Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ας ηξερα παλι τι γινεται.....βοηθεια κοριτσια!

valiaa

Recommended Posts

κατ'αρχην γεια σας...ειμαι καινουργια στο forum κ γι'αυτο sorry αν κανω κατι λαθος,θα ηθελα την γνωμη σας για κατι γιατι δεν ξερω τι να υποθεσω....λοιπον εγς σταθερο κυκλο δεν εχω συνηθως αδιαθετω γυρω στις 30με 33 μερες...τον προηγουμενο μηνα "αδιαθετησα" στις 06.07.09 αλλα μονο για 2ημερες λεω οκ τωρα παλι αδιαθετησα υποτιθεται προχθες στις 11.08.09 κ απο χθες δεν εχω καθολου αιμα παλι δλδ για μια μερα στην ουσια...ειχαμε με τον συντροφο μου ελευθερη επαφη την ημερα που αδιαθετησα τον προηγουμενο μηνα δλδ στισ 06.07.09......λετε να υπαρχει κανενα μωρακι?δεν το σχεδιαζουμε αλλα αν προκρυψει καλοδεχουμενο....:unsure: :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ισως λογω του Καλοκαιριου ο κυκλος σου "τα παιξε " λιγακι

Ομως καλο ειναι να κανεις ενα τεστακι καλου κακου μετα απο 3,4 μερες ..γιατι ποτε δεν ξερεις Ευχομαι να ειναι αυτο που θες!!

valiaa καλησπέρα. Επειδή έχεις πρόβλημα με την περίοδο σου καλό θα ήτανε να πάρεις ενα τηλ. τον γυναικολόγο σου να τον ρωτήσεις εκείνος θα σου πει τι να κάνεις. Πάντως αυτο το είχα πάθει και εγώ στο παρελθόν με περιοδο 2 ημερών και μόνο καφε υγρα και τελικά το πρόβλημα ήταν ορμονικό.

Σου εύχομαι να μην ανήκεις στην δική μου περίπτωση και να έχεις στην κοιλίτσα σου μπεμπέ.

Καλά αποτελέσματα.

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!!μακαρι να ηξερα κ εγω ομως τι θελω...παντως θα περιμενω λιγο ακομα κ μετα θα το ψαξω το θεματακι κ θα σας ενημερωσω!περιμενετε νεα!!!

ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΛΟΓΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ.ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ

βρε παιδια να ρωτησω το καλοκαιρι υπαρχουν περισσοτερες διαταραχες στον κυκλο ;Γιατι εγκυος δεν ειμαι κυστες δεν εχω και δυο φορες το καλοκαιρι -οχι συνεχομενες- μου ηρθε μεσα σε 15 μερες με κυκλο 24.

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΚΥΚΛΟΣ filaki ΜΟΥ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ. ΑΝ ΘΕΣ ΟΜΩΣ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΗΣΥΧΗ!!!

ok...to ezisa kai auto....koritsia???ta nea pou sas elega...molis xthes mou anakoinwse o giatros oti eimai stin 5 evdomada....prospathw na to xwnepsw siga siga.afou den to matha k tin imera tis gennas pali kala na lew....

ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΧΑΡΩ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΥΧΟΜΑΙ!

ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΔΕ ΤΟ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΜΩΣ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ,ΕΙΧΕΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΡΟΗ;;ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΙΜΑ Ή ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ;;

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΑΣ.

συγχαρητηρια κοπελα μου να εχεισ μια τελεια εγκυμοσυνη :woohoo:

βλεπω ο πελαργοσ κανει υπερωριεσ στο τελειωμα του καλοκαιριου :woohoo:

Πολλά συγχαρητήρια και μια καλή εγκυμοσύνη!!! Μαζί θα γεννήσουμε μάλλον (πρώτα ο θεός)!

Τον απειλήσαμε πολλές φορές τον πελαργό γι' αυτό αποφάσισε να κάνει υπερωρίες! Τόσο καιρό μας είχε γραμμένες!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...