Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πως περασε ετσι ο καιρος αληθεια; σαν σημερα πριν ενα χρονο στις 14:55 ηρθε στη ζωη το αγορακι μου και τα αλλαξε ολα, με γλυκανε το παιδακι μου.... Ποτε μου δεν πιστευα πως μπορει να αγαπήσεις καποιον τοσο δυνατα.... οτι υπαρχει αυτο το συναισθημα. Σου ευχομαι παιδι μου να εισαι παντα γερο και δυνατο και σου υποσχομα οτι παντα θα ειμαι διπλα σου σε οτι κι αν χρειαστεις. να τα χιλιασεις Χρηστακι μου!!! Σ'αγαπω πολυ πολύ πολυ.....

Δημοσίευση

Αγαπη μου γλυκια χρονια σας πολλα, να τα εκατοστησετε:lol: :lol: :kiss: :kiss: πως περασε ο καιρος φανταζομαι ουτε που θα το καταλαβατε, τωρα να υποθεσω θα λετε λογακια, θα κανετε βηματακια...αχ τελεια.....τελεια...φιλακια πολλα κ στους δυο σας:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Να σου ζήσει ο κουκλάκος σου κοπέλα μου!!!!! Φτου-φτου-φτου το κουκλί μας!!!! Να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε πάντοτε.... γερός κι ευτυχισμένος να είναι μόνο στη ζωή του!!!!! Και του χρόνου!!!!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω μεσα απ΄την καρδια μου για τις ευχες κοριτσακια μου. οσες ειστε μανουλες να χαιρεστε τα παιδακια σας κι οσες προσπαθειτε συντομα να εχετε σπορακι στην κοιλιτσα σας!!!

Δημοσίευση

STALLITSA ΜΟΥ, ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΣΟΥ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ, ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ. Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ;) ;)

Δημοσίευση
:P :P :P :P ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ. ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ,ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΙ
Δημοσίευση

χρονια σας πολλα!!!!

πω πω πως περναει ο καιρος!

σκεφτομουν οτι η εγκυμοσυνη ειναι σχεδον ενας χρονος και περναει γρηγορα

μονο τωρα πρεπει να πω οτι εχω τοση αγωνια που τις μετραω σαν φανταρος τις μερες

αλλα με το μωρακι πρεπει να περναει σαν νεερακι ο χρονος !

να σου ζησει και παλι και να ειναι παντα υγιειης και ευτυχισμενος!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...