Μετάβαση σε περιεχόμενο

παιδακια και ζωακια

Recommended Posts

με αφορμη την μεγαλη μου αγαπη για τα ζωακια,ηθελα να συζητησουμε για τη σχεση των παιδιων με αυτα γιατι πιστευω οτι οσο αυτο ειναι δυνατον γιατι το ζωο ειναι μεγαλη ευθυνη για να το εχεις,ειναι καλο τα παιδακια να μαθαινουν με ζωα,να μην τα φοβουνται,να μην τα κακομεταχειριζονται

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΗΝΗ. ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΗΝΑ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ "ΦΥΓΟΥΝ" ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ. ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΚΥΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!! ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ, ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΜΕΤΡΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ(ΕΠΑΝΙΕΛ ΜΠΡΕΤΟΝ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ (ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ).ΡΩΤΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΣΥΧΝΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Η ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΟΜΩΣ , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ 2 ΜΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΛΕΕΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΙΧΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΤΡΙΧΩΝ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΣΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ!

ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ!!! ΞΑΠΛΩΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΕΙ!!!

ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΖΩΑΚΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ ΣΚΥΛΙΑ, ΔΕΝ ΕΠΑΨΑ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΚΥΛΙ.

τα ξαδερφια μου που κανανε προσφατα παιδακι δεν ειχαν κανενα προβλημα με τη γατα που ειχαν στο σπιτι. Ενταξει χρειαζεται πολυ συχνο καθαρισμα αλλα το παιδι αποκτα και αντισωματα. Τωρα η μικρη ειναι 1,5 ετους και δεν εχει αρρωστησει απο τιποτα εκτος απο το αυτακι της το χειμωνα. Και την πιανει συνεχεια τη γατα οταν την πετυχαινει κατω απο τραπεζια, καρεκλες κτλ (το γατι την αποφευγει παντως).

Εγω θελω οταν κανω παιδακια και πανε δημοτικο να παρω ενα σκυλακι. Αν μπορουσα θα το επαιρνα και τωρα αλλα εχω ακουσει οτι ειναι καλο να ειναι κουταβι οταν τα παιδια ειναι μικρα για να παιζουν- γιατι αν εχει γερασει δυσκολα να τα ακολουθει στα παιχνιδια τους. Θα γινουν και πιο υπευθυνα και θα σεβονται τα ζωα και δεν θα τα φοβουνται.

σιγουρα ενα αγνωστο σκυλι δεν ξερεις ποτε τι διαθεσεις εχει αλλα δεν μπορω να βλεπω υπερβολες,καποια παιδακια ας πουμε που οι γονεις τους τα εχουν φοβισει και κρυβονται μολις δουν σκυλι,οπως επισης τα παιδια πρεπει να μαθουν οτι και τα ζωακια μας φοβουνται κι οτι εχουν ψυχη οποτε δεν πρεπει να τους φερομαστε σαν να ειναι παιχνιδια

αυτο που θελει προσοχη ειναι η ζηλεια ειδικα οταν το ζωακι προυπηρχε στο σπιτι και ειδικα οι γατες ειναι αρκετα ζηλιαρες,εγω εχω 2 γατες,πουλι,ψαρι και παλιοτερα ειχα σκυλι,χελωνες.Επισης κατι αλλο ασχημο που συμβαινει στην ελλαδα ειναι να πεταμε το ζωο στο δρομο μολις το βαρεθουμε,λες και ειναι πραγμα

pink έγραψε:

σιγουρα ενα αγνωστο σκυλι δεν ξερεις ποτε τι διαθεσεις εχει αλλα δεν μπορω να βλεπω υπερβολες,καποια παιδακια ας πουμε που οι γονεις τους τα εχουν φοβισει και κρυβονται μολις δουν σκυλι,οπως επισης τα παιδια πρεπει να μαθουν οτι και τα ζωακια μας φοβουνται κι οτι εχουν ψυχη οποτε δεν πρεπει να τους φερομαστε σαν να ειναι παιχνιδια

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ !!!ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !!!ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ!!!ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ !!!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ , ΜΟΛΙΣ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ !!ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ!!!;)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ

ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΒΕΛΓΟ ΛΥΚΟ ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ

(ΑΣΧΕΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ ΠΑΓΩΤΟ ΑΠΟ ΞΥΛΑΚΙ Η ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΩς ΚΟΥΤΣΕΝΕΙ ΤΡΕΛΑ ΣΑΣ ΛΕΩ)

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΑΔΑΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Δ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΣΚΟΥΠΙΖΩ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΡΗΣΚΩ ΤΟΥΦΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ

ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΧΑΛΙΑ ΕΧΩ Κ ΤΗΝ ΤΖΑΜΙΑΡΙΑ ΑΝΟΙΧΝΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ

Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΟΣ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΟΥ Κ ΜΕΝΩ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ Δ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΕΨΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ

καντινου έγραψε:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΗΝΗ. ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΗΝΑ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ "ΦΥΓΟΥΝ" ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ. ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΚΥΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!

Και ομως οσο σκληρο και αν ακουγεται ετσι λενε.Οτι πρεπει να εχεις ενα κατοικιδιο στο σπιτι για να εξοικιωνονται τα παιδια με την ιδεα του θανατου(το ειχα ακουσει απο εναν παιδοψυχολογο στη μενεγακη).

Εγω τα αγαπαω αλλα δεν παιρνω γιατι μενω σε διαμερισμα και οι υποχρεωσεις τους ειναι πολλες.

Παρολα αυτα ο θανος μου δεν τα φοαβαται ισα ισα παιζει μαζι τους(με κατοικιδια γνωστων μας), και μαλιστα κοντα στο σπιτι εχουμε ενα πετ σοπ και οταν περναμε απο εκει τους μιλαει.Οταν μεγαλωσει λιγο θελω να του παρω ενα κουνελακι..αλλα σας ειπα τα λυπαμαι μεσα στο σπιτι:blush:

κριμα παντως να πουλανε τοσο ακριβα σκυλακια και γατουλες,υπαρχουν τοσα που εχουν αναγκη,εγω παντως ευχομαι να μεινω σε μονοκατοικια με αυλη και να εχω μεγαλη οικογενεια και πολλα ζωακια,καταλαβαινετε ζωολογικος κηπος

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΑΝΙΨΙΟ -ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΔΑΣ ΜΟΥ- ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ 2. ΑΠΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΕΙΧΕ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ! ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ! ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕ, Ο ΣΚΥΛΟΣ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΧΑΔΙΑ...

ΑΛΛΑ...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ!

Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕ: ΜΗ! ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΜ!

ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ!!!

ΤΩΡΑ ΟΠΟΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ! ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ: ΒΑΒ, ΛΙΑ (=ΑΓΚΑΛΙΑ) ΚΑΙ ΤΕΝΤΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ! ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ;! ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛ.....Α ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ! ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ;;;

ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ!) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ!

ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥΛΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΒΙΤΑΜΙΝΟΥΛΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΧΩΜΑ ΤΟΥΣ! ΟΠΟΤΕ ΠΟΛΛΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΜΠΑΝΙΟ!

denim αυτα τα θα σε φαει ο σκυλος και αλλα τετοια δεν μπορω ουτε εγω να τα ακουω,τα παιδακια απο μονα τους δεν φοβουνται κατι,ουτε καν τα αγρια ζωα 'η τα ερπετα που εμεις ας πουμε μπορει να φοβηθουμε,αυτο δειχνει πολλα

Αχ κοριτσια τι θεμα ανοιξατε!!λατρευω τα ζωα και ειδικα τα σκυλια!ειχα ενα υπεροχο δαλματιας ενα λαμπραντορ και οτι αδεσποτο και ταλαιπωρο υπηρχε το μαζευα για περιθαλψη..(η μανα μου κοντευε να παθει ταρακουλο που ειχα καταντησει το σπιτι κτηνιατρειο..:laugh: :laugh: )τωρα δυστυχως δε μπορω να εχω γιατι ο μπεμπακος μου ειναι μολις 8 μηνων και δε μου αφηνει και πολυ χρονο οποτε ειναι κριμα να το παρω και μη του αφιερωνω τη προσοχη και το χρονο που πρεπει..μολις ομως μεγαλωσει λιγο και ειναι πιο ανεξαρτητος σιγουρα θα παρω γιατι συμφωνω απολυτα με τις προλαλησασες για τα οφελη του να μεγαλωνει το παιδι με ζωα και να συμπληρωσω οτι ερευνες εχουν δειξει πως τα παιδια που μεγαλωνουν με ζωα ειναι πιο εξυπνα,καλυτεροι μαθητες,και σεβονται περισσοτερο τη φυση και τα ζωντανα πλασματα ολων των ειδων!

Μπουγατσουλα δυστυχως οντως δε μπορεις να κανεις κατι για το τριχωμα..μονο να το βουρτσιζεις καθημερινα για να μενουν στη βουρτσα οι περισσοτερες νεκρες τριχες..αν ξαναπαρεις σκυλακι προτιμησε ρατσες που δε μαδανε οπως καποια τερριε,κανις κ.α..

χntou εχεις απολυτο δικιο για το θεμα με την εξοικιωση στο θανατο!!

Επισης πιστευω σε ενα ρητο που λεει οτι οποιος δεν αγαπαει τα ζωα δεν εχει καλοσυνη στη ψυχη!

tonia28 έγραψε:

Αχ κοριτσια τι θεμα ανοιξατε!!λατρευω τα ζωα και ειδικα τα σκυλια!ειχα ενα υπεροχο δαλματιας ενα λαμπραντορ και οτι αδεσποτο και ταλαιπωρο υπηρχε το μαζευα για περιθαλψη..(η μανα μου κοντευε να παθει ταρακουλο που ειχα καταντησει το σπιτι κτηνιατρειο..:laugh: :laugh: )τωρα δυστυχως δε μπορω να εχω γιατι ο μπεμπακος μου ειναι μολις 8 μηνων και δε μου αφηνει και πολυ χρονο οποτε ειναι κριμα να το παρω και μη του αφιερωνω τη προσοχη και το χρονο που πρεπει..μολις ομως μεγαλωσει λιγο και ειναι πιο ανεξαρτητος σιγουρα θα παρω γιατι συμφωνω απολυτα με τις προλαλησασες για τα οφελη του να μεγαλωνει το παιδι με ζωα και να συμπληρωσω οτι ερευνες εχουν δειξει πως τα παιδια που μεγαλωνουν με ζωα ειναι πιο εξυπνα,καλυτεροι μαθητες,και σεβονται περισσοτερο τη φυση και τα ζωντανα πλασματα ολων των ειδων!

Μπουγατσουλα δυστυχως οντως δε μπορεις να κανεις κατι για το τριχωμα..μονο να το βουρτσιζεις καθημερινα για να μενουν στη βουρτσα οι περισσοτερες νεκρες τριχες..αν ξαναπαρεις σκυλακι προτιμησε ρατσες που δε μαδανε οπως καποια τερριε,κανις κ.α..

χntou εχεις απολυτο δικιο για το θεμα με την εξοικιωση στο θανατο!!

Επισης πιστευω σε ενα ρητο που λεει οτι οποιος δεν αγαπαει τα ζωα δεν εχει καλοσυνη στη ψυχη!

ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!ΟΥΤΕ ΖΩΑ ΚΑΝ ΕΙΝΑΙ , ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΩΜΙΑΖΑ ΚΙΟΛΑΣ!!!ΕΙΝΑΙ .. ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!1

DeniM έγραψε:

ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥΛΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΒΙΤΑΜΙΝΟΥΛΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΧΩΜΑ ΤΟΥΣ! ΟΠΟΤΕ ΠΟΛΛΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΜΠΑΝΙΟ!

ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΛΑΔΙ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ Δ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ???

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙ Δ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΚΑΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΡΧΕΤΕ ΣΠΙΤΙ

ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Κ ΜΟΥ ΚΟΛΗΣΕ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ

ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΚΕΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

ΠΗΡΑΜΕ ΣΠΡΕΥ Κ ΕΝΑ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΠΕΤΑΝΤΙΝ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΤΟ ΑΔΙΑΣΑ ΤΟΥ ΜΠΕΤΑΝΤΙΝ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΜΠΑΝΙΟ Κ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΑΜΕ ΑΦΟΥ ΣΤΕΓΝΩΣΕ

ΑΣΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ

xntou έγραψε:

καντινου έγραψε:

Και ομως οσο σκληρο και αν ακουγεται ετσι λενε.Οτι πρεπει να εχεις ενα κατοικιδιο στο σπιτι για να εξοικιωνονται τα παιδια με την ιδεα του θανατου(το ειχα ακουσει απο εναν παιδοψυχολογο στη μενεγακη).

Εγω τα αγαπαω αλλα δεν παιρνω γιατι μενω σε διαμερισμα και οι υποχρεωσεις τους ειναι πολλες.

Παρολα αυτα ο θανος μου δεν τα φοαβαται ισα ισα παιζει μαζι τους(με κατοικιδια γνωστων μας), και μαλιστα κοντα στο σπιτι εχουμε ενα πετ σοπ και οταν περναμε απο εκει τους μιλαει.Οταν μεγαλωσει λιγο θελω να του παρω ενα κουνελακι..αλλα σας ειπα τα λυπαμαι μεσα στο σπιτι:blush:[/quote:2pkktvoz]ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΥΠΗΡΟ!!!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!

Μπουγατσουλα με το λαδι το μονο που θα καταφερεις ειναι να κανει πιο μαλακα πιο συχνα και πιο μυροδατα..κακακια:laugh: ...

Καντινου τα κουνελακια ειναι πολυ χαριτομενα αλλα πεθαινουν πολυ ευκολα γιατι τρομαζουν πολυ και σκανε οποτε δεν ειναι πολυ καλη παρεα για ενα μικρο παιδακι που θα θελει να παιζει συνεχεια μαζι του και οι κινησεις του σιγουρα ειναι ακομη λιγακι ''αγαρμπες''.Η κουνιαδα μου εχει δυο παιδακια 8 και 4 και ηδη εχουν βγαλει nok out 2 καημενα κουνελακια..

Ζουζουνιτσα οπως τα λες!δυστυχως οι ανθρωποι εχουμε καταντησει τα πιο βαρβαρα οντα!!!ποιο ζωο κατ'αρχην σκοτωνει και κακοποιει τα παιδια του;κανενα!!ενω ανθρωποι..παρα πολλοι!!!

Κι εμεις εχουμε στο σπιτι μια κανις θυληκια μεγαλη ζηλιαρα!

Ηταν το επικεντρο πριν γεννησω και γενικα ολοι ασχολιομασταν με αυτην...Τωρα τα εχασε τα πρωτεια!

Οι επαφες μας οσο ημουν εγκυος ηταν στενες...Δεν ειχα κολληματα...Τα σκυλια ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!

Με την μικρη μου δεν εχουν χαιδεματα και τετοια ακομα αλλα ειμαι σιγουρη οτι δεν θα αργησουν!

Η Αλεξανδρα την κυνηγαει με το βλεμμα της και πολυ χαιρομαι που θα μεγαλωσει με σκυλακι!!!

Συμφωνω κι εγω οτι οποιος δεν αγαπαει τα ζωα γενικα δεν εχει ευαισθησιες...και οτι τα παιδια γινονται πιο κοινωνικα ειναι αληθεια επισης!

Σιγουρα βεβαια χρειαζονται τα εμβολια τους, το κουρεμα το συχνο και τις αμπουλες για τα παρασιτα....

Ωρες ωρες παντως νιωθω οτι εχουμε 2 μωρα να περιποιουμαστε!

κοριτσακια εχω ερωτηση κρισεωσ: λοιπον εχουμε ενα δαλματιασ 6 χρονων και τον εχουμε στην πιλοτη η μικρη τρελαινεται και μονο που το ΄βλεπει την εχω αφησει να το πιασει και τρελαθηκε περισσοτερο, οποτε σκεφτηκα η αμοιρη μανα και τησ πηρα ενα ινδικο χοιριδιο.....δεν βλεπω ομωσ να βγαζει την εβδομαδα το ζηλευει το χτυπαει το σηκωνει ψηλα και το πεταει κατω τι να κανωωωωω;;;;;

δεν περιμενα να αντιδρασει ετσι ευτυχωσ που αυτα δεν δαγκωνουν...

evhdal έγραψε:

κοριτσακια εχω ερωτηση κρισεωσ: λοιπον εχουμε ενα δαλματιασ 6 χρονων και τον εχουμε στην πιλοτη η μικρη τρελαινεται και μονο που το ΄βλεπει την εχω αφησει να το πιασει και τρελαθηκε περισσοτερο, οποτε σκεφτηκα η αμοιρη μανα και τησ πηρα ενα ινδικο χοιριδιο.....δεν βλεπω ομωσ να βγαζει την εβδομαδα το ζηλευει το χτυπαει το σηκωνει ψηλα και το πεταει κατω τι να κανωωωωω;;;;;

δεν περιμενα να αντιδρασει ετσι ευτυχωσ που αυτα δεν δαγκωνουν...

εξηγησε της οσο μπορεις γιατι ειναι και μικρουλα οτι ποναει το ζωακι και να το κρυψεις καπου,πες της οτι θα το δωσετε

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...