Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΛΑΔΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΟ ΠΑΝΑΚΙ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΑΛΤΙΣ!ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ..ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ? ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΕΧΝΟΔΕΡΜΑ ΚΑΙ Η ΣΚΟΝΗ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΥΓΡΟ ΒΕΤΕΞ. ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΛΕΚΕ..

• Απαντήσεις 104
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΒΡΗΚΑ!!!!! ΛΟΙΠΟΝ! ΓΙΑ ΘΑΜΠΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΥΤΟ ΜΕ ΞΥΔΙ. ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΛΕΚΕΔΕΣ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ, ΜΕ ΑΦΡΟ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΤΡΙΒΟΥΜΕ. ΜΕΤΑ ΜΕ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΠΑΝΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΔΕΡΜΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΞ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΖΟΥΡΑ ΝΕΡΟ, ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΒΟΤΚΑ ΚΑΙ 5 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΑΔΙ. ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΕΪΚΕΡ. ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΟΥΤΑΜΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ!

Δημοσίευση

elenh eisai h deuterh tauros pou blepw oti exei dermatino kanape (h prwth den eimai egw)to exei to zwdio ....politelia !!!

kala den idronete to kalokairi ,den trizei san na .....

xaxaxaxaxa

ena bregmeno pani kai aporipantiko piatvn auto kanei h pethera mou sta dermatina mpoufan .

egw auto me to ladi shgnomh alla den tha to dokimasw ....niothw oti tha strosw trapezi stis katsarides!!!:laugh: :laugh: :laugh:

apla mou exei mpei ayto sto mialo oti tha mirisoun ladi kai tha robolisoun oloes edw .:woohoo: :woohoo:

den exw na pw kanena tips eimai polu klasikh noikokira .....mono aporipantika .

Δημοσίευση

μπορεισ να το κανεις και να μην πανε τα παιδια για καμια ωρα...λογικα θα ξερει και ο αντρασ σου αυτο....υπαρχει αλοιφη που ειναι για τα δερματινα καθισμτα των αυτοκινητων και κανει τουσ καναπεδεσ λουλουδι γυαλισουν σαν καινουρια και συν οτι ενυδατωνει το δερμα ωστε να μην κοπει δεν θυμαμαι το ονομα αλλα αν πασ σε μαγαζι που εχει προιοντα περιποιησησ για αυτοκινητο θα το βρεις οπωσ και στα πλυντηρια αυτοκινητων...

Δημοσίευση

ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΣ. ΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ. ΟΝΤΩΣ. ΜΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΛΑΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ? ΘΑ ΤΟ ΔΩΚΙΜΑΣΩ ΟΜΩΣ! Α! ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΔΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΩΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ-ΓΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ! ΤΑΥΡΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ. ΑΣΧΕΤΟ!

Δημοσίευση

evhdal έγραψε:

μπορεισ να το κανεις και να μην πανε τα παιδια για καμια ωρα...λογικα θα ξερει και ο αντρασ σου αυτο....υπαρχει αλοιφη που ειναι για τα δερματινα καθισμτα των αυτοκινητων και κανει τουσ καναπεδεσ λουλουδι γυαλισουν σαν καινουρια και συν οτι ενυδατωνει το δερμα ωστε να μην κοπει δεν θυμαμαι το ονομα αλλα αν πασ σε μαγαζι που εχει προιοντα περιποιησησ για αυτοκινητο θα το βρεις οπωσ και στα πλυντηρια αυτοκινητων...
ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΤΟ ΔΩΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!
Δημοσίευση

faiowyn έγραψε:

Να σας προσθέσω μια ωραία πατέντα (ίσως όχι τόσο άγνωστη) που μου πρότεινε ο επιπλοποιός που μας έφτιαξε το σαλόνι... Λάδι και λίγο ξύδι μέσα..πρώτα πέρασμα με αυτό και ύστερα με ένα στεγνό πανάκι...

Δεν φαντάζεστε πόσο υπέροχα γυαλίζει τα έπιπλα !!! (και η σκόνη αργεί να επανέλθει)

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ

ΣΚΕΤΟ ΛΑΔΙ ΜΕ ΞΥΔΙ?ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΔΙ

ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ TUPPERWARE ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΑ, INOX, ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΕΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ. ΤΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΜΕ ΞΥΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΑΛΑΤΑ. ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΓΩ ΒΑΖΩ ΣΟΔΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ, ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΚΛΗΡΗΝΤΙΚΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ. ΑΠΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΣΟΥΑΖ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΩΘΕΙ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΙΣ 2 ΑΓΓΛΙΔΕΣ ΚΑΘΑΡΗΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΕ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ. ΚΑΝΤΙΝΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΛΙΓΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΠΙΑΤΩΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΣΕ ΝΕΡΟ.

Δημοσίευση

Panayiota έγραψε:

Μπράβο ρε κορίτσια. Ωραίο θεματάκι.Να σας ρωτήσω κάτι; Αυτό με το λάδι και το ξύδι στα έπιπλα ισχύει και για τα πολύ σκούρα έπιπλα (βέγκε);

Αν και άργησα να απαντήσω (sorry, έλλειπα), ναι.. και στα βεγκε κάνει - εγώ τουλάχιστον βεγκε έχω και μετά από ένα μήνα ακόμα γυαλίζουν απίστευτα. :cheer:

Δημοσίευση

ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΣΤΡΑΒΗΗΗ!!

Τέλεια όλα, εγω απο καθαρίοτητα χρησιμοποιω απορριπαντικά αλλά έχω άλλα δοκιμασμένα προβλήματα.

1. Για τις μυγες (είχαμε άπειρες) , κόβω λεμόνια στη μέση και καρφώνω γαρύφαλλα (το μπαχαρικό , καλέ:blink: ). Μοσχομυρίζει ο τόπος και οι μύγες εξαφανίζονται. Ανάλογα με τη ζέστη θέλουν αλλαγη καθε 2-5 μέρες. Αν το λεμόνι είναι σε καλή κατάσταση καρφώνω ακόμα 2-3 γαρυφαλλακια για να το φρεσκάρω

2.Λάδι στο χαλί (και αυτό δοκιμασμένο) ρίχνω μαγειρική σόδα για καμια, μιαμιση μέρα και μετα σκουπίζω με ηλεκτρική. Ο λεκές μεταφέρεται στη σόδα και έτσι η σκούπα το τραβάει.

3.Μυρμηγκακια σφουγγαρισμα με νερό και αλάτι ή σε ενα σφουγγαρι ριχνω αλάτι , το βρέχω και κάνω την επιφάνεια.(Βye bye μυρμηγκακια)

4. Λεκέδες!!! τους περισσότερους δύσκολους λεκέδες τους μουλιάζω με τσίπουρο:silly: . 'Οταν με είδε πρώτη φορά ο άντρας μου να καθαρίζω κρασί με τσίπουρο, έκανε το σταυρό του (Είναι τρελη αυτή η γυναίκα μου:blush: )

Αυτά!!

ΑΑΑ ναι ξέχασα, τα ασημικά γυαλίζουν με κέτσαπ. Αυτο το είχα δει σε μια εκπομπή αλλά δεν το δοκίμασα;)

Δημοσίευση

To δέρμα ανανεώνεται και γυαλίζει με την κλασική κρέμα nivea.

Πάνω σε στεγνό πανί απλώνουμε λίγη! ποσότητα και σκουπίζουμε πάνω στο δέρμα!

Στα ρούχα αφαιρεί τη βρομιά ( που δεν φαίνεται ) και τα ενυδατώνει.

Πιστευω οτι το ίδιο θα ισχύει και για τις δερματινες επιφάνειες-έπιπλα!

Mου το είπανε όι πωλήτριες όταν αγόρασα δερμάτινο!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Κορίτσια, θα σας ρωτήσω κάτι και μη γελάσετε. Όταν λέτε ότι καθαρίζετε τη μπανιέρα με σόδα, πώς ακριβώς το κάνετε; Γιατί θέλω κι εγώ να το εφαρμόσω, αλλά δεν ξέρω πώς... :dry::blink:

Δημοσίευση

ΤΕΛΕΙΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ!!!!

ΛΟΙΠΟΝ Κ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ...

1)ΦΕΥΓΕΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΑΣ ΦΥΤΑ??ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΗ ΛΥΣΗ..ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΗ

ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΣΑΣ 10-15 ΠΟΝΤΟΣ ΝΕΡΟ Κ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΟΥΛΕΣ..ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ ΘΕΛΕΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..

2)ΠΕΡΝΕΤΕ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ??..ΤΙΣ ΤΥΛΙΓΕΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ Κ ΟΙ ΜΠΑΝΑΝΙΤΣΕΣ ΔΕΝ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΑ!!!(ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ :laugh: )

3)ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ (ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ)ΣΑΣ ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΛΗΝΤΥΡΙΟ??..ΒΑΛΤΕ 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΣΟΔΑΣ Κ 2 ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ Κ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙ (ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΧΑ)ΣΤΟΥΣ 90 ΒΑΘΜΟΥΣ..

4)ΠΗΡΑΤΕ ΜΑΙΝΤΑΝΟ Κ ΣΕΛΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Κ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΑΥΡΙΣΑΝ??..ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΦΡΕΣΟΚΟΨΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΗΠΟ..ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΚΟΥΛΙΤΣΑ Κ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΜΕ ΝΕΡΟ Κ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΨΗΓΕΙΟ..ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΡΕΣ!!!

5)ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΑΣ??..ΒΑΛΤΕ ΣΟΔΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ 1 ΗΜΕΡΑ Κ ΜΕΤΑ ΞΕΣΚΟΝΗΣΤΕ ΤΑ..(ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΝΤΥΡΙΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ Κ ΠΟΛΛΑ)

6)ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΑΣ ΥΓΡΑΣΙΑ???ΒΑΛΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΓΙΑ ΨΕΚΑΣΜΑ ΣΚΕΤΗ ΧΛΩΡΙΝΗ(ΟΧΙ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ)Κ ΨΕΚΑΣΤΕ..ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ :woohoo: :woohoo:

7)ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΣΑΣ???..ΡΙΧΤΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΞΥΔΙ Κ ΜΙΣΟ ΣΟΔΑ(ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ)ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 15' Κ ΜΕΤΑ ΠΙΧΝΕΤΕ 1 ΛΙΤΡΟ ΧΛΥΑΡΟ ΝΕΡΑΚΙ!

8)ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΕΝΤΟΝΑ ΑΠΟ ΤΣΙΓΑΡΟ??..ΒΑΛΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΣΑΚΙ ΒΑΝΙΛΙΑ(ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ)Κ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΜΥΡΩΔΙΑ!

ΘΑ ΘΥΜΗΘΩ Κ ΑΛΛΑ ..ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ..

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΙΝΟΧ ΨΥΓΕΙΟ Κ ΤΟ ΠΑΙΡΝΑΩ ΜΕ ΒΑΒΥ ΟΙL Κ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΕΓΝΟ ΠΑΝΑΚΙ..Κ ΑΣΤΡΑΦΤΕΙ..

:kiss:

Δημοσίευση

κορίτσια μπράβο σας, έχω ξετρελαθεί!!! φοβερά πράγματα ξέρετε!!!!!!! εγώ έχω μια άλλη απορεία, το σπίτι μου είναι σχεδόν όλο με ξύλινο σκούρο πάτωμα, έχω τρελαθεί γιατί και η παραμικρή σκόνη και οι πατιμασιές φένονται αμέσως όσο και να σκουπίζω. ξέρει μήπως καμία τι να κάνω, με τι θέλει σφουγγάρισμα? το ξύδι θα είναι εντάξει ή θα το χαλάσει?

Δημοσίευση

gioulaki έγραψε:

Ax βοηθήστε καλέ!!

Πως μπορώ να βγάλω απο το σίδερο καμμένα απο την πλάκα? Να το καθαρίσω δηλαδη? Ξέρει καμιά να με βοηθήσει?:dry:

ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ, ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΙΡΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΑ ΠΙΑΤΑ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΡΑΞΕΙΣ!
  • 1 month later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...