Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΑΥΤΙΑ.....Τι πράγμα ειναι αυτο!!!


Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!

Αχ αυτες οι ναυτιες και οι εμετοι...

Εχετε μηπως υποψη σας κανενα κολπακι για την καταπολεμηση της ναυτιας???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου!:) Καλή εγκυμοσύνη!:)

Καταρχάς υπομονή...Σε λίγο καιρό θα είσαι πάλι ΟΚ!;)

Φρυγανιές κυρίως, ελαφριά γεύματα...

Αναγουλιάζεις και από μυρωδιές;;;Εμετούς;;;

Εγώ είχα 18 εβδομάδες και εμετούς...Τρέλα!:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κοριτσακι ...Εγω ειμαι στον τεταρτο και απο τον πρωτο μηνα εχω ναυτιες και στην αλλαγη τουμηνα κανω και εμετους .Ο γιατρος μου εδωσε καποια υποθετα τα οποια ομως πολυ λιγο βοηθουν..Γενικα οτιδηποτε και να φαω μετα εχω ναυτιες....Ενα μονο εχω να πω ΥΠΟΜΟΝΗ.....Καποια στιγμη θα ελαττωθουν...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσια, τι γινεται? εγραψα προσφατα ενα ποστ με θεμα Η λυση για τις ζαλαδες και ναυτιες(ριξε μια ματια)...λοιπον μια φιλη απο το μαμμυ, η μανμ, μου συστησε το βραχιολακι για ναυτιες. το παιρνεις απο το φαρμακειο, το φορας στους καρπους και των 2 χεριων, ειναι σαν το λαστιχακι των μαλλιων. εγω ειδα τερααααστια διαφοραααααααα!!! ειχα ζαλαδες και ναυτιες μονο. οσον αφορα τους εμετους, ακουσα πως κανει και για αναγουλες και για εμετους.

σας το συστηνω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι κανω και εμετους κι οταν φυγει σχεδον ολο το φαγητο απο μεσα μου ανακουφιζομαι λιγο απο τις αναγουλες, για κανενα 5 λεπτο:P

Και δε θελω να τρωω τιποτα ολα με αηδιαζουν, ακομα και το νερο.

Το λεμονι κανει καλο ξερετε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οχι λεμονι..με αδειο στομαχι..θα στο διαλυσει.δν μπορεις να κανεις τιποτα ιδιαιτερο,μονο υπομονη μεχρι να περασουν!με το καλο το μωρακι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκι!!

Εγώ ήμουν μάλλον απο τις τυχερές της υπόθεσης,δεν είχα τίποτα απολύτως απο την αρχή μέχρι το τέλος...Παρόλα αυτά μόλις πήγαινε κάτι να με πιάσει τσιμπούσα κάτι στεγνό κ μου περνούσε αμέσως..Συχνά κ μικρά γεύματα νομίζω το μυστικό για εύκολη εγκυμοσύνη,κ με λίγα κιλά!!!

Φιλιά:kiss: Καλή συνέχεια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε καταλαβαινω κοριτσακι!!!Εγω μεχρι και αρχες 5ου ημουνα χαλια!!Δεν ειχα τιποτα να βγαλω!Μονο υγρα!Εν τω μεταξυ μου μυριζανε τα παντα!Ολοι και ολα!Φορουσα μασκα στο σπιτι!!!!!Χαλια!Ανορεξια φοβερη!!!Ερεψα.Ειμαι στην 31η αβδομαβα και εχω παρει μονο 4,5 κιλα!

Λοιπον ειχα διπλα μου στο κομοδινο ενα πακετακι φρυγανιες γιατι με το που ανοιγα τα ματια μου ενιωθα αυτο το κενο στο στομαχι και το τραβηγμα που επρεπε να φαω κατι αλλιως εμετο κατευθειαν.Επισης ειχα και διαρροιες.Πολλα στεγνα γευματακια με το ζορι.Επισης με ανακουφιζε πολυ το λεμονι!!!Το μυριζα και συνερχομουν.Εστιβα λοιπον και γω ενα λεμονακι σε ενα ποτηρι νερο μεγαλο με αρκετη ζαχαριτσα για ενεργεια και το επινα σιγα σιγα.Ποτε νηστικια ομως.Κατι ειχα τσιμπησει πριν.Παντως παρολο που υπεφερα απο καουρες πονους κλπ το λεμονι με το νερο με ανακουφιζε!!Κουφο τελειως.Σε αλλη περιπτωση θα με ειχε ταραξει φυσικα!Αβυσσος το στομαχι της γυναικας!!!!!χαχαχαχα!!!Πραγματικα παντως προσπαθω να θυμηθω τι στο καλο ετρωγα και δεν μου ερχεται τιποτα γιατι πολυ απλα δεν ηθελα τιποτα.Χαλαλι ομως..........δεν αλλαζω με τιποτα αυτους τους μηνες!Εκανα εμετο και γελαγα!Ελεγα θα περασει!Ετσι ειναι οι μανουλες!Υπομενουν τα παντα!Ασε που οι γιατροι λενε οτι αυτο ειναι καλο σημαδι για την εγκυμοσυνη!Οχι οτι κοπελες που δεν εχουν ναυτιες εχουνε κατι προς θεου!Ξερεις παρηγορια!!!χαχαχα!Καλη συνεχεια σου ευχομαι!!!!!!Φιλακια!:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγω εχω πολλες καουρες και αναγουλες αλλα και ορεξη μεγαλη.με βοηθουν πολυ οι τσιχλες με μεντα και το τσαι το βουνου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τσίχλες μέντας όπως λέει η silber βοηθούν, το να βουρτσίζεις τα δόντια σου μετά από γεύμα μπορεί να σε βοηθά.Εμένα μου προκαλούσε ναυτία η αυξημένη σιελλόρροια γιαυτό βοηθούν οι τσίχλες, επίσης βοηθούν και στην πέψη που κάνεις τριακόσια χρόνια για να χωνέψεις.Και βέβαια βοηθούν και τα κρακερς Παπαδοπούλου, οι φρυγανιές και το χαμομηλάκι σου ηρεμεί το στομάχι.Υπομονή, το δεύτερο τρίμηνο θα τα ξεχάσεις!Αλήθεια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...