Μετάβαση σε περιεχόμενο

eimai polli eutuxismeni!!

Recommended Posts

Geia sas koritsia simera piga ston giatro mou kai eida to moraki mou eimai stin 12 ebdomada tis egkumosinis mou kai kaname tin auxeniki,koritsia exo trela8ei apo ekeini tin ora kounouse ta xerakia kai ta podarakia tou alla den eidame ti einai giati mas eixe gurismeno ton popoulini tou:laugh: den peirazei omos...Euxomai se olles tin manoules me ena pono kai stis upoloipes pou den einai me to kalo..Einai 8auma auto pou zoume...Sas euxaristo pou me akousate i8ela na moirasto tin xara mou mazi sas!Filia pollaaaaa...;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συνονοματη μου,νασαι καλα κι εσυ και το μωρακι σου!!!αντε και στα δικα μας!!!χαρηκα πολυ για σενα κι ας μην σε ξερω!ολο τετοια να ακουμε.ευχομαι οτι καλυτερο:kiss:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 9 ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ Η ΕΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ Ν'ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ:) ΦΙΛΑΚΙΑ

ARGIROULA μου συγχαρητηρια :woohoo: :laugh: να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη και να σου πανε ολα καλα κοπελα μου μεχρι το μικρουλι να φτασει στην αγκαλια σου :P:kiss: :kiss: :kiss:

εχεις πολλα δικια να εισαι χαζομαμα και να χαμογελας συνεχεια :silly: :silly: :silly: :laugh: :laugh:

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΕΜΑΤΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΟΛΕΣ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.

ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ.

πολυ ευχαριστα νεα αυτα αντε με το καλο να δειτε στο επομενο αν γινεται και το φυλλο του μωρου σας και μακαρι ολες εμεις που προσπαθουμε να αποκτησουμε ειτε για δευτερη ειτε για πρωτη φορα μπεμπαι συντομα τα νεα να ναι καλαααααααααααααααα:)

Καταπληκτικό συναίσθημα

να βλέπεις το σποράκι σου

υγείεστατο κ ζωηρό!!!!!!!!!!!!

Μόνο χαρές σας εύχομαι

και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου...

Είναι μοναδική!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητηρια!!!Να χεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη κ συντομα να αγκαλιασεις ενα γερο μωρακι....Πραγματικα ειναι ενα θαυμα ολο αυτο για καθε κοπελα...Με το καλο!!!!!!

Μπράβο σου γλυκειά μου!!

Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου και με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το μικρό σου θαυματάκι!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...