Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ SAIT ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ.... ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΜΕ ΣΠΕΡΜΑ ΔΟΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΙΜΑΙ 35 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!:kiss:

Δημοσίευση

καταρχην συγχαρητηρια κοριτσι μου,λιγοι ειναι αυτοι που θα δεχοντουσαν κατι τετοιο,και μιλαω για τον καλο σου...δεν ξεω δυστυχως τιποτα απο αυτα αλλα θελω να σου ευχηθω να πανε ολα καλα και να γινετε πολυ ευτυχισμενοι

Δημοσίευση

Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΥΧΟΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΩΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ...

Δημοσίευση

καλησπερα κοπελα μου!!

δυστυχως και εγω δεν γνωριζω κατι σχετικα!!!!!

ελπιζω ολα να πανε καλα!! αφου δεν υπαρχει αλλος τροπος για να αποκτησετε παιδακι και ο καλος σου ο αντρουλης και μπραβο του , το δεχτηκε αυτο, μην φοβασαι προχωρηστε και με το καλο!!! εξαλλου μην ξεχνας, γονιος δεν ειναι μονο αυτος που το γενναει ή ον βιολογικος πατερας..αλλα αυτος που το μεγαλωνει , που του δινει την αγαπη και τα εφοδια στη ζωη!!!!

με το καλο λοιπον κ η Παναγια μαζι σας!!

Δημοσίευση

Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΛΟΓΩ ΟΛΙΓΟΣΠΕΡΜΙΑς ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΚΙΝΗΤΗΚΟΤΗΤΑΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗς ΕΧΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΙΓΜΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΚΡΟΓΟΝΟΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥςΣ ΟΡΧΕΙΣ ΣΠΕΡΜΑ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΠΕΡΜΑ ΑΠΟ ΔΟΤΗ . ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΘΕΛΩ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΩΑΡΙΑ ΞΕΡΕΙς ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ ,ΕΓΩ ΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΩΔΕ ΠΑΤΕΑΣ ΕΙΝΑΙΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙΚΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ .οσο για το αλλο δες αυτο

http://www.nklimis.gr/articles/YPOGONIMOTITA.HTM

Δημοσίευση

Αυτό που κάνει ο άντρας σου είναι η απόλυτη μεγαλοψυχία. Είναι πολύ σπουδαίο να παραμερίζει εγωισμούς (που οι πιο πολύ άντρες έχουν) προκειμένου να μην στερηθείς το θαύμα μιας εγκυμοσύνης εφόσον δεν έχεις εσύ κάποιο οργανικό πρόβλημα.

Ο αδελφός μου πριν λίγα χρόνια βρέθηκε στο ίδιο δίλλημα αλλά δεν τα κατάφερε να ξεπεράσει τον εγωισμό του όσο και αν όλοι μας προσπαθούσαμε να τον πείσουμε ότι γονιός είναι αυτός που μεγαλώνει το παιδί και όχι ο δωρητής. Ωστόσο η στάση του, για δικούς του λόγους ήταν τελείως αρνητική και έτσι ταλαιπωρούνται πολλά χρόνια τώρα να καταφέρουν να υιοθετήσουν ένα παιδάκι.

Και αυτό πάλι με τις υιοθεσίες....ΕΛΕΟΣ!!!

Σου εύχομαι τα πιο καλά αποτελέσματα και σύντομα! Ο γιατρός σου είναι πολύ αισιόδοξος γιατί ακριβώς έχει απέναντί του μία γόνιμη γυναίκα και ξέρει ότι θα έχει καλά αποτελέσματα.

Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση

μπραβο στον αντρουλη σου που δεχτηκε κατι τετοιο ειναι μεγαλη αποφαση για εκεινον!!!

να μην εχεις ανασφαλειες σε στηριζει 100% και αυτο ειναι θετικοτατο να σας πανε ολα καλα και να αποκτησετε το παιδακι που επιθυμητε και να δεις πως θα μεγαλωσει με περισοτερη αγαπη απο οποιδιποτε αλλο ειδικα απο την πλευρα του αντρα σου

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ! ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΣΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΛΛΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ.

Δημοσίευση

ANNA_MARIA ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΥΟ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΓΟΝΕΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ!Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ.ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΜΩΡΑΚΙ

Δημοσίευση

ΧΤΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ...ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΜΑΚΑΡΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΩ!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια σε σένα αλλά πάνω απ'όλα στον άνδρα σου!

Σας εύχομαι γρήγορα να αποκτήσετε ένα παιδάκι, ο τρόπος απόκτησης του είναι ο τελευταίος που πρέπει να σκεφτόμαστε καθώς το να μεγαλώνεις μία ψυχούλα με αγάπη είναι το σημαντικότερο σε αυτή τη ζωή.

Σας εύχομαι τα καλύτερα!

Δημοσίευση

anna-maria καλημερα κ καλως ηρθες στην παρεουλα μας:) δυστηχως ουτε κ εγω γνωριζω κατι για το που μπορεις ν'απευνθεις για το θεμα που εθεσες, αλλα θα ηθελα να σου πω πως εχεις εναν συντροφο αξιο θαυμασμου κ μπραβο του για την αποφαση σας, ευχομαι ολα να σας πανε πολυ καλα κ συντομα το μωρακι σας:)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Δημοσίευση

Γεια σου Αννα Μαρία.Τελικά έκανες την σπερματενχυση?Αυτό που ξέρω να σου πω επειδη τα εχω ψαξει ολα ειναι οτι παιρνουν τα χαρακτηριστικα του αντρα σου και την ομαδα αιματος για να ταιριαζουν με το δοτη.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...