Μετάβαση σε περιεχόμενο

βοηθηστε με σας παρακαλω!!!

georgiasamar

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα εχω μια απορια που με βασανιζει απο εχτες που μου συνεβη το εξης: χτες ενω καναμε ελευθερα ερωτα με τον αντρα μου οταν τελειωσε τραβηχτηκε για να μην τελειωσει μεσα μου και κατα λαθος μια ποσοτητα σπερματος επεσε πανω στον κολπο μου ο οποιος φυσικα ηταν διεσταλμενος. υπαρχει περιπτωση να μεινω εγκυος ετσι? ( σημειωτεον αναμενω περιοδο γυρω στις 27-28 αυγουστου). αγχωνομαι μονο και μονο επειδη τον αντρα μου τον εχουν στειλει κοσοβο και θα επιστρεψει μονιμα ελλαδα τον νοεμβρη. δεν θα θελα να περασω καποιους μηνες απο την πιθανη εγκυμοσυνη μου χωρις αυτον.μπορει να ειναι χαζο αυτο που ρωταω αλλα;) οποια εχει καποια αναλογη εμπειρια ας μου απαντησει...ευχαριστω εκ των προτερων κουκλιτσες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεωργια μου ολα ειναι πιθανα....βασικα δεν νομιζω να εισαι σε γονιμες οποτε μην αγχωνεσαι!!!!!!!!!

αλλα και μια εγκυμοσυνη να προεκυπτε δεν θα λειπει και για πολυ καιρο ο αντρας...;)

γεια σας κοριτσια μου!!!γεωργια μου νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση.και γαι τις γονιμες μερες μην μετρας την 14η μερα,εμενα εναι η 21η ημερα του κυκλου μου και καθε μηνα δεν εχουμε την ιδια μερα γιαυτο ποτε να μην ειστε σιγουρες οτι δεν ειστε στις γονιμες,φιλια πολλα

Γεια σου και απο μένα!Παντα υπαρχει πιθανότητα για όλα! Καταλαβαινώ πως δεν θα ήθελες να εισαι μόνη σου σε αυτό αλλα να χαιρεσαι αν σου έρθει. Ειναι κάτι τόσο τέλειο που αν είσαι πιστεψέμε δε θα σκέφτεσι τίποτα αρνητικό. Πάντως ειμαι κι εγω γυναίκα στρατιωτικού και καταλαβαινω πως νοιώθεις, σου έυχομαι να γίνει αυτό που θέλεις.

AFRODITH έγραψε:

einai liges oi pithanothtes .

kale mhn anxonese an emines ospou na to matheis ,spou na kaneis ti prwtes eksetaseis tha erthei o antras sou pisw ....

an den thelete mwraki tora na pernete pio kalh prostasia ;)

συμφωνώ, χωρίς να γίνομαι κακιά

είμαι κι εγώ υπέρ της προφύλαξης ακόμη και στο γάμο.

αν και δε νομίζω να υπάρχει εγκυμοσύνη στη συγκεκριμένη περίπτωση.

κουκλιτσες ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. δεν ειμαι και σιγουρη αν ειμαι στις γονιμες μερες γιατι ειχα παρει κατι φαρμακα απο μια ηλιθια γυναικολογο δηθεν μου για να ρυθμισω τον κυκλο μου και τελικα αποδιοργανωθηκε το ολο συστημα! η αληθεια ειναι οτι θα θελα πολυ ενα μωρακι ειμαστε μαζι 5 χρονια και δεν μας λειπει κατι απο την ζωη μας παρα μονο αυτο. αν εχω ευχαριστα νεα θα σας απαντησω συντομα αλλα και μενα μου φαινεται λιγο απιθανο.βεβαια ποτε μην λες ποτε.. φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!

Εγώ πάντως σου έυχομαι να είσαι και ας λείπει και ο άντρας σου. Σίγουρα θα εχεις κάποιον δικό σου κοντά σου να σε βοηθάει και να σου συμπαραστέκεται. Στο κάτω κάτω είμαστε γύναικες και μάλιστα πολύ δυνατές!!!!!! Οι άντρες καμιά φορά ληγάνε και θέλουν υποστήριξη και εξήγηση για όλα. Άλλωστε θα τον χρειαστείς περισσότερο προς το τέλος της εγκυμοσύνης. Δεν είναι σκληρό αυτό που λεω είναι η αλήθεια!!!!!

Μπορεί και να είσαι, αν και δεν είναι και πολύ πιθανό. Άλλωστε, 25% πιθανότητες υπάρχουν να μείνει μια γυναίκα έγκυος και με τελείως ελεύθερο έρωτα.

Μην αγχώνεσαι, ό,τι είναι για καλό θα είναι!!!

Μπορεί να έχει συμβει το ευχάριστο,πιθανον είναι,αν και λογικά δεν είσαι σε γόνιμες μέρες.

Και μην ανησυχεις,ας έχει έρθει ο πελαργός και όλα θα γίνουν,τι κι αν περάσεις λίγο καιρό μόνη σου.Ενα παιδί ειναι ευτυχία και ευλογία.

Περιμένουμε νέα σου.

κοριτσια καλησπερα σε ολες. εχθες συνειδητοποιησα οτι υπο κανονικες συνθηκες επρεπε να μου ερθει περιοδος εχθες!τελευταια φορα μου ηρθε στις 28 ιουλιου και σημερα ειναι η 29η μερα. σημειωτεον εχθες ειχα και μια ελευθερη επαφη και μαλιστα με 2 απανωτες εκσπερματωσεις. εν τω μεταξυ δεν βλεπω και να μου ρχεται περιοδος. ποτε ειναι καλυτερα να κανω τεστ αν συνεχισω να εχω καθυστερηση?

Δε νομίζω να έχεις πιθανότητες να μείνεις έγκυος την 28η μέρα! Μία μέρα καθυστέρησης δεν είναι και τόσο τρομερό, και μάλιστα καλοκαιριάτικα. Άσε που μπορεί να σου έκοψε την περίοδο το χτεσινό σεξ, εμένα μου είχε συμβεί να το κάνω πρώτη μέρα περιόδου και να μου πηγαίνει η περίοδος 5 μέρες με ελάχιστο καφέ μέχρι να κατέβει κανονικά το αίμα...

Θελω να γινω μαμα! συμφωνω μαζι σου!

georgiasamar αυτο που δεν μας ειπες...θελεις ή δεν θελεις να μεινεις εγκυος???

αν θελεις, τοτε προσπαθησε περισσοτερο στις γονιμες μερες, και οχι μια μερα πριν την περιοδο...

αν δεν θελεις τοτε...προσεχε!!!

κοριτσια θελω και παραθελω να γινω μανουλα και ο αντρας μου ανυπομονει να γινει πατερας απλα απο τοτε που παντρευτηκαμε (τον μαιο που περασε) εχει φυγει στο εξωτερικο και ειμαστε στο πηγαινε-ελα.ανυπομονουμε να γινουμε γονεις.το μονο που μας πειραζει ειναι οτι γυρνα μονιμα ελλαδα τον νοεμβριο κατα τα αλλα ουδεν προβλημα. σορυ που δεν το διευκρινησα απλα το θεωρησα δεδομενο αφου στο φορουμ ολες ειμαστε θετικες με το θεμα της εγκυμοσυνης.

Κανένα πρόβλημα γλυκιά μου! Αφού θέλεις να γίνεις μανούλα, μια καλή ιδέα θα ήταν να το κάνετε τις γόνιμες μέρες. Πλάκα κάνω!!!!!!!!

Αφού ο σύζυγος είναι στο εξωτερικό, κάτσε να τακτοποιηθείτε, και θα έρθει και η εγκυμοσύνη! Σιγά σιγά όλα θα γίνουν!!!!!!!

Υπάρχει περίπτωση αυτό το μήνα να είσαι ή η μόνη επικίνδυνη επαφή σου ήταν η χτεσινή;;;

Αφού το θέλεις τόσο πολύ σου το εύχομαι, αν όχι αυτό το μήνα, τον επόμενο!!! :kiss:

σε ευχαριστω πολυ καλη μου.θα θελα να ποσπαθησω στις γονιμες αλλα ειναι λιγο δυσκολο δεν ερχεται οποτε θελει ηρθε δυστυχως την προηγουμενη τριτη ελλαδα και εφυγε σημερα!εκτος και απο χθες και παραπροχθες ειχαμε μια επικινδυνη επαφη οπως εχω αναφερει.θα δειξει τι να πω. ευχομαι και σε σενα απο καρδιας να σου ερθει ενα μωρακι.

Σ' ευχαριστώ!!!!! Κι εμένα έφυγε χτες, δηλαδή την τελευταία μέρα της περιόδου και θα γυρίσει σε 10 μέρες, οπότε άκυρος αυτός ο μήνας. Δεν πειράζει, όλα θα γίνουν σιγά σιγά!!!!! Υπομονή και χαλαράαααα!!!!!

κοπελα μου μακαρι να εισαι εγκυος και μην το σκεφτεσαι καθολου που θα λειπει ο αντρας σου ,οταν θα γυρισει θα εισαι το πολυ 3 μηνων. δεν θα εχεις προλαβει να φουσκωσεις καλα καλα.εμενα ο αντρας μου εφυγε φανταρος οταν εμπαινα στον ογδοο μηνα της εγκυμοσυνης ,

οταν γεννησα δεν ηταν εδω και απολυθηκε οταν ο μικρος ηταν οχτω μηνων.ολα ομως μια χαρα!αφου το θες σου ευχομαι να εισαι.το κακο θα ηταν να μην το ηθελες.

κοριτσακι καλησπερα,βασικα και εγω θα συμφωνησω με τα κοριτσια οτι μπορει να μεινεις εγκυος και σε ακυρη φαση που να μην ειναι οι γονιμες μερες σου..οπως εγινε και με μενα..εμεινα λιγο πριν την αναμενομενη πρειοδο μου....μακαρι να εχεις ευχαριστα νεα...φιλακια....

γεια!!!!μην αγχωνεσαι και μη το σκεφτεσαι συνεχεια αν εχεις μεινει εγκυος.η κουμπαρα μου επιασε το μικρο της σε μη γονιμες μερες συμφωνα με τους υπολογισμους της.και οντως της το επιβεβαιωσε και η γιατρος της.αν ειναι να ρθει θα ερθει το μικρο σπορακι.παντως μην ανυσηχεις αν ο αντρας σου ειναι μακρια.και εμενα στρατιωτικος ειναι-εγω μενω ξανθη και αυτος στο σουφλι.ακομη.μεχρι που βγηκα σε αδεια κυησεως βλεπομασταν καθε σαββατοκυριακο γιατι δουλευα και εγω.καθε φορα με εβλεπε και πιο χοντρη :x.χαχαχα.αν φοβασαι οτι θα μεινεις εγκυος και θα εισαι μονη σου εστω και στην αρχη καλυτερα ας επιστρεψει με το καλο και προσπαθηστε τοτε χωρις αγχος.φιλια

αφου ειναι ετσι η κατασταση, τοτε οποτε ειστε μαζι να κανετε τρελλιτσες ειτε ειτε γονιμες ειτε οχι! μην αγχωνεσαι και ολα θα πανε καλα! υπαρχουν πολλες περιπτωσεις οπου μια γυναικα εχει συλληψη σε μη γονιμες μερες!

καλημερα κοπελες μου δυστυχως μου ηρθε σημερα η ακατανομαστη:angry: δεν με πειραζει ομως ειμαι αισιοδοξος ανθρωπος και παντα πιστευω οτι πως οτι συμβαινει στην ζωη ενος ανθρωπου γινεται για καποιο σκοπο. ευχομαι σε οσες προσπαθησαν να γινουν μανουλες αυτον τον μηνα. φιλακια πολλα σε ολες.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...