Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

σημερα κοριτσαρες ειναι τα γενεθλια μου αλλα η ψυχολογια μου ειναι πεσμενη ισως γιατι δεν ειχα και τα καλυτερα βιωματα αραγε μονο εγω νοιωθω ετσι την ημερα των γενεθλιων μου η το εχετε νοιωσει και εσεις....:dry:

δεν ειναι τοσο οτι μεγαλωνω...το οτι ποτε κανεις απο τουσ δικους μου δεν το θυμηθηκε γονεις.....

• Απαντήσεις 57
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Kοριτσι μου μην στεναχωριεσαι...ειναι η μερα των γεννεθλιων σου...Τι εννοεις οτι δεν σε θυμηθηκαν?δεν σου ειπαν χρονια πολλα?μην μου στεναχωριεσαι εχεις τοσους πολλους ανθρωπους που σ'αγαπανε...και πανω απ'ολα εχεις την πανεμορφη κορουλα σου που σε χρειαζεται...και χρειαζεται να βλεπει την μαμα της χαρουμενη...Για συτο βαλε το καλυτερο σου χαμογελο και ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...

Δημοσίευση

ευχαριστω κοπελα μου ποτε δεν τα θυμηθηκαν φετος δεν εχω αυτη την απαιτηση ειδικα μετα το χαμο που εγινε με την μανα μου οποτε καλυτερα....

απλωσ σκεφτομαι τι γονεισ υπαρχουν εμεισ κανουμε τα παντα για τα πιαδια μασ και τα παλιοτερα μυαλα ηταν σαν να καναν μια υποχρεωση να κανουν παιδια για να τουσ γηροκομησουν....

απλωσ αυτη την μερα γινοντουσαν οι περισσοτεροι καβγαδεσ και σαν παιδακι δυο φορεσ γιορτασα γενεθλια μια τον πρωτο χρονο που φυσικο ηταν και μια στην τεταρτη δημοτικου ...

πωπω αμα σε πιανουν τα ψυχολογικα ειναι αστα βραστα.....

Δημοσίευση

ευη!!!! σταματα !μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου κοριτσι μου!!

αστο καλο πια! γινε κ λιγο εγωιστρια..ασε τους αλλους να κοπανιουνται..εσυ να εισαι καλα κ η οικογενεια σου!!σκεψου τα ομορφα κ τα θετικα πραγματα κ χαμογελα!!!!!εχεις την κορησου κ τον αντρα σου!!κ σιγουρα κ αλλους ανθρωπους που σ'αγαπουν!!! εχεις κ ολες εμας!!!!

"Να ζηζεις Ευουλα κ χρονια πολλα, μεγαλη να γινεις με ασπρα μαλλια..

Παντου να σκορπιζεις της γνωσης το φως κ ολοι να λενε να μια σοφος!!!"

κανε μια ευχη...φουυυυυυυυ...χρονια πολλααααααααααααααααααα!!!!!!

Δημοσίευση

Να σε χαιρόμαστε κοριτσάρα μου!!!!!!

Π Ο Λ Υ Χ Ρ Ο Ν Η!!!!!!!!!

Για τα συναισθήματά σου από βιώματα.... το παθαίνω κι εγώ εκείνη την ημέρα (άρα.... μάλλον..... δεν είμαι και η μοναδική.....) τώρα όποιος δε σε θυμάται..... πρόβλημά του!!!!!! Είναι όντως πιο έντονα τα συναισθήματά σου, μέρα που είναι!!!!! Γράψε τους όλους κοριτσάκι μου!!!!!!! Να δώσεις όλη σου την αγάπη και τη θετική σκέψη στην κοράκλα σου!!!!!! Είναι το παν για σένα τώρα πια.... έτσι δεν είναι??????

Δημοσίευση

Xρόνια πολλάαααααααααααααααα κι ευτυχισμέναααααααααα

να είσαι πάντα γερή και δυνατή

και να μην αφήνεις τους γύρω (όποιοι κι αν είναι αυτοί)

να σου χαλάνε τη μέρα και τη διάθεση!!!

πέρνα όσο καλύτερα γίνεταιιιιιιιιιιιι :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ευη μου Χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα πανω απ'ολα!!!

Ευχομαι του χρονου που θα μιλαει η κορουλα σου να ακουσεις το "χρονια πολλα" απ'το στοματακι της κ να μη σου λειπει τπτ αλλο!!!!!!!!!

Χαμογελα κοριτσι μου!!!Σημερα εχεις την τιμητικη σου!!!!!!!!! :)

Δημοσίευση

Χρόνια σου πολλά Ευούλα!!!!!!!!!!ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!!Φόρεσε το πιο ωραίο σου χαμόγελο,πάρε την κορούλα σου και βγείτε έξω!!!!Και μαζί οι δυο σας ετοιμάστε κάτι όμορφο για σήμερα!!!!:) :) :)

Ο'τι επιθυμείς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss:

Δημοσίευση

Κοπελάρα μου!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:kiss: :kiss:

Μήπως δεν σου έχουν πει ακόμα τίποτε γιατί διοργανώνουν πάρτυ έκπληξη???? :woohoo:

Λέω τώρα εγώ...

Όπως και να έχει εσύ να είσαι καλά! και όπως είπαν και οι κοπέλες παραπάνω έχεις την δική σου οικογένεια και φυσικά εμάς!!!

Φιλιά πολλά! Να τα εκατοστήσεις!

Δημοσίευση

κοριτσαρα μου εμεις τα ειπαμε και το πρωι στο chat και την ευχη μου στην εδωσα..

αλλα δεν καταλαβα οτι οντως εχεις πεσει..:(

γενικα κατι τετοιες μερες γενεθλια χριστουγεννα ειναι δυκολα για ανθρωπους που δεν εχουν να θυμουνται ευχαριστα πραγματα...και ειναι πιο δυσκολο αν δεν εχεις κανει την οικογενεια σου..

τωρα ομως πια εχεις διημιουργησει την δικια σου οικογενεια..

το παιδι σου...

τον αντρουλη σου..

επικεντρωσου σε αυτους και ασε τους αλλους να κουρευονται...(δεν μπορω να εκφραστω κανονικα θυμησου ομως ειμαι αθυροστομη χιχι!!;) )

παρε τον αντρουλη σου και την μικρη και βγες εξω μην κλεινεσε

και τι θα κερδισεις????

να εχει ακομα να θυμασαι αλλη μια γιορτη ασχημων γενεθλιων...

και απο τι λες εχεις αρκετες να θυμασαι...

αλλαξε το τωρα!!!

ειναι δυσκολο αλλα εχεις ανθρωπους που σε αγαπανε και θα σου δωσουν την δυναμη που θες!!!!!!

Δημοσίευση

πωσ γινετε να σε πιανουμε ασχημεσ σκεψεις τετοιες μερες;;

τεσπα δικιο εχετε τι καλυτερο απο τηνδικη μου οικογενεια τελικα...

MITSI2 με ειχε πιασει λιγο αλλα μετα οσο περνουσε η ωρα εγινε η αποκορυφωση τωρα ειμαι πιο χαλαρα αλλα αυτοσ ο ρημαδο κομποσ στο λαιμο ελεοσ......

λεω να το ριξουμε εξω σημερα θα παμε σε παιδοτοπο αν βρω κανεναν ανοικτο :blink:

καντινου μου μαλλον το παραπανω ειναι να εχεισ ενα αντρα και δυο παιδακια ποθυ σε λατρευουν ;)

pink εμεις κοπελα μου πρεπει να γραψουμε βιβλιο μπεστ σελερ θα γινει αμεσως...:huh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...