Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εχω ενα γιο 19 μηνών.Με προβληματίζει γιατί κάθε βράδυ για να κοιμηθεί πρέπει να τον έχω στην αγκαλιά μου.Βρε κορίτσια μήπως μεγάλωσε για να τον έχω ακόμα έτσι? Τα δικά σας τα παιδιά πως τα κοιμίζετε σ΄αυτή την ηλικία? Απο την άλλη καταλαβαίνω ότι το θέλει γιατί του λείπω επειδή δουλεύω και λείπω σχεδόν όλη μέρα.Μήπως όμως τον κακομαθαίνω?Απο την άλλη μου αρέσει γιατί υπάρχει καλύτερη αίσθηση απο την αγκαλιά του παιδιού σου?Για πείτε μου τη γνώμη σας παρακαλώ

Δημοσίευση

Γεια σου Chris29.Καλο θα ηταν να μαθει να αποκοιμιεται μονος του για να νιωθει και πιο ασφαλεια.Σιγουρα του λειπεις αλλα μπορεις να το ΄΄αναπληρωσεις΄΄ με αλλο τροπο.Εμενα ο γιος μου μεχρι και τωρα για να κοιμηθει περιμενει να περασουμε και εγω και ο μπαμπας του για να του δωσουμε ενα φιλακι αλλιως μας φωναζει μεχρι να παμε.Καθε παιδι ειναι διαφορετικο αλλα γνωμη μου ειναι να μαθει να κοιμαται απο μονος του πια γιατι πιστευω οτι ειναι και λιγακι κουραστικο.

Δημοσίευση

εμεις δεν φτασαμε ακομα σ αυτη την ηλικια, αλλα θεωρω οτι ειναι πιο πολυ μεγαλος και πρεπει σιγα σιγα να μαθει να κοιμαται μονος του... παρε μια κουβερτουλα ή ενα πανακι κρατα το πανω σου μερικες μερες να παρει τη μυρωδια σου και μετα δωστου το αγκαλια. ετσι θα σε μυριζει και θα νιωθει ασφαλεια και σιγα σιγα θα αποκοιμηθει ενοσω εσυ θα του χαιδευεις την πλατουλα και θα του μιλας γλυκα γλυκα πανω απο το κρεβατι του :)

Δημοσίευση

ΓΥΡΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ, ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ. ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΑ. Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΑΡΥ. ΕΜΕΙΝΑ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ(ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΜΕΝΩ) ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙ ΟΛΛΟ, ΤΗΣ ΧΑΪΔΕΥΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΤΗΣ ΛΕΩ ΙΣΤΟΡΙΕΣ. ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ, ΤΗΝ ΦΙΛΑΩ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ! ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΣΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ! ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΑΣΕ ΤΟ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!

Δημοσίευση

γεια σου cris29.εχω και εγω ενα γιο 19 μηνων.απο την στιγμη που σταματησαμε τον θηλασμο ο γιωργος μου κοιμαται μονος του.τον εχω μαθει το πολυ κατα τις 10

:30 να ειναι στο κρεββατι του σβηνοντας το φως και λεγοντας καληνυχτα.και εγω εργαζομενη ειμαι και υπαρχουν μερες μεσα στην εβδομαδα που τον βλεπω μονο για 3 ωρες.μου ειναι δυσκολο γιατι οταν με βλεπει κανει σα τρελο τρεχοντας απο εδω και απο κει σαν το κατσικι.αλλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο.παντως καλο θα ειναι σιγα σιγα να τον μαθεις να κοιμαται μονος του.

Δημοσίευση

Ο δικος μου ειναι 22 μηνων και κοιματε στην αγκαλια μου αλλα σιγα σιγα το κοβει μονος του, εκει που καθομαστε αγκαλιτσα στον καναπε μου ζηταει και τον βαζω να ξαπλωσει διπλα μου και κοιμαται. :blush:

Δημοσίευση

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις.

Κάνω προσπάθειες σιγά σιγά για να το κόψουμε αλλά δεν τον πιέζω κιόλας. Λίγο οι τύψεις που έχω γιατί δεν τον πολυβλέπω λίγο οι αγκαλιές του τί να κάνουμε έναν τον έχουμε προς το παρόν.Χθές κοιμήθηκε πρώτη φορά χωρίς την πιπίλα και είμαι πολυ χαρούμενη.Όσο δεν την ήθελε μωρό μετά που σταμάτησε το θηλασμό μόνο με αυτή κοιμόταν.Πιστεύω ότι σταδιακά θα τα καταφέρουμε και να κοιμάται μόνος του.Σας ευχαριστώ για το χρόνο.Φιλιά

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...