Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 83
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ηθελα κ γω να γραψω ενα ωραιο κειμενο συγχαρητηριων...να συμμετεχω σε αυτη τη μαγικη στιγμη με ενα τροπο μοναδικο...με ενα τροπο που να δειχνα την μεγαλη χαρα κι αγαπη που νιωθω για το μαρακι μας... αλλα.......

η αλεξανδρα μας με συγκινησε τοσοοο πολυ...Μιλησε μεσα στην καρδια μου!!!τι ομορφα λογια ..τι δυνατα συναισθηματα!!! ζηλευω..ηθελα να τα ειχα πει εγω ολα αυτα!!

εγω θα πω τα κοινοτυπα...γμτο!!ναναι γερος,δυνατος,τυχερος,να αγαπιεται απ ολους,ναναι ομορφος ,εξυπνος...Το αγγελακι του να τον φροντιζει παντα κι η παναγιτσα να στεκεται πλαι σε καθε βημα του...........

εχω να πω κ για τη μανουλα μας.....Τοσο ευτυχισμενη εγκυο δεν εχω δει ποτε στη ζωη μου........τοση αγαπη για την κοιλιτσα της..τοσο χαρα.........Γελουσα οταν γεννουσε κ ελεγα στο αναστασακι μας..η Μαρι ειναι τοσο χαρουμενη που ακομη κιαν ποναει θα το απολαμβανει!!Θα λεει ναιιιι ναιιι καντε μου κι αλλο ραμματακι..μου αρεσει!!!!ολα για το σπορακο!!! Τι αυτος ειναι πονος? Σιγα το πραγμα...!!!

και εδω παντα με το χαμογελο..παντα με τον καλο το λογο ετοιμη να βοηθησει ολα τα κοριτσια

ειλικρινα δεν εχω δει τετοια ΜΑΝΑ... πριν γεννησει καν ειχε κερδισει τη λεξη μανουλα...ζουσε κ απολαμβανε καθε στιμη μονο για το σπορακο της!!!απολαμβανε ακομη κ τους πονους..τα παντα......ολα τα ασχημα τα μετετρεπε σε υπεροχες στιγμες.....

θελω επισης νατην ευχαριστησω γιατι μεταδωσε κατι απο ολο αυτο κ σε μενα.....γιατι μοιραστηκα μαζι της ολο τον ενθουσιασμο...ολη την ευτυχια!!

αγαπημενες μου κουμπαρα και συμπεθερα σας αγαπω πολυ...κι οτι κι αν γινει δεν θα σας ξεχασω ποτε γιατι δεθηκα μαζι σας..συνθεθηκα σε ιδιαιτερες,μοναδικες στιγμες....

ευχαριστω μαμμυ γιαυτη την ευκαιρια!!!και φυσικα να ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΣΠΟΡΑΚΟΣ ΜΑΣ!!!!

Δημοσίευση

ΕΠΙΣΤΡΈΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!

Τώρα πια δεν είμαστε 2, αλλά 3 .......!!!

Ζήσαμε την πιο όμορφη εμπειρία,

ο τοκετος θα μας μείνει ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ....

Μοναδικες στιγμές!!!

Ήμουν συνέχεια με τον αγαπημένο μου,

μου κρατούσε το χέρι, με βοηθούσε,

μου έδειχνε την λατρεία του,

είδε πρώτος τον μπέμπη μας να γεννιέται,

τον αγκαλιασαμε με το που ήρθε στον κόσμο....

Απεραντη ευτυχία!!!!!!!!

Θεέ μου το σκέφτομαι και συγκινούμαι...

Είναι υγειέστατο το μωρό μας κ τόόόσο γλυκό...

Το πιο γλυκό μωράκι... ...(κουκουβάγια εντελώς)!

Θηλάζει αποκλειστικά (παρ´ολες τις δυσκολίες)

κοιμάται τουλάχιστον ένα 5ωρο τις νύχτες

και είναι ...ήρεμος!!!

Τον απολαμβάνουμε κάθε λεπτό!!!

16 ημερών σήμερα κ ήδη κάνουμε βολτούλες

στο πάρκο, με το μάρσιπο κ το καροτσάκι...

Κοιμόμαστε με κόσμο κ φασαρία,

δεν γκρινιάζουμε (πολύ!) κ τρελενόμαστε

για την βρεφική μουσική που ακούγαμε

από την περίοδο της κύησης ακόμα...!

Ολα κυλούν ΥΠΕΡΟΧΑ!!!

Θέλω να σας ευχαριστήσω ΟΛΕΣ ΣΑΣ

κάθε μια ξεχωριστά (γιατί όλες είσαστε ξεχωριστές,

mammoμοναδικές!)

για τις ευχές κ την θετική σας ενέργεια

κ υπόσχομαι να επανέλθω σύντομα με φωτό

κ αναλυτικά την ΜΟΝΑΔΙΚΗ εμπειρία του 12ωρου

τοκετού μας!!!

Αnastacia μου, σε ευχαριστώ δίπλα

για την πλήρη κάλυψη κ αναμετάδωση

του ευτυχές γεγονότος... Είσαι γλυκίτατη!

Alexandra σ´αγαπώ! Με σκλαβώνεις...

Ηappy mom, πράγματι ήμουν χαρούμενη

ακόμα και με τις ...ωδίνες!

Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Να μας ζήσουν τα βρεφάκια

και σύντομα να γεμίσουν κ άλλες

mammoαγκαλίτσες..........!!!

Δημοσίευση

καλώς ήρθες κοριτσάκι μου και πάλι

κοντά μας.

να σου ζήσει το υπέροχο μωράκι

και εύχομαι πάντα η ζωές σας

να είναι γεμάτες ευτυχία και αγάπη!!!!

να προσέχεις τον εαυτό σου

φιλιά πολλά πολλά στην υπέροχη οικογένεια :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Γλυκό μου κοριτσάκι να σας ζήσει...

Είμαι τρομερά συγκινημένη,είσαι απίστευτο πλάσμα,πραγματικά σου αξίζουν τα καλύτερα κ εύχομαι κ Θεούλης να σου τα στέλνει απλόχερα!!Να σε έχει γερή κ εσένα κ όσους αγαπάς να μεγαλώνετε τον μπέμπη σας με ακόμη μεγαλύτερη λατρεία(αν μπορεί να γίνει αυτό)...

Περιμένουμε λεπτομέρειες..

Να είσαι πάντα καλά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...