Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΠΑΛΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ! ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ Κ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ.

Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ, Η ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ Κ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟ ΔΩΣΩ Η ΑΚΟΜΑ Κ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΛΑΙΕΙ ΑΡΧΙΚΑ, ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΡΙΓΚΛΙΣΜΑ Κ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ "ΞΕΡΑΘΕΙ". ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΞΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ Κ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΗΣ.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΟΥ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΡΙΚΛΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗΣΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ Κ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΩ ΕΝΑ ΝΕΥΡΙΚΟ ΠΑΙΔΙ.

ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΥΤΕ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ "ΠΕΡΝΑΕΙ":huh: , ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΣΕΙ Κ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Δημοσίευση

Νομιζω πως κανεις καλα και φερεσαι ετσι... πρεπει να της δωσεις σιγα σιγα να καταλαβει οτι δεν μπορει να τα εχει ολα οσα ζηταει...

Κι'εμενα οταν ο γιος μου στριγλιζει δεν του το κανω το χατιρι για να καταλαβει οτι με αυτον τον τροπο δεν θα καταφερει αυτο που θελει...

Θελει βεβαια πολυ υπομονη...

Φιλια... :kiss:

Δημοσίευση

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΩ? ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΠΑΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ή ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ?

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ Κ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ Κ ΠΟΛΥ ΔΥΔΚΟΛΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΩ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΟΜΩΣ? ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Διάβαζα στο περιοδικό Γονείς εν δράσει του Σεπτεμβρίου για αυτό ακριβώς που περιγράφεις, είχε και για το κράτημα της αναπνοής. Δεν συγκράτησα πολλά πράγματα, αυτό που θυμάμαι είναι ότι σε κάποιες περιπτώσεις τα παιδιά υιοθετούν αυτές τις συνήθειες γιατί τους αρέσει η δική μας αντίδραση. επίσης έλεγε σε κάποιο άλλο θέμα ότι τα μωράκια μας είναι πολύ μικρά για κάποιου είδους καθοδήγηση συμπεριφοράς και ότι προς το παρόν μπορεί να λειτουργεί ο αντιπερισπασμός μόνο.

Αν μπορέις αγόρασε το να το διαβάσεις, δεν το κράτησα δυστυχώς!

Θέλει υπομονή στα σίγουρα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...