Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????????

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ 7 Κ ΕΔΩ Κ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΧΟΡΤΟΣΟΥΠΕΣ Κ ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΚΛΗΝΕΙ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ Κ ΑΝ ΤΗΝ ΠΕΙΕΣΩ ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ Κ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΔΙΝΩ ΓΑΛΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ:woohoo: :blush::( ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΟΛΠΑΚΙ??? ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ Κ ΝΙΩΝΩ ΑΝΙΚΑΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ Η ΖΩΙΤΣΑ ΜΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΙΠΟΤΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ! ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΦΑΕΙ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ! ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ! ΥΠΟΜΩΝΗ!

Αχ βρε Νίκη μου.. Τι βλακείες γράφεις? Ανίκανη? Αν είναι δυνατόν!

Μωρέ μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω αλλά η δική μου εμπειρία είναι το Μαράκι μου να τρώει τα ΠΑΝΤΑ από την πρώτη μέρα. Προχθές βούτηξε στο τζατζίκι.. Τι να την κάνω? Έγλειψε τα δάχτυλά της και τσίριζε μετά επειδή πήρα το πιάτο από το τραπέζι!!!

Αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι να την αφήσεις λίγες μέρες, μην την πιέζεις να φάει, μην το επιχειρήσεις καθόλου. Και ξαναδοκίμασε 2-3 μερούλες μετά. Δες αντίδραση. Πιστεύω όσο την πιέζεις τόσο θα αντιδρά..

Α! Και κάτι άλλο που με είχε συμβουλέψει ο παιδίατρός μας.. Μην γεμίζεις την κατσαρόλα λαχανικά. Εγώ έβαζα 10 λαχανικά μέσα νομίζοντας πως έκανα καλά.. Μπερδεύονται οι γεύσεις και μπουχτίζει το μωρό, άσε που δεν θα μπορείς να κάνεις διαφορετικούς συνδυασμούς και το μπουμπούκι θα βαρεθεί γρήγορα..

Τι βάζεις στη σούπα της? Να την κάνεις πιο νερουλή επιχείρησες? Θυμάμαι της φίλης μου δεν έτρωγε, ώσπου μια μέρα της έπεσε νερουλή και δεν είχε ρυζάλευρο να την πηχτώσει και η μικρούλα την έφαγε ΟΛΗ αδιαμαρτύρητα!

ΒΡΕ ΚΑΝΤΙΝΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΑΡΧΗ ΞΙΝΗΖΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΣΟΥΜΕ ΚΙΑΛΟ!! ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΤΙΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΦΑΙ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ!~ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟΜΑΤΑΡΑ ΝΑ! ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΤΙΠΟΤΑ! ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΕΧΤΕΣ? ΤΙΣ ΕΒΑΛΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΨΗΣ. ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΤΙ! ΤΙΣ ΕΒΓΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ, ΕΡΙΞΑ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟ ΠΙΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΙΩΣΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΙΡΟΥΝΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΞΥΝΙΖΕ! ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ΚΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΛΙΩΜΕΝΗ ΑΝΟΙΞΕ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΕΤΣΙ, ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΙ ΤΗΝ ΧΑΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΠΙΡΟΥΝΙ? ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΟ? ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ ΣΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΤΗΣ. ΤΗΝ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ, ΤΙΠΟΤΑ!

Ifigeneia έγραψε:

Αχ βρε Νίκη μου.. Τι βλακείες γράφεις? Ανίκανη? Αν είναι δυνατόν!

Μωρέ μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω αλλά η δική μου εμπειρία είναι το Μαράκι μου να τρώει τα ΠΑΝΤΑ από την πρώτη μέρα. Προχθές βούτηξε στο τζατζίκι.. Τι να την κάνω? Έγλειψε τα δάχτυλά της και τσίριζε μετά επειδή πήρα το πιάτο από το τραπέζι!!!

Αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι να την αφήσεις λίγες μέρες, μην την πιέζεις να φάει, μην το επιχειρήσεις καθόλου. Και ξαναδοκίμασε 2-3 μερούλες μετά. Δες αντίδραση. Πιστεύω όσο την πιέζεις τόσο θα αντιδρά..

Α! Και κάτι άλλο που με είχε συμβουλέψει ο παιδίατρός μας.. Μην γεμίζεις την κατσαρόλα λαχανικά. Εγώ έβαζα 10 λαχανικά μέσα νομίζοντας πως έκανα καλά.. Μπερδεύονται οι γεύσεις και μπουχτίζει το μωρό, άσε που δεν θα μπορείς να κάνεις διαφορετικούς συνδυασμούς και το μπουμπούκι θα βαρεθεί γρήγορα..

Τι βάζεις στη σούπα της? Να την κάνεις πιο νερουλή επιχείρησες? Θυμάμαι της φίλης μου δεν έτρωγε, ώσπου μια μέρα της έπεσε νερουλή και δεν είχε ρυζάλευρο να την πηχτώσει και η μικρούλα την έφαγε ΟΛΗ αδιαμαρτύρητα!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΙ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΝ Κ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ:( ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΗ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ... ΣΤΗ ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΑ ΒΑΖΟ ΚΑΡΟΤΟ ΣΕΛΙΝΟ Κ ΠΑΤΑΤΑ ΠΟΥ Κ ΑΥΤΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΩ ΩΣΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Η ΠΑΤΑΤΑ Κ ΤΟ ΚΡΕΑΣ Κ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ... ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΩ ΝΕΡΟΥΛΗ Κ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ Κ ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

ρε κοριτσια μια ερωτηση γιατι δεν τους τα δινετε αλεσμενα και με κουταλακι? ειναι μικρουλια ακομη νομιζω για πιρουνι και μη αλεσμενο φαγακι η κανω λαθος?

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

ρε κοριτσια μια ερωτηση γιατι δεν τους τα δινετε αλεσμενα και με κουταλακι? ειναι μικρουλια ακομη νομιζω για πιρουνι και μη αλεσμενο φαγακι η κανω λαθος?
ΒΡΕ, ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ. ΜΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ, ΛΕΣ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΤΑΤΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΔΩ ΘΑ ΦΑΕΙ? ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΓΩ! ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ!

και εμενα οταν τρωμε θελει να μας αρπαξει το πιατο αλλα δεν του δινω τρωει το δικο του μπορειτε να βαλετε μεσα κρεμυδι να γλυκανει η ντοματα φρεσκια λιγο λεμονι και λαδι και να διτε που θα γινει πεντανοστιμο και εμενα στην αρχη με την χορτοσουπα ξυνιζε την μουρη του αλλα μολις μπηκε το τσιτσι ξετρελαθηκε

Το ότι δεν τρώει σημαίνει ότι δεν έιναι έτοιμο το μωράκι να φάει. Δεν είναι πολύ καλό να το πιέζεις για να φάει και μάλιστα μέχρι το σημείο να κλαίει. Εσύ φτιάχνε φαγητούλια νόστιμα και υγιεινά και εκείνο θα φάει όποτε θέλει. Όχι πίεση!!!! Η δική μου άρχισε να τρώει κανονικά μετά τον χρόνο. Μέχρι τότε τα έφτιαχνα και τα πέταγε. Προτιμούσε μόνο στήθος.

το κρεμυδι και την ντοματα τα βραζω μονο δεν τα αλεθω αλλα θελει υπομονη ξεκινανε με 2-3 κουταλακια την ημερα και σιγα σιγα το αυξανουν δεν θελει πιεση δεν ξερουν να μασανε και δεν θελουμε να το σιχαθουν ε???

οποτε λιγο καθε μερα να μαθαινει εμενα παντως εφαγε 8μηνων

οριτσια θελει χρονο μην ξεχναμε οτι για αυτα ειναικατι νεο.Και να σας πω κατι ενδεχομενως κκαποιο απο τα συστατικα που εχειμεσα δεν τους αρεσει , εμενα για παραδειγμα σιχαινοταν το κολοκυθι ετσι δνε το ξαναεβαλα .Βαλτε στη χροτοσουπα πατατα , καροτο , μια ντοματα αλλα θα κοψετε απο ανω το κοτσανικαι θα την αφησετε απλα αν δωσει την ουσια ενα κρεμυδι μην βαλετε σελινο πολυ.Οτανε ιανι ετοιμη θα το αλεσετε και θα βαλετε μιακουταλια ελαιολαδο και λιγο λεμονακι αν θελετε .Την ντοματα και το κρεμμυδι δεν τα αλεθουμε τη ντοματα γιατι μπορει να προκαλεσουν αλλεργια μετα τον 8 μηνα την αλεθουμε και το κρεμυδι επειδη φερνι αερια .Καθε φοορα δοκιμαζετε την εισαγωγη νεων τροφων και αφαιρειτε να δειτε ποιο ειναι αυτ που δνε τη αρεσει .Αναστασια ειπαμε ο μπεμπουλης ειναι το ΠΑΙΔΙ .εμενα ο γιος μου οσο ηταν μεχρο 15 μηνων ετρωγε μετα τ σταματησε κρατιετε σε φορμα .

ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ Κ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ... ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΒΡΑΖΟΥΜΕ Κ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ Ή ΤΗΝ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ?????:blush:

ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ:) laugh: :P ΜΕ ΛΕΜΟΝΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ:( ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΕΑΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ?????:dry:

Μπράβο το μπουμπουκάκι σου! Έχει προτιμήσεις το κορίτσι μας! :cheer:

Ο γιος της κουνιάδας μου είχε αλλεργία στο μοσχάρι και ο παιδίατρος της είχε πει να του δίνει εναλλακτικά κουνέλι.

Δεν ρωτάς τον παιδίατρό σας αν μπορείς να του δώσεις? Ο ανιψιός μας ήταν σχεδόν ενός έτους τότε που του έδωσε κουνέλι. Δεν ξέρω για την μπεμπούλα σου που είναι μικρότερη.

Φιλάκια πολλά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...