Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 18 ΗΜΕΡΩΝ.

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ, ΕΝΩ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΕ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ !!!!!!!!

ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΤΟΥ, ΕΤΡΕΧΕ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.

ΤΟ ΦΟΡΜΑΚΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ ΤΟΥ.

ΕΚΛΑΙΓΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ΕΝΩ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟΣ), ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΧΙ ΚΑΙ ΠΝΙΓΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΒΛΕΝΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.

ΠΗΓΑ ΝΑ ΛΥΠΟΘΗΜΗΣΩ...

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΤΡΩΓΕ ΛΙΓΟ, ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΘΕ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΕΙ.

ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ.

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΤΑΙΖΩ.

ΤΡΩΕΙ 90 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.

ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΑΝΑΡΟΦΗΣΗ ??????

ΓΙΑΤΙ ΕΤΡΕΧΕ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ???

ΒΑΡΥΝΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΤΟΥ ???

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ

Δημοσίευση

ΑΝΝΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ.ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ.....

ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΩ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ.ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ.

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΑΛΑ.

ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΠΟΛΥΦΑΕΙ.ΚΑΤΙ ΣΑΣΝ ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΗ....

ΘΥΛΑΖΕΙΣ?ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟ 2ΩΡΟ ΠΑΛΥ ΜΠΙΜΠΕΡΟ.

Δημοσίευση

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΞΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΑΤΤΩΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΜΟΝΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΝΑ 2ΩΡΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ???

Δημοσίευση

annoula30 έγραψε:

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΞΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΑΤΤΩΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΜΟΝΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΝΑ 2ΩΡΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ???

ΠΟΣΑ ML ΠΙΝΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΑ?ΣΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ?

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΝΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΞΑΝΑΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΛΑΙΜΑΡΓΙΑ?

ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΕΙΤΕ ΠΛΑΙ ΕΙΤΕ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ

Δημοσίευση

annoula30 έγραψε:

ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΡΩΕΙ 90 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ 60.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ.

ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΩ.

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΗΘΗΣΩ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΤΟ 3ΩΡΟ.

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΜΗ ΧΑΛΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.

ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΝΑ ΡΕΥΕΤΑΙ Η΄ΕΣΤΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΠΛΩΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ.

Δημοσίευση

Αννούλα να σου ζήσει το μωράκι σου.

Μη στεναχωριέσαι για το γάλατακι που έβγαλε το νινί σου . Να το ρεύεις καλά και να βάλεις βιβλία εκεί που κοιμάται ώστε να κοιμάται ανασηκωμένο και να μη γίνεται αυτό.

Τοσο κοντά που είσαι στη γέννα να ξέρεις ότι με ένα διπλό θήλαστρο της μεντέλα μπορείς να κάνεις επαναγαλακτισμό. Τις οδηγίες θα τις βρεις στη στηλη που γράφει η κ. Παπαδήμα. Εγώ το έκανα σε αυτό το μωρό μου.

Και εμένα έτρωγε κάθε 2ωρο άπο το ξένο γάλα και μου έβγαζε πολύ . Τώρα που τον θηλάζω πάλι τρώει τόσο συχνα και πιο συχνα αλλα μεγάλωσαμε και δε βγάζουμε τόσο πολύ. Παντως μη το πιεζεις ποτέ εσύ για παραπάνω και βάλε σε γωνία το στρωματάκι όπως μου είπε η γιατρός. Εμένα η γιατρός μου είπε να τον ταιζω όποτε θ΄λει καιόσο θέλει. Φιλάκια γιατί πάλι κλαιει.:kiss:

Δημοσίευση

μην ανησυχεις,το ιδιο επαθε χτες κ η δικια μου που ειναι 4ων μηνων.απο την αρχη μου τα εκανε αυτα παρολο που θηλαζε.μαλιστα πολυ συχνα εκανε παλλινδρομιση την ωρα που θηλαζε κ πνιγοτανε,κοκκινιζε,γουρλωνε ματια κ επρεπε να τη γυρισω με το κεφαλι προς τα κατω κ να τη χτυπησω αρκετη ωρα για να συνελθει. Οσο για το δυνατο κλαμα ειναι επειδη 1ον τρομαξε κ 2ον..σκεψου τον εαυτο σου να σου βγαινει κατι απο τη μυτη.ειναι ιδιαιτερα ενοχλητικο..στο αριστερο του πλαι ξαπλωνε τον κ κατω απο το στρωματακι της καλαθουνας βαλε μια πετσετα μπανιου διπλωμενη στα 4.κ κρατα τον ορθιο 20 λεπτα αφου φαει.

Δημοσίευση

Εγώ του βάζω και χαμομήλι βότανο στο γάλα για να ηρεμεί το στομαχάκι του και όντως έχουν μειωθεί πολύ τα πονάκια.

Σήμερα μίλησα με την παιδίατρο και μου είπε πως είναι φυσιολογικό αυτό που έπαθε ο μικρός.

Επίσης είναι πολύ θετικό, πού τρώει 90 γραμμάρια.

Άχ αυτά τα μωρά μας...

Δημοσίευση

γεια σου αννα... τα ιδια παθαινε και ο δικος μου τους πρωτους μηνες.. και φυσικα οταν εγινε την πρωτη φορα τρελαθηκα! δεν μπορουσε να ανασανει και εκλαιγε!! αλλαξα 4 γαλατα μεχρι να του φυγει.. και παλι τωρα που ειναι 7 μηνων που και που το κανει παλι... ρωτα τον γιατρο σου για το NAN τo sensitive που ειναι για τις παλλινδρομισεις.. και αν σου ξανατυχει δε θελει πανικο.. βαλτον στο πλαι και προσπαθησε να τον ηρεμησεις με χαδακια και οταν ψιλοηρεμησει βαλτου φυσιολογικο ορο να καθαρησει η μυτουλα και βγαλε ολες τις μυξουλες..οταν ειναι τοσο μωρα αναπνεουν μονο απο τη μυτη και οταν βουλωνει ειναι φυσικο και απομενο να κλαινε γιατι δεν εχου απο που να ανασανουν.. επισης κ η καλαθουνα που πηρες εχει μαξιλαρακι? εγω του το ειχα βαλει για λιγο καιρο για να ειμαι πιο σιγουρη.. το μυστικο ειναι να εισαι ψυχραιμη και ολα θ πανε καλα... φιλια..

Δημοσίευση

Εμένα θηλάζει και πίνει και με μανία! Του δίνω καμιά φορά και ξένο γιατί δεν τον φτάνει! Κοιμάται στο στήθος, και μετά εγώ δεν μπορώ να τον ξαναβάλω γιατί πονάω αφού νιώθω ότι τα έχει στραγγίξει! Οπότε του βάζω 60 ml almiron.Να σας πω, το δικό μου γάλα το βγάζει! Δοκίμασα μια μέρα και με θήλαστρο του έδωσα 60 μλ δικό μου, τον βάζω και ρεύεται και μου βγάζει σχεδόν το μισό! Του έδωσα almiron ρεύτηκε και δεν έβγαλε καθόλου! Κι αυτό γίνεται συνέχεια! Το δικό μου το βγάζει ενώ το ξένο τίποτα! Τι να κάνω;;

Δημοσίευση

Μην ανησυχεις κι εγώ είχα τρομερό πρόβλημα με την παλλινδρόμηση, και θήλαζα κιόλας, έτρωγε συνέχεια και τα έβγαζε όλη μέρα. Το έχω πάθει κι εγώ αυτό απο την μύτη. Θα βρεις στο ΛΗΤΩ ένα ειδικό μαξιλάρι παλλινδρόμησης για να κοιμάται ανασηκωμένο και επίσης βάζε του σφήνα για να είναι πάντα πλαι. Θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Και προσπάαθησε να επαναγαλακτισεις το μωρο σου είναι νωρίς ακόμα. Όσο πιο πολ θηλάζεις τόσο πιο πολ΄γάλα κατεβαίνει. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος μύθος απο το οτι δε φτάνει το γάλα μιας μανας. Απλά θελει λίγη υπομονή!

Δημοσίευση

Να συμπληρώσω οτι ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις με τάσεις παλλινδρόμησης και αναρρόφησης τίποτα δεν είναι καλύτερο απο το μητρικό γάλα γιατί είναι πιο εύπεπτο. Συνήθως το ξένο πέφτει βαρύ και μεγενθύνει το πρόβλημα!

Δημοσίευση

dallia δε στραγγίζει ποτέ το στήθος! Όσο πιο πολύ το πιπιλάει τόσο πιο πολύ θα κατεβάζει! Ο πόνος στην αρχή είναι μεγάλος βεβαια αλλά αξίζει. Αφου το θηλάζεις τι τα θες τα Almiron? Το δικό σου γαλα μπορεί να το βγάζει γιατί το πίνει με περισσότερη λαιμαργία!Αν το παιδί ησυχάζει στο στήθος βάζε το εκεί και κάτσε με τις ώρες! Καλύτερα απο το να δώσεις ξένο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...