Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!

ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ..ΔΕ ΞΕΡΩ..ΤΟ ΡΙΛΑΞ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΛΕΟΝ

ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΜΠΑΡΕΙ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ..

ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΒΑΖΩ Κ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΑ..Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ

ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΣ

ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΣΤΕΡΙΣΩ!

(ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

Δημοσίευση

Το τρίτο μας παιδάκι δεν ανέχεται καθόλου το πάρκο! Και κάθε μέρα καινούργια παιχνίδια να του βάζεις, και αδελφές μαζί του να πέζουν - δεν το θέλει και κλαίει!

Έχω διαβάσει ότι είναι πολύ σημαντικό να μπουτσουλάει το μώρο για την ανάπτηξή του (τόσο σημαντικό όσο είναι η αγκαλιά της μάνας τους πρώτους 6 μήνες)! Γιαυτό αποφάσισα και μάζεψα ότι είναι επικίνδυνο για το μωρό, σφουγάρισα πολύ καλά όλο το σπίτι, έστρωσα ένα χαλί που το έπλυνα και αυτό - και το άφησα να μπουτσουλάει. Τι χαρά που είχε!!!

Στο σπίτι τώρα - όλη βάζουν παντόφλες! Και θέλει πολυ καθάρισμα - να μην μαζευει σκουπίδια το μωρό! Αλλά ησυχάσαμε από τότε.

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΞΕΧΝΟΥΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ! :P :P :P

ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ! ;)

ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΧΩΡΙΣ ΓΚΡΙΝΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ! :silly: :silly: :silly: ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΣΩΣΕ! ΧΑΛΑΛΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΤΟΥ ΕΒΑΖΑ ΚΑΙ 2-3 ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ! ΤΟ ΤΡΑΒΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΟΣ! :) :) :)

Δημοσίευση

Α ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΒΑΡΝΑ!

ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΦΑΓΗΤΟΥ ΠΑΜΕ ΠΑΡΚΟ , ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΝΑΠΕ, ΜΕΤΑ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΒΑΤΟ.......

ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΞΑΠΛΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑΝΙ!

ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ.

Δημοσίευση

ΚΑΤΚΑΤ έγραψε:

αφροδιτη τι μαρκα ειναι το ριλαξ αυτο; teοcοοl,μπορει απο τοσο μικρο να καθεται στο καρεκλακι φαγητου;να σας ζησουν τα νινακια σε ολες κ ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ 1 ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ.

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟΥΜΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΛΑΞ:( , ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ.

ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΣ FISHER PRICE THN KOYNIA.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ ΠΙΑ:woohoo:

Δημοσίευση

teοcοοl, επεσε απο το ριλαξ;;χριστε μου!πως εγινε αυτο;ρωταω για το καρεκλακι γιατι τουλαχιστον η δικια μου δν μπορει να κρατησει την πλατη της καλα ορθια!αν επιτρεπεται,ποιο εχεις παρει;

Δημοσίευση

ΚΑΤΚΑΤ έγραψε:

teοcοοl, επεσε απο το ριλαξ;;χριστε μου!πως εγινε αυτο;ρωταω για το καρεκλακι γιατι τουλαχιστον η δικια μου δν μπορει να κρατησει την πλατη της καλα ορθια!αν επιτρεπεται,ποιο εχεις παρει;

ΤΗΣ CHICCO ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΞΑΠΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

ΑΣΕ, ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ.....ΕΚΑΝΕ ΚΙΝΗΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕ.ΚΡΕΜΟΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΤΖΙ ΤΖΑΜΠΙΝΓΚ!

Δημοσίευση

teocool εγω μια φορα ειχα ξεχασει αν τον δεσω και τον ειχα στο πατωμα και πηγα για λιγπ στο διπλανο δωματιο οταν γυρισα ειχε κατεβει στο χαλι και ειχε γυρισει μπρουμητα !εγω τον ειχα εως 6 μηνων μετα τον ειχα βαλει κανενα δυο φορε αλλα 8 μηνων το αφησαμε και πηγαε στο παρκο και τη στρατα .Στο παρκο του αρεσε κυριως αυτο που ειναι το κλασσικο με τις μεγαλες τρυπες μεχρι που μιαμερα εβαζε τα ποδοα του επανω τον πηρε το βαρος και εφαγε μια ωραιοτατη τουμπα καικανμε ενα πολυ ωραιο καρουμπαλο .Στη σειρα ηρθε η στρατα η οποια ηταν θειο δωρο ετρεχεστο σπιτ ειχα βγαλει οτι ειναι επικινδυνο ακια π κατω ειχα βαλει αυτο το πλαστικο που ειναιμτις φουσκες που τυλιγουν τα επιπλα τον εχουν και σε ευθραστα αντικειμενα ειχα βαλει λοιπον αυτο και ειχα αφησε εξω τα ροδακια και δεν υπηρχε κινυνπος ουτε να πεσει αλλαουτε καινα μου χτυπαει τα επιπλα .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Φρικτές μέρες η πιο μαγική περίοδος του χρόνου έγινε η πιο λυπηρή! Σκεφτόμασταν πως θα το ανακοινώσουμε στα οικογενειακά τραπέζια και πήραμε εναν αδειο σάκο! Δεν το αντέχω, αληθεια!!! Ρωτησα και την γυναικολόγο μου και τον εξωσωματικό και μου ειπαν σταματάμε την προγεστερόνη και αναμένουμε περίοδο, λιγο πιο βαριά..ρώτησα για αποξεση και μου είπανε οχι ειναι νωρις!! Ναι κοριτσι μου πηγαμε 5+3 και είδαμε σάκο και μεσα ενα σπορακι και μετα πηγαμε χθες 6+9 και ο σακος μεγάλωσε και ήταν αδειος σοοκ για όλους μας!! Δεν ήξερε τι να μου πει η γιατρος, με τον εξωσωματικο έχουμε ραντεβου με την νεα χρονια ! Δεν ξερω τα έχουμε ψάξει ολα αιματολογικα και ανοσολογικα τα ειχαμε καλύψει ολα με αντιπικτικές με κορτιζονη.. δεν ξερω τι αλλο πρέπει να κανουμε αλήθεια! Διαβασα μεχρι  οτι και τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικου μπορει να ειναι λανθασμένα,ή να ειχε μωσαικισμο το έμβρυο ή μεταλαξεις που δεν φαίνονται στο προεμφυτευτικο δεν ξερω τι να πω.. τα εχω χαμένα...
    • 3 στα 3 κοριτσια μου. Παμε ολες μαζι το νεο ετος. Εγω εχω να πω ευτυχώς που δεν το είδα κι έμεινα με την απορία. Βασικα για 7η εβδομάδα έπρεπε να δωσει έστω φαρμακα να βοηθήσει τη μητρα να καθαρίσει. Μην την αφήσουν ετσι με πιθανά υπολείμματα. Εγω αυτο σκεφτομαι. Ρωτα αν θες μια τη γιατρο σου.
    • Νοεμβριος και Δεκεμβριος τα κοριτσια  αποτυχαμε παταγωδως με τις εγκυμοσυνες μας...  Αμην μακαρι το 2026 να ειναι πολυ πιο τυχερο και το ονειρο μας να ερθει για να μεινει... Υπομονη, κουραγιο και δυναμη κοριτσια κοριτσια!!! Πρεπει να το πιστεψουμε οσο δυσκολο κ αν μοιαζει..🙏🙏🙏
    • @flowerv Δεν το πιστευω ρε κοριτσι μου...Και εσυ με το ελεγμενο εμβρυο;;; Τι κατραπακια ηταν αυτη 3 στα 3 φαγαμε τα μουτρα μας... και αντε εμεις πιθανολογουμε μη υγιη εμβρυα ( αναμενω καρυοτυπο) αλλα εσυ γιατι;; Δεν γινεται να μην εχουν απαντηση κατι εγινε κατι εφταιξε κ εδω θελει ψαξιμο.. αν κ λες κ σε αιματολογο πηγες κ ειχαν κ διαφορετικες γνωμες με τον γυναικολογο κ εσυ στην μεση;; εμενα ο γιατρος μου μου ειπε αν ειναι υγιες το εμβρυο θελει πολυ ψαξιμο μετα σε εσενα. Γνωριζω κοπελα που εχανε εμβρυα γιατι το ανοσοποιητικο της τα επιτιθοταν. Μετα επινε χαπια να κραταει χαμηλα το ανοσοποιητικο της. Θελω να πω πως ειναι πολλα που μπορει να φταιξουν κ θελουν ψαξιμο.  Άλλα δεν καταλαβα στον πρωτο υπερηχο ειδατε σπορακι κ στον 2ο κενο;; πως γινεται αυτο; εμεις τελος 8ης το βλεπαμε ειχε μεγαλωσει κιολας σαν φασολακι αλλα δεν ειχε καρδιακη λειτουργεια. Ειναι μεγαλος ο πονος η απογοητευση τα ονειρα που κοπηκαν ξαφνικα σε νιωθω απολυτα κ καταβαινω τα γιατι σου που θελουν απαντηση εφοσον βαλατε γερο εμβρυο.. Χρονο θελει οτι κ να σου πουμε.. Ολοι νομιζουν πως ειμαι καλα πως το ξεπερασα αλλα δεν ξεχνιεται ετσι ευκολα δεν εχει υπαρξει ακομη μερα που δεν θα κλαψω στην σκεψη αυτη. Παρε το χρονο σου κ ζητα απαντησεις κ ψαξιμο.  Επισης προσεξε μιας κ σε αφησε με φυσικη αποβολη θα πρεπει να καθαρισεις καλα. Περιεργο 7η εβδαδα που δεν σου ειπε για αποξεση. Βεβαια κ εμενα μου ειπε μπορουμε να το αφησουμε να φυγει μονο αλλα θελαμε καρυοτυπο εσυ δεν εχεις να ελεγξεις κατι απλως να καθαρισει η μητρα αυτο χρειαζεται.
    • Ααα εσύ τελείως ανάποδα από εμένα εγώ και στα δύο κορίτσια χάλια με εμετούς μου μύριζαν πολυ τα φαγητά ειδικά στην μεγάλη το πρώτο τρίμηνο κρέας δεν μπόρεσα να φάω  τώρα λίγες καούρες είχα άντε να έκανα 2-3 φορές εμετό που είχα χάλια στομάχι   αλλά μετά που μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο  πέρασαν και οι καούρες.. αλλά θέλω να σιγουρέψω και το φύλο δεν ξέρω αν είναι αγόρι ακόμα.. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...