Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΝΑΔΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΑΝΑΗ ΜΑΣ.

ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΑΝΑΗ ΕΙΝΑΙ 12 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ( ΑΡΚΕΤΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ) ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΤΗΣ ΦΑΓΗΤΟ. Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ (*ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ) ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ: ΤΗΣ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ - Η ΜΙΚΡΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΩΣ ΚΑΤΩ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΦΑΓΗΤΟ!!, ΤΗΣ ΤΟ ΤΑΙΖΕΙ ΣΑΝ ΧΥΜΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ, ΤΗΣ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΧΩΝΑΚΙ ΠΑΓΩΤΟΥ ΚΤΛ. ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.

εΡΩΤΗΣΗ: ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Δημοσίευση

Νομιζω πως το μωρο εχει καταλαβει την υπερπροσπαθεια της μαμας για να φαει και αντιδρα,φυσικο ειναι,κατα την γνωμη μου η φιλη σου δεν θα πρεπει να ανησυχει,οταν πραγματικα πεινασει θα ζητησει μονη της η μπεμπα να φαει!Ας δοκιμασει να μην την πιεσει καθολου στο θεμα αυτο και να μην της κανει τεχνασματα για να την ξεγελασει και να φαει!Ας κανει την αδιαφορη,δηλ τις ωρες του φαγητου ας τρωει μπροστα της χωρις να της δινει να δει την αντιδραση του παιδιου!Σιγουρα το μωρο θα ζητησει να φαει!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...