Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

τι ωραιο θεμα.εγω ειχα προβλημα με κατσαριδες και μια κοπελα στο μαμι μου ειπε να ριξω δαφνοφυλλα και εξαφανιστηκαν.για τον δερματινο καναπε αβα για τα πιατα και πανακι.ρωτηστε και εκει που πουλανε δερματινα.

• Απαντήσεις 104
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΠΩς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩς ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕΝΑ ΛΙΠΗ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΙς ΚΑΤΣΑΡΟΛΕς Κ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΑ????????????? :ohmy::ohmy: ΟΛΟ ΤΡΙΒΩ ΤΡΙΒΩ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.... :woohoo:

Δημοσίευση

tselinkas έγραψε:

τι ωραιο θεμα.εγω ειχα προβλημα με κατσαριδες και μια κοπελα στο μαμι μου ειπε να ριξω δαφνοφυλλα και εξαφανιστηκαν.για τον δερματινο καναπε αβα για τα πιατα και πανακι.ρωτηστε και εκει που πουλανε δερματινα.

χαιρομαι που επιασε το κολπο με τα φυλλα δαφνης!!!!!!!!!χε χε!!!εγω σου το ειχα προτεινει.δοκιμασμενο κολπο της μαμας...

oliax73 τα σκορπας στην κουζινα,στο πατωμα στην πορτα της κουζινας,στον παγκο και στο μπανιο διπλα στην αποχετευση..απο κει μπαινουν οι ατιμες..καλη τυχη

Δημοσίευση

καμια ιδεα για την οσμη στο μπανιο απο μυρωδιες της αποχετευσης;

πρεπει στην πολυκατοικια που μενω να εχουν γενικο προβλημα ολα τα διαμερισματα,αλλα μεχρι να το φτιαξουν εχετε καμια ιδεα για το πώς θα αποφευγω την οσμη περα απο το να σφουγγαριζω και να εχω το παραθυρο συνεχεια ανοιχτο;

βαζω κατα καιρους σοδα και ξυδι και το χυνω στην αποχετευση,αλλα τσαμπα κοπος... :S

Δημοσίευση

manoula3 έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΠΩς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩς ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕΝΑ ΛΙΠΗ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΙς ΚΑΤΣΑΡΟΛΕς Κ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΑ????????????? :ohmy::ohmy: ΟΛΟ ΤΡΙΒΩ ΤΡΙΒΩ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.... :woohoo:

silid bang (δεν ξερω αν το εγραψα σωστά)για λιπη.

Δημοσίευση

marinax έγραψε:

καμια ιδεα για την οσμη στο μπανιο απο μυρωδιες της αποχετευσης;

πρεπει στην πολυκατοικια που μενω να εχουν γενικο προβλημα ολα τα διαμερισματα,αλλα μεχρι να το φτιαξουν εχετε καμια ιδεα για το πώς θα αποφευγω την οσμη περα απο το να σφουγγαριζω και να εχω το παραθυρο συνεχεια ανοιχτο;

βαζω κατα καιρους σοδα και ξυδι και το χυνω στην αποχετευση,αλλα τσαμπα κοπος... :S

Ριχνε απλη χλωρίνη περίπου 1 ποτηρι μέρα παρα μέρα

Δημοσίευση

το Μωσαϊκό γυαλίζει με παρκρτινη overlay

o μαρκαδορος ακουσα οτι βγαινει με λακ για τα μαλια. ψεκαζεις σε στεγνο ρουχο, αφηνεις να στεγνωσει και μετα πλενεις κανονικά!

Δοκίμασε να μουλιάσεις το ρουχο κ σε γαλα εβαπορε αδιάλυτο .

Δημοσίευση

Το μονο που εχω να προτεινω ειναι για τους δυσκολους λεκεδες αν πεσει στο πατωμα πχ μελανι ή μανο ή εχει σταμπα το πλακακι βαζω σ'ενα βαμβακακι ασετον. Τα εξαφανιζει ολα. Δεν χρησιμοποιειται φυσικα σε ξυλο γιατι το θαμπωνει.

Δημοσίευση

ΞΕΡΩ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝ ΒΟΥΤΗΞΕΙΣ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΣΕ ΚΡΥΟ ΓΑΛΑ.

ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΛΙΠΗ Κ Η ΣΚΟΥΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟ

ΤΡΙΨΗΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑ ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΒΑΛΕΤΕ ΚΟΚΑΚΟΛΑ Κ ΤΟ

ΒΡΑΣΕΤΕ....

PS.TO YIOTAKI EIMAI POU ANOIKSA TO THEMA ...ALLA DEN MPORO NA MPW

PIA ME AUTO TO ONOMA....

Δημοσίευση

TO AIMA SE ASPRA ROYXA BGAINEI ME OJYZENE GIA TIS PLHGES KAI META TO JEPLENETE ME KRYO NERO-KRYO OMVS META TO PLENETE KANONIKA...KAI ENA KOLPO GIA TO JESKONISMA... EXETE ENA PANI TO BREXETE KAI BAZETE EPANV GLYKERINH-STO FARMAKEIO UA TH BREITE......TO AFHNETE NA STEGNVSEI KAI PERNATE KANONIKA OLES TIS EPIFANEIES H SKONH MAGNHTIZETE KAI ARGEI POLY NA JANAPIASEI TO EPIPLO.....FILAKIA

Δημοσίευση

Κορίτσια, στα υπνοδωμάτια του σπιτιού έχω παρκέ. Ποιά είναι η καλύτερη περιποίηση που μπορώ να του κάνω, ώστε να διατηρηθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση? Ποιά απορρυπαντικά/σκούπες/σφουγγαρίστρες μου προτείνετε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)

Δημοσίευση

sexy ant έγραψε:

ΞΕΡΩ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝ ΒΟΥΤΗΞΕΙΣ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΣΕ ΚΡΥΟ ΓΑΛΑ.

ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΛΙΠΗ Κ Η ΣΚΟΥΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟ

ΤΡΙΨΗΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑ ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΒΑΛΕΤΕ ΚΟΚΑΚΟΛΑ Κ ΤΟ

ΒΡΑΣΕΤΕ....

sexy ant ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη!!!ομως εννουουσα κ τα ξεραμενα λιπη κατω απ'την κατσαρολα η' το τηγανι...απ'την κατω μερια!!αν ξερεις καποιο κολπακι πες μου το!!!! ;)

Δημοσίευση

κοριτσια τελεια!! εχει καποια χρονο να τα συνοψισει ολα ωστε να τα εχουμε συγκεντρωμενα?

θα το εκανα εγω αλλα ο μπεμπης δεν μου αφηνει ουτε λεπτο :blink:

οπως και να χει ειστε αστερια!! :)

μανουλα με τα τρια κουκλια εχεις δοκιμασει να τις ψεκασεις με το σπρευ που καθαριζουμε τα λιπη στο φουρνο? να τις αφησεις λιγο και μετα το καλο μαλακο συρμα..

τα λιπη σε κουζινα κ πλακακια ,τις λεπτομερειες, τα καθαριζω με ενα βαμβακι με οινοπνευμα.

αχχ τι καλα να καθαριζαν ολα με τα.......ματια!! :P

Δημοσίευση

manoula3 έγραψε:

sexy ant έγραψε:

sexy ant ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη!!!ομως εννουουσα κ τα ξεραμενα λιπη κατω απ'την κατσαρολα η' το τηγανι...απ'την κατω μερια!!αν ξερεις καποιο κολπακι πες μου το!!!! ;)[/quote:37gythq3]

με το fairy για την κουζινα!!!!!! τα ψεκαζεις αφηνεις 10-30λ και τριβεις λιγακι εαν ειναι δυσκολο και τα κανει καινουργια!!! εκανα την σχαρα,τον φουρνο κτλ και γινανε καινουργια!

επισης εαν θελεις δοκιμασε μαγειρικη σοδα..την ριχνεις ριχνεις απο πανω ξυδι να αφρισει αφηνεις τριβεις λιγο και παλι καθαρισες!

Δημοσίευση

κοριτσια μηπως ξερει καμια πως βγαινει το χρωμα απ'το παρκε???βαφουμε το σπιτι κ επεσαν κατι μικρες μικρες σταγονιτσες... :( το ετριψα λιγο τοπικα μ'ενα σφουγγαρακι,αλλα δυστυχως σ'εκεινο το σημειο εμεινε μια θολουρα...αμα ξερει καμια ας μς διαφωτισει!!!!!!!!!!!!!! :blink:

Δημοσίευση

:woohoo: ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!! ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΙ ΕΓΩ 3 ΤΙΡS.

1.ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΗΝ (ΜΑΣΗΜΕΝΗ) ΤΣΙΧΛΑ ΑΠΟ ΥΦΑΣΜΑΤΑ,ΧΑΛΙΑ,ΜΑΛΛΙΑ Κ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΕΝΑ ΠΑΓΑΚΙ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Η ΤΣΙΧΛΑ ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ,ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΑΛΕΤΕ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ! (ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ)

2.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΛΑΔΙΑ-ΛΙΠΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΑΝ,ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΜΕ 1-2 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΑΤΑ. ΜΕ ΕΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΤΑΜΠΟΝΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ Κ ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΥΣΤΡΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ (ΔΟΚΙΜΑΜΣΕΝΟ)

3.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΒΑΛΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΠΟΛ ΝΕΡΑΚΙ ΣΚΕΤΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΠΟΛΥ. ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΟΙ ΥΔΡΑΤΜΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΨΙΜΟ (ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ)

Δημοσίευση

antroula έγραψε:

ΧΕΧΕ...ΒΑΛΕ ΣΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΜΕΛΙ ΑΛΟΙΨΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΟ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟ

ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΧΑΛΚΟΜΑΝΙΑ.....

εεεεε,με κοροιδευεις.αν το κανω θα ερθουν κι αλλα.σνιφ σνιφ :(:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...