Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια εχω μια ερωτηση λιγο χαζη να το πω:laugh:

ο μπεμπης μου εχει ηδη 4 δοντακια 2 πανω και 2 κατω την τελευταια μας επισκεψη στην γιατρο του ειχε δει οτι πανω ηταν 3 δοντια(και εκαναν εμφανιση 2)

τωρα κρατηθητε ερχεται η χαζη ερωτηση:με ποια σειρα βγαινουν τα δοντια? δηλαδη τωρα θα βγουν πανω? διπλα σαυτα που εχει?? γιατι δεν με αφηνει να δω το ατιμουλικο

εν τω μεταξυ απο χθες εχει εμετους και απιστευτη γκρινια και κλαμα και λεω μηπως ειναι απο δοντια μιας και στα πρωτα 2 μας ειχαμε τα ιδια συμπτωματα μαζι με πυρετο κ διαροια

σημερα ειδικα δεν ξεκολαγε απο πανω μου στεκοταν ορθιος στην αγκαλια μου και εκλαιγε στον ωμο μου αφου σας λεω τον λυπηθηκα

αααααα ξεχασα και κατι αλλο μεχρι στιγμης τα δοντια του δεν τα βγαζει ενα ενα αλλα δυο δυο μαζι λετε να συνεχισει ετσι???

πολλα ρωταω ε??? βραδιατικα:laugh: ευχαριστω!!!

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ Ο ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 13 + ΜΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΩ Κ ΠΑΝΩ.

ΜΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΕΙΤΕ ΚΑΤΩ.

Κ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕΤΑ ΠΕΤΙΟΥΝΤΕ

ΟΛΑ ΜΑΖΙ.ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ 2 Η 3 ΔΟΝΤΑΚΙΑ.

Δημοσίευση

Κοιτα ουσιαστικα δεν υπαρχει σειρα.Συνηθως βγαινουν τα 2 μπροστα πανω μετα τα κατω και αρχιζουν μια πανω μια κατω τα διπλανα τους.Αυτο σε καθε μωρο διαφερει.Μεχρι 31 μηνων πρεπει να τα εχει βγαλει ολα λενε και τα 20.Ο γιος μου δεν εχει βγαλει ακομα τους πισω πισω τραπεζιτες και του λειπει κι ενα δοντι απο μπροστα διπλα στον κυνοδοντα το οποιο ο οδοντιατρος μας ειπε οτι δεν θα το βγαλει ακομα γιατι δεν εχει χωρο!Το ιδιο ακριβως εχει κι ο ανηψιος μου που τον περναμε 17 μερες αλλα αυτος εχει βγαλει και τους 8 τραπεζιτες.Καθε μωρο εχει το δικο του ρυθμο.Και μενα παντως 2 2 τα εβγαζε και ουτε που τον περναμε χαμπαρι,ηταν πολυ ησυχος!

Δημοσίευση

Καλημέρα Μπεμπούλης!

Εμείς βγάλαμε 2 πάνω , 2 κατω αρχικά

και μετά από κάποιο διάστημα άλλα 2 πάνω και άλλα 2 κάτω!

Πριν από λίγες μέρες έβγαλε 2 τραπεζίτες κάτω αλλά επάνω τίποτα.

Γενικά παρατήρησα οτι βγαίνουν 2-2 αλλά μετά τα μπροστινά βγαίνουν τα πίσω.

Τα πλαινα βγαίνουν τελευταία και από οτι μου είπε η κουμπάρα μου πονάνε πολύυυυυυ.

Παραπάνω δεν γνωρίζω τίποτα!

Και πάνω που χθες ρωτούσα πόσα είναι τα πρώτα δόντια!Είκοσι είναι τελικά?

Να ρωτήσω κάτι και εγω?

Εδώ και δέκα μέρες είναι μπουκωμένος....

Φέρει καμιά κοπέλα αν αυτό μπορεί να είναι και από τα δόντια?

Ευχαριστώ!Και συγνώμη ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ που ρωτάω και εγώ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...