Μετάβαση σε περιεχόμενο

25 ΧΡΟΝΩΝ

deep

Recommended Posts

Γεια σε ολες τις κοπελες!!!!Ειμαι καινουρια και προβληματισμενη!!!

Ειμαι 25 χρονων και πριν 2 μηνες παντρευτηκα και ξεκινησα και τις προσπαθειες για να κανω ενα παιδακι!Αν και εχουμε επαφες ανα 2 με 3 μερες εδω και 2 μηνες δεν γινεται τιποτα!Θεωρουσα οτι ηταν πολυ απλο να μεινεις εγκυος ακουγοντας απο αλλους οτι επιαναν αμεσως!Αγχονομαι παρα πολυ το μυαλο μου παει στα χειροτερα οτι εχω καποιο προβλημα οτι δεν θα μπορεσω να κανω παιδι!Δεν ξερω τι φταιει!!!ΦΟΒΑΜΑΙ!!!:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

deep καλωσηρθες στη παρεα μας.εγω ειμαι η μαρια και 29 χρονων και προσπαθω για μωρακι 2 χρονια,μην αγχωνεσαι απο τωρα ειναι πολυ νωρις και στον γιατρο να πας θα σου πει να αρχισετε τις εξετασεις μετα απο 1 χρονο προσπαθειων,οποτε χαλαρωσε και απολαυσε τον αντρουλη σου μιας και ειστε ακομα νεοπαντροι.και θα δεις σε λιγο καιρο θα μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Καλως μας ηρθες στη παρεα. Πρεπει να ξερεις οτι το διαστηαμ που προσπαθεις ειναι παρα πολυ μικρο , πολυ λιγες ειναι οι περιπτωσεις που μενουν εγκυος σε τοσο μικρο διαστημα .συνηθως μετα απο ενα χρονο μενουν εγκυος και αν σου πω αν μετα απο ενα χρονο επαφων συχνων δεν εχει μεινει τοτε μονο σας λενε και οι γιατροι αν γινει ορμονικος ελεγχος .Εισια πολυ μικρη ακοαμ για αν σκεφτεις οτι υαρχει καποιο θεμα , βεβαια αν θελεις μπορεις αν πας στο γυναικολογο σου και να σου πει ακριβως τις γονιμες ημερες αλλα δνε βρισκω το λογο του πανικου .Θα δεις θα στο που και άλλες κοπελες εδω μεσα να προσπαθουν και δυο και τρια και 5 χρονιακαι ομως δνε το βαζουν κατω . Πανω απο όλα παζει ρολο η ψυχολογια αυτη ειναι που κατα πασα πιθανοτητα σε μπλοκαρει .χαλαρωσε και ζησε τον ερωτα με τον αντρα σου και όλα α ερθουν αο μονα του

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!!!Απλα μερικα πραγματα φαινονται τοσο ευκολα....και τελικα!!!Το ξερω οτι εινα νωρις αλλα το μυαλο μου γιατι πηγαινει συνεχεια στο κακο????

kalispera kai kalosirthes!!!

min agxonesai katholou einai para polu mikro to diastima pou prospatheite..to agxos einai vasikos paragontas giati empodizei tin oorixia..sto site tou mammy tha vreis polu endiaferonta arthra pou exigoun tis sunepeies tou agxous stin silipsi!exe kai sto nou sou oti den exoume sigoura kathe mina oorixia ka den einai apoluto oti tha einai sta mesa tou kyklou..to pan einai na xalaroseis....na apolauseis tis agkalies me ton andra sou kai oso ginetai na min skeftesai arnitika!:):huh:

tha deis pou tha meineis amesos giati eisai polu mikroula!!!

kalo tha einai efoson thelete paidaki na pareis ta filicine einai fuliko oxi akindino pamthino kai voithaei polu kai stin silipsi alla kai meta pou tha meineis...sumvoulepsou ton giatro sou!

oti xreiasteis stin diathesi sou!:) :) :)

filia polla!!!

maria!:)

Καλέ, ελάχιστο καιρό προσπαθείτε!!! Κι εμείς δύο μήνες προσπαθούμε, είναι πολύ λίγος ο καιρός. Στο χρόνο πάνω αρχίζουμε να το ψάχνουμε!!! Απλά μην αγχώνεσαι, είναι ό,τι χειρότερο!:kiss:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ manm...ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ filicine ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ deep?

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

καλησπερα κ καλωσηρθες! μην αγχωνεσαι δεν ειναι μεγαλο το διαστημα που προσπαθειτε.Χαλαρωσε κ απολαυσε τον γαμο σου κ το μωρο θα ερθει:)

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ .

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ! ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ.

ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΙΚΡΗ ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ! ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΓΑΛΤΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ , ΑΦΗΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΛΙΓΟ , ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΓΧΟΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ !:kiss:

marilou mou einai fuliko oxi ta poulane sta farmakeia..exei to polu 2 euro kai voithoun polu stin silipsi alla kai meta ego ta pairno akoma kai eimai 16 evdomadon...rota kai ton giatro sou...alla einai teleios afova kai akindyna kai isa isa kanoun polu kalo kai argotera kai sto moraki gia diafores anomalies..ego ta xekinisa molis arxisa tis prospatheies gia moraki..o giatros mou me sumvoulepse...

filia:) :) :)

κουκλα μου γιατι να αγχωνεσε και να βασανιζεις το μυαλουδακι σου με τετοιες σκεψεις???? ειναι κριμα κανεις οτι χειροτερο φορτωνεις τον οργανισμο σου αγχος και ειναι πολυ νωρις και πολυ μικρο το διαστημα των προσπαθειων σας

καλως ηρθες στο μαμυ και με το καλο και χαλαρα με ενα μπεμπακι

γεια σου μην στεναχωριεσε εμεις προσπαθουσαμε 4 χρονια καναμε ολες τις εξετασεις κ ειμασταν καλα,αποβαλαμε το ανχος και εμεινα!

Κοριτσια πραγματικα με βοηθατε πολυ με αυτα που λετε!!!Οντως το αγχος ειναι οτι χειροτερο!!!ελπιζω να ερθει η ωρα θα πω ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ αλλα η απαισιοδοξια μου αγκιζει τα ορια της τρελα!!!!Ο αντρας μου με κοροϊδευει λεγοντας μου ολα αυτα που μου λετε κι εσεις εδω αλλα....εγω...εκει....ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ!!!Ελπιζω και παρακαλω το Θεο ολα να πανε καλα και οχι μονο για μενα αλλα για ολες τις γυναικες στο κοσμο ειναι πολυ βαρβαρη αυτη η αναμονη!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...