Κορίτσια καλημέρα σε όλες!! Πως είστε?
Έχω μια ερώτηση κυρίως προς τις μανούλες με 2 παιδια που δεν έχουν πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας. Αν όλα πάνε καλά, θα γεννήσω με το καλό τέλος Μαρτίου-αρχές Απριλίου. Ο μικρός μου ειναι τωρα 2 χρονών και σκοπευα απο Σεπτέμβρη να τον ξεκινήσω πρώτη χρονιά παιδικό. Επειδή όλοι ξερουμε τι σημαίνει αυτο όσον αφορά τις ιώσεις, εχω λιγο προβληματιστει. Δε θέλω να μην τον στείλω καθόλου γιατί ειναι πολυ δραστήριος και πιστεύω οτι θα του αρέσει πολυ στο σχολείο, ενώ σπιτι δε θα αντέξει να περασει άλλη μια χρονιά ετσι. Απ την άλλη φοβάμαι και για εμένα όσο είμαι εγκυος και για τι νεογέννητο αργότερα. Τι πιστεύετε εσείς? Τι έχετε κανει όσες βρεθήκατε σε παρόμοια θέση?
Καλημερα. Θα παίρνεις μόνο τα ασπρα, τα καφέ τα πετάς. Σίγουρα τις 10 μέρες μέχρι την πρώτη χοριακη ( ένα ή δύο την ημερα) και, με το καλό, σχεδόν όλο το πρωτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Χρειάζεσαι πολλά. Όμως πες να σου γράψουν μερικά. Μην τα πληρώνεις όλα.
Καλά, μην αγχώνεσαι από τωρα, οι γιατροί δίνουν εναλλακτικά φαρμακα, όταν υπάρχει έλλειψη.