πιό καλά, και για να ρίξουμε και εμείς τις ζεμπεκιές μας χωρίς άγχος.

Κάτι σε κλόουν, σε νεράιδα, που να κάνει ταχυδακτυλουργικά, μπαλόνια, κλπ.

Αντε βρε κορίτσια γιατί 9 μέρες μείνανε και δεν έχω κάνει τίποτα γιαυτό.

Και δεν σας έχω ξεχάσει, μια απο αυτές τις μέρες θα κατεβάσω και φώτο απο προσκλητήρια και μπουμπουνιέρες και γλυκά, που όλα τα έχουμε φτιάξει εμείς φυσικά. Να μου πείτε και την γνώμη σας.

Σας φιλώ τώρα γιατί μιας και κοιμούνται ακόμα τα καμάρια, είπα να κάνω λίγο τα μπαλκόνια (άτιμη κοινωνία, που άλλους του ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα μπαλκόνια)

Φιλάκια φίλες μου και περιμένω προτάσεις.

Δημοσίευση

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΛΟΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ,ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΑΠΙΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΤΥΜΕΝΗ ΝΕΡΑΙΔΑ,ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΞΕΤΡΕΛΑΜΕΝΑ!!!!ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΕΡΑΙΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΜΦΙΕΣΗ!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!

Δημοσίευση

θα ρωτήσω την αδελφή μου που κάθε χρόνο στα γενέθλια των παιδιών πέρνει κλόουν για το party. H τελεύταια που ήρθε πέρσι (κοπέλα ήτανε) και έπαιζε με όλα τα παιδάκια μουσικές καρέκλες, τρένακι, τους ζώγραφιζε τα πρόσωπα, τους έφτιαχνε ζωάκια απο μπαλόνια και άλλα πολλά. Το πιο αστείο είναι οτι βάζει και τους μεγάλους και παιζουν τέτοια παιχνιδάκια οπως πχ μουσικές καρέκλες και τα παιδάκια φωνάζουν για να κερδίσουν ή μαμά ή ο μπαμπάς ανάλογα ποιος παίζει στο παιχνίδι.

Αμα θέλεις πες μου να σου στείλω το τηλ. της. 120 ε της πήρε και έκατσε ως το τέλος του παρτυ.

Δημοσίευση

Βίκυ σε ευχαριστώ. Θα το σκεφτώ για την νεράιδα.

Linaki_1980 αν βρείς το τηλέφωνο, θα μου το στείλεις σε pm σε παρακαλώ? Δεν έχω άλλο περιθώριο. Την Κυριακή είναι η βάφτιση. Πώς το έπαθα εγώ αυτό? Να αφήσω τελευταία στιγμή για να κλείσω κάτι.

Σας ευχαριστώ πάντως βρε κορίτσια που μου απαντήσατε.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Εμας σημερα μας εσκασε το πρωτο δοντακι και ειναι ετοιμο και το αλλο διπλα. Κατα τυχη το ειδα,ειχαμε παει σε μια χριστουγεννιατικη εκδηλωση στην εταιρια του αντρα μου και οπως την αλλαζα εκλαιγε και ετσι το ειδα. Επισης την εβαλα αγκαλια σε εναν που ειχε ντυθει Αγιος Βασιλης και ενω περιμενα να τρομαξει αυτη καθοταν αραχτη!   Βρε κοριτσια πως ξεπεταγονται ετσι γρηγορα? Σαν χθες μου φαινεται που γεννησαμε.
    • Καλησπέρα κι από μένα.!! Εγώ είμαι με κολπίτιδα η οποία ήρθε από το πουθενά.! Παίρνω αγωγή τώρα, δείχνει να κάνει δουλειά. Ταλαιπωρήθηκα λίγο με αυτό γιατί δεν το κατάλαβα, πήγα νοσοκομείο επειδή είχα πόνο χαμηλά στην πύελο και δεν μπορούσα ούτε καν να περπατήσω και μου το βρήκε ο γιατρός εκεί ευτυχώς! Αλλιώς είμαι ξάπλα, η μικρή έχει πάρει ήδη θέση, αν είναι δυνατόν.. 🤪 Αυτό το παιδί ίδιο η μάνα του από την κοιλιά.. προνοεί για τα πάντα.. 🤣🤣🤣  Θέλει ξάπλα βέβαια γιατί το κεφάλι της εφάπτεται ήδη στον τράχηλο. Ευτυχώς ο τράχηλος καλά κρατεί, είναι κλειστός και έχει ικανοποιητικό μήκος. Θα πάω τώρα 22 του μήνα για υπέρηχο στη γιατρό μου όποτε θα δούμε τι θα μας πει κι αυτή.  Αλλιώς η μικρή μας είναι καλά! Ήδη έχουμε φτάσει στο κιλό.. δείχνει ότι θα είναι μεγαλούτσικο παιδάκι.. καλά δεν περιμένω και τπτ άλλο αν σκεφτεί κανείς ότι εγώ γεννήθηκα 3850 γρ. και ο άντρας μου 3900 γρ. 🤣 Έχω βάλει μηχανάκι - μετρητή ζαχάρου γιατί η καμπύλη που έκανα είχε μια τιμή λίγο τσιμπημένη, 5 μονάδες πάνω από το όριο, σιγά τα αυγά, αλλά η γυναικολόγος επέμενε να δω ενδοκρινολόγο και τώρα απλά μετράω 6 φορές τη μέρα τα γεύματα. Μέχρι στιγμής όλα καλά, δεν υπάρχει κανένα θέμα.. οπότε καθαρά προληπτικά και μόνο έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία..🥴 Πάντως κάθε φορά όλο και κάτι θα μου βγει.. αλλιώς δεν γίνεται.. δεν έχει σασπένς αυτή η εγκυμοσύνη.. 🤣🤣🤣🤣
    • @sisi93 ωχ! τώρα είδα ότι έγραψα 38 εβδομάδων.. 😅 28 ήθελα να γράψω.. 😜
    • Αχαχαχα😅🤣😅🤣😅 Εγώ πάλι κατα τις 12 κοιμάμαι μετα καθε 2ωρο τουαλετα κ αν κανω την βλακεια που την κανω πολυ συχνα να φαω κ κατι που δεν πρόλαβα να φαω μέσα στην μέρα ξαναξυπναω μετα απο κανα μισάωρο με καουρα για μαλοοξ 🤣🤣🤣 τωρα ομως καμια ώρα τουλάχιστον παντα την πέφτω κ κοιμάμαι γιατι κοιμάται κ η μικρή 😁
    • Α εγώ έχω ξεχάσει τι σημαίνει ύπνος 😅 έχω συγκεκριμένο πρόγραμμα. Κατά τις 12 κοιμάμαι όρθια στον καναπέ για να χωνέψω, στις 2 πάω στο κρεβάτι και μετά ανα 1.5-2 ώρες πάω τουαλέτα. Γύρω στις 4 παίρνω κ το μαλοξ μου και κάπως έτσι πάει μέχρι το πρωί 😂😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...