Μετάβαση σε περιεχόμενο

SOS!!!ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ & ΚΙΤΡΙΚΗ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

ΕΚΑΝΑ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΚΑΡΠΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ Κ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΗΓΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΥΟ ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ:

1.ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΩΟΘΥΛΑΚΙΟΡΡΗΞΙΑ ΚΑΙ

2.ΟΤΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΑΠΕΒΑΛΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ (25 ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΙΧΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Κ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ).

ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΩΟΘΥΛΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΒΟΛΕΣ.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΟΥ ΛΥΘΗΚΕ Η ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ 2 ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ "ΝΤΑΞΕΙ ΜΕ 25 ΧΟΡΙΑΚΗ Κ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!" ΛΕΣ ΚΙ ΕΓΩ ΧΑΖΗ ΗΜΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ,ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ :angry: ΚΙ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ!!!!

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ,ΕΙΔΕ ΚΑΛΟ ΩΟΘΥΛΑΚΙΟ Κ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΤΣΙ.

ΜΕΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΙΤΡΙΚΗ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΚΙΤΡΙΚΗ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ,ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ?????ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν γνωριζω για να σου πω,ομως ειχαν κι αλλες το ιδιο προβλημα και εμειναν εγκυες με την καθοδηγηση του γιατρου τους, θα παρεις απαντησεις μολις το δουνε τα κοριτσια,αρκετες απουσιαζουν λογω διακοπων!Σου ευχομαι συντομα να εχεις ευχαριστα νεα!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ριτσάκι μου καλημέρα! Μην αγχώνεσαι καθόλου. Είχα και εγώ έντονο ορμονικό πρόβλημα Δεν είχα σταθερό κύκλο και τα ωάριά μου δεν ήταν καλής ποιότητας. Μετά απο ένα χρόνο και εμείς προσπαθειών και έχοντας επισκευτεί αρκετούς γιατρούς να μου λύσουν το πρόβλημά μου είχα απελπιστεί. Ο τελευταίος γιατρός που πήγα ο οποίος παρεπιπτώντος θεωρείται κορυφή μου είχε γράψει να κάνω ενέσεις. Ευτυχώς δεν της πήρα και απελπισμένη επισκεύτηκα ένα γιατρό άνθρωπο πάνω απ΄όλα καλή του ώρα που μου πρότεινε αυτά τα χάπια. Είχα διαβάσει και εγώ τις παρενέργειες αλλα είχα εμπιστοσύνη στο γιατρό μου. Αρχικά μου είπε να πάρω μειωμένη δόση. Τον πρώτο μήνα έπαιρνα τα χάπια και παράλληλα με παρακολουθούσε να δεί πότε ακριβώς θα κάνω ωορηξία. Το ίδιο και τον δεύτερο όπου έμεινα έγκυος. Εύχομαι και εσύ να έχεις αποτελέσματα. Όσο για τις παρενέργειες δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτος πρόβλημα. Άλλωστε υπάρχει φάρμακο χωρίς παρενέργειες? Με στενή παρακολούθηση δεν θα έχεις πρόβλημα. Φιλιά και εύχομαι τα καλύτερα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Υβόννη σ΄ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου,να σαι πάντα καλά κ ότι επιθυμείς!!

amanda δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με ξεαγχώνεις!!!Να σαι καλά κούκλα μου!!!

Απ τη μια χάρηκα χτες γιατί έμαθα πλέον τι συμβαίνει κ ξέρω οτι υπάρχει λύση,απ την άλλη έχω αγωνία για το πότε να ξεκινήσω τη θεραπεία.Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά,ότι με τη θεραπεία θα ρθω πιο κοντά στο πολυπόθητο,αλλά φοβάμαι μήπως απογοητευτώ πάλι....

:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΠΩ ΚΙ ΕΓΩ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ.

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΝΑ!Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 3-5Η ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.

ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΖΑΜΠΑ,ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ Κ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ.ΜΠΗΚΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΘΕΛΩ ΠΑΙΔΙ ΑΜΕΣΑ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ,ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ...

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ,ΔΙΩΞΕ ΤΟ ΧΑΖΟ ΣΟΥ ΤΟ ΑΓΧΟΣ!!!ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KOYKΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΥΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΕΒΑΙΑ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ ΚΛΟΜΙΦΕΝ ΓΙΑ ΩΟΡΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ ΕΚΛΑΙΓΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ ΚΤΛΠ..ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΜΟΝΟ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΟΡΕΞΗ!ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΒΑΛΑ ΣΤΗ 6Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ..ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΞΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΧΩΡΙΑΚΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΕΩΡΟΥΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ..ΠΗΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΘΕΤΙΚΗ ΤΗ ΝΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝΑΝΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΧΑΜΗΛΕΣ ΧΩΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ..ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΩΡΩ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΛΩ...ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΟΤΑΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ..ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ..ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ..ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΧΡΥΣΑ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ,ΣΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κουκλα αυτα υπαρχουν στον οργανισμο μας και ενωνοντε με τον συντροφο μας με το σαλιο.. και θεωρω μετα το παιδι ξενο σωμα και το αποβαλλω..φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ritsaki γεια σου

Και εμεις προσπαθούσαμε πολλλλυ καιρό και τελικά ο γιατρος μου εγραψε κλομιφαίνη. Μάλιστα μου είπε και μενα οτι ευτυχώς που δεν προέκυψε εγκυμοσύνη χωρίς τα χάπια, γιατι τα ωαρια μου ηταν χαμηλής ποιοτητας!!

Λοιπον είμαι στο δευτερο μήνα και οι παρενέργιες ειναι λογικές και αναμενόμενες. Πολλά νεύρα , πολύ αυξημένη όρεξη και έντονα τα συμπτώματα της περιόδου(πρηξημο στις θηλές, σπυράκια).

Όλα αυτά όμως αντιμετωπίζονται.Η περίοδος μου σταθεροποιήθηκε και ελπίζω όλα να πάνε καλά.

Μου είπε βέβαια να μη τα συνεχίσω μετά απο 6 μήνες, γιατι ο οργανισμός επιβαρύνεται.

Μπορεί να σου δημιουργήσουν και κυστούλες οι οποίες αποβάλλονται με την περίοδο (οποτε μην ανησυχείς).

Ενέσεις δεν κάνω παίρνω ενα χάπι την ημέρα , για 5 μέρες (3η-7η).

Ελπίζω ολα να σου πάνε καλά, μην ανησυχείς όμως για τα χάπια, αρκεί να μη γίνει κατάχρηση.:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 weeks later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΠΩ,ΝΑ ΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ.

lovie ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ?ΝΑΙ ΠΗΓΑ Κ Σ' ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ!ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ.

ΧΡΥΣΑ Μ'ΕΒΑΛΕΣ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ.ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ?ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!

gioulaki ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!

ΟΠΩΣ Κ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ!ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια πηγα κ εγώ γιατρό σήμερα! Ολα καλά μας είπε.  Τράχηλο με εξέτασε κολπικά 36.  Πολύ ζωηρή μας είπε ήταν η μπεμπούλα μας👧🏼🎀 Βγήκαν κ τα αποτελέσματα απο Νιπτ ολα καλά κ εκει.  Για την καλλιέργεια μ είπε αφου αγχώνομαι κ το σκεφτομαι να παω σε δεκα μερες να την κανω γιατι δεν μπορούσε σημερα να συνταγογράφησει. Β επιπέδου μετα τις 18/6 μ ειπε να κλείσω ραντεβου 
    • Έλα ρρρεεεέ!! Να τα χαίρεσαι πραγματικά!! Αχχχχχ.. πόσο χαίρομαι για εσάς βρε Κατερίνα μου!!! Πολύ συγκινήθηκα και γέλασα με τις περιγραφές σου!! Φτου φτου φτου τα παιδάκια υγεία να έχουν πάντα στη ζωή τους!! Να είστε και εσείς πάντα καλά να τα καμαρώνετε για μια ολόκληρη ζωή!!🥰 Εγώ ακόμα εδώ στον αγώνα για ένα παιδάκι, όπως τα ήξερες, δεν άλλαξε κάτι.. αν και καταφέραμε μια εγκυμοσύνη πέρσι δυστυχώς σταμάτησε η καρδούλα του μερικές μέρες πριν την αυχενική.. αλλά έχει η ζωή..! Θα έρθει κάποια στιγμή! Και αν όχι, καλά να είμαστε με τον άντρα μου, υγιείς και αγαπημένοι..!
    • Καρότσι ψάχνω τώρα!!! Μάρσιπο και καλαθούνα θα μου φέρουν!
    • Ααα εγω μπρούμυτα δεν μπορούσα ποτε να κοιμηθώ νιωθω δεν μπορω να παρω ανάσα 😅 ναι είναι θέμα τώρα αυτό είναι η αλήθεια.. αν δεν βολεύεσαι για να κοιμηθείς.. και όσο μεγαλώνει η κοιλιά ακόμα πιο ζόρι
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...