Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αν και είναι νωρίς ακόμη,αγχώθηκα βρε κορίτσια..σκέφτομαι να αποθηλάσω μετά τον εκτο μήνα,αλλά βλέπω πως δε θα είναι κ πολύ εύκολο..ααχ!έκανα αμαν κ πως να εδραιωθει η γαλουχια κ τώρα που ο θηλασμός είναι πιο εύκολη κ ευχαριστη πια διαδικασία,τώρα που τα δύσκολα πέρασαν,βλέπω πως σε ενα τριμηνο θα εχω πάλι τα ιδια!καντινου μου,εννοεις πως το βραδυ συνεχιζεις να θηλάζεις ή κ μεσα στην ημέρα;εγω σκεφτομαι μόλις με το καλό κλεισουμε τον εκτο μηνα κ μπουν οι στερεες τροφές,πρώτα να δινω αυτες κ μετα να θηλάζω,δε θα αποθηλάσω ετσι σιγα σιγα;;:dry:

• Απαντήσεις 94
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

LUCKY ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΓΙ'ΑΥΤΟ Ο ΤΙΤΛΟΣ, ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΑ ΦΑΓΑΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΘΜΗΘΕΙ ΠΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΕΝΩ ΔΙΝΩ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΠΑΛΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ. ΕΧΕΙ ΑΡΑΙΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΛΑΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΑΠΟΘΗΛΑΣΜΟΣ.

Δημοσίευση

καλή συνέχεια σου εύχομαι καντινου μου!εύχομαι όλα να γινουν ευκολα κ ανωδυνα για εσενα κ την κορούλα σου!!να μας ενημερώνεις για να βλέπουμε κ εμεις τι μας περιμένει αργότερα!!φιλάκια!:kiss:

Δημοσίευση

Επειδη κι εγω θέλω να απογαλακτίσω σιγα σιγα(εκανα κατι δειλες προσπάθειες αλλα ΄τζίφος) σκεφτομαι μήπως θα ήταν καλύτερα να μάθει με ποτηράκι για να μην παιδευεται οταν θα πρεπει να σταματήσει το μπιμπερό; Δεν υπάρχουν καταλληλα εκπαιδευτικα ποτηράκια για 6 μηνών;

Δημοσίευση

mom to be πηρα εγω το ειδικο ποτηρακι αλλα δε του αρεσε...

δε ξερει πως να το χειριζετε..

αντι να ρουφαει το δαγκωνει :silly: :silly: :silly:

ελενη μονο θηλαζεις τωρα

ή δινεις κ ξενο????????

αχ ξες πως σκεφτομαι το αποθηλασμο?????

ουτε θελω να ερθει η ωρα..

κ σε 2 μηνες θα παει παιδικο.. :angry::angry::angry:

Δημοσίευση

Δινω και ξενο μονο το βραδυ για να συνηθησει την γευση αλλα και το μπιμπερο. Ξυπναει συνεχεια το βραδυ και τρωει, αλλα και την ημερα θηλαζει αφου δεν τρωει πολυ φαγακι. Δεν θα αποθηλασω! Θα το κανει μονη της. Να σας πω και κατι, δεν με νοιαζει που θα παω δουλεια πια!

Δημοσίευση

Σε κανενα δυμηνο λεω να παω. Θα διξει παλι. Στο ψαξιμο ειμαι.Ειναι πολυ δυσκολο γιατι το μωρο ζηταει την σιγουρια και την ασφαλεια που του προσφερει ο θηλασμος. Τωρα αν εχεις καρδια, το κοβεις. Θα κλαψει μια θα κλαψει δυο θα συνηθισει. Εγω δεν μπορω να το κανω αυτο.

Δημοσίευση

Ελένη μου τελικά ποιο γαλατάκι βρήκες να της αρέσει;; Πες μου καμία ιδέα γιατί σε κανά 2 βδομάδες που θα γίνει 6 μηνών θα δώσω κανά μπουκαλάκι.Θα την πας σταθμό τελικά;(sorry για το θάρρος αλλά έχουμε πει τόσα).

Βρε Θούλι τι τεκνό ο Teo!!! :woohoo: Φτου φτου :kiss:

Δημοσίευση

Εχω αρχίσει φρουτόκρεμα (όχι έτοιμη) τα πρωινά και μέρα παρά μέρα ρυζαλευρο.Αλλά ενώ περίμενα να τρώει αυτός κλαίει!! :unsure: Τι να πω.Εχώ χαθεί και από το φόρουμ γιατί ψιλογκρινιάζει και θέλει βολτούλες και αγκαλίτσες.Τον άλλο μήνα λέω να δώσω και λίγο μπιμπερό.Ελπίζω να μην τα κάνω αχταρμά.Αλήθεια τι δουλειά κάνεις;Θα τον θηλάζεις πρωί βράδυ το Θοδωράκο;

Δημοσίευση

κουκλες πριν βγαλετε το αποτελεσμα οτι θα αποθηλασετε... δοκιμαστε τον θηλασμο και σαν εργαζομενη! δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο ακουγεται η φανατζεστε! εγω κοντευω να κλεισω χρονο που εργαζομαι και θηλαζω! λιγη προσπαθεια χρειαζεται στην αρχη, μετα θα ειναι ολα πιο ευκολα! του΄λαχιστον προσπαθιστε το!

αξιζει! με το θηλασμο θα νοιωθεται πιο κοντα στο μωρο σας, θα ειστε ψυχικα πιο ηρεμες, θα νοιωθετε λιγοτερες τυψεις που το αφηνετε για την δουλεια! και θαεχετε και λιγοτερα νευρα με τον εργοδοτη!

Δημοσίευση

Νομιζω με το ξενο θα μαθει την γευση, το μπιμπερο και θα αποθηλασουμε σιγα σιγα.Ετσι οταν παω δουλεια και να χρειαστει, θα δωσουν ξενο.pebi,δεν εχω κουραγια και αντοχες να βγαζω με θηλαστρο, ασε που δεν βγαζω και δεν εχω καλο. Το μωρο δεν θελει να αποθηλασει και δεν θα μπω σε αυτην την διαδικασια! απλα, οταν πιασω δουλεια, πιστευω πωσ θα αποθηλασει μονο του. Παναγιωτα, το εβαπορε πινει! Καλο, κακο αυτο πινει!Δυσκολα τα πραγματα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...