Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια, γεια σας και παλι. Θέλω την συμβουλή σας!! Εχω εναν μπουμπουκο 10 μηνων τον Δημητρη, οποίος είναι υπερκινητικος, φωνακλάς και ξυπνάει ακόμα τη νύχτα (οχι για φαγητό απαραίτητα - βασικά δεν ξέρω γιατί ξυπνάει!!). Συζητάγαμε λοιπόν με τον άντρα μου τις προάλλες, πότε θα ήταν η κατάλληλη στιγμή να βάλουμε μπροστά για δεύτερο. Η άποψή μου βασικά είναι ότι θα πρέπει πρώτα να μπει ο μικρός σε ένα πρόγραμμα (τουλάχιστον να μην ξυπνάει τη νύχτα) και μετά να κάνουμε άλλο παιδάκι. Ο σύζηγός μου δεν έχει πρόβλημα με το πότε, αλλά εγώ νοιώθω λίγο κουρασμένη από την όλη κατάσταση. Από την άλλη μήπως αν τολμούσα τώρα να πέρναγα όλη την ταλαιπορία μαζεμένη και μετά να ηρεμούσα;Σημειώστε ότι ο Δημήτρης είναι το πρώτο εγγόνι των οικογενειών μας και έχει στραμένη όλη τη προσοχή απάνω του. Μήπως αρχίσει να ζηλεύει πολύ το 2ο μωρό και έχω χειρότερα;; Please help!!:dry:

Δημοσίευση

βασικα ειμαι της αποψης να μην εχουν μεγαλη διαφορα λογω ζηλειας αλλα και για να τελειωνεις μια και καλη με τις πανες τα ξενηχτια και ολα τα συναφη....αλλα αυτο εξαρταται και απο τις αντοχες του καθε γονιου και για πολλους και απο τη βοηθεια που εχουν...προσωπικα δεν εχω βοηθεια...αλλα αυτη δεν θα την εχω και ποτε οποτε το τολμησα..:P

Δημοσίευση

ο χρονος για να αποκτησει ενα ζευγαρι παιδι ειναι καθαρα προσωπικο θεμα και ποικιλλει ανλογα με τις καταστασεις .Ετσι ειναικαι για το δευτερο. 10μηνων που ειναι ο μικρος ο οποιος ακομα δεν εχει κατακτησει πολλα πραγματα ειναι λιγο νωρις με βαση τη δικη μου αποψη για μενα και το δικο μου παιδι .

Ειναι ακομα μωρακι κοιτα να χαρεις λιγο ολο αυτη τη κατασταση τις αγκαλιες του , τις πλακιτσες τα πρωτα του βηματα ακομα και τη γκρινια του και στο λεω αυτο γιατι ο χρονος δεν γυρναει πισω . Η καλυτερη διαφορα για εμνα ειναι τα τρια χρονια να εχει σταματησει τις πανες το ενα να μπορει αν αυτοεξυπερετειτε και να μην θελει αγκαλιες , καιμετα μπορεις να μπεις στη διαδικασια για δευτερο. Βεβαια η κουραση δεν τελειωει ποτε απλα βρισκεις σιγα σιγα τον τροπο . Απο την άλλη η ζηλεια ειναικατι ανποφευκτο εγω με την αδερφη μου εχω χρονιακαιμε τον αδρφο μου 7 δεν με ζηλεψεανε ποτε εγω ημουν κατατα λεγομενα της μαμας μου που ζηλευα ηθελα να μεγαλωσω ; δεν ξερω .Απο την άλλη για φαντασου να εχεις εναπαιδιακι που θα ειανι στα πρωτα χρονια του σχολειου και απο πισω ενα λιγομικροτερο θα γινετε χαμος ενω αν ειναιμικρο θα εχεις το χρονο . Βεβαια σου ξεαλεω όλα ειναι θεμα επιλογης .

Εμενα ο γις μου ειναι 5 ετων πολυ ζωηρος , υπερκινητικος , χαρουμενος , ολα τα εχει πολυ ..... και απο περσι μπηκα στη φαση για δευτερο δεν θα ηθελα να χασω ουτε ενα λεπτο απο όλη αυτη την ενεργεια .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...