Μετάβαση σε περιεχόμενο

αυτο που με βασανιζει


Recommended Posts

οταν ειδα για πρωτη φορα αιμα,πηρα αμεσως τον γιατρο,ο οποιος μου ειπε να παω σπιτι και να ξαπλωσω(ημουν στο γραφειο οταν συνεβη)...μου ειπε επισης οτι μονο αν ξαναδω αιμα να παρω την προγεστερονη...απο την Παρασκευη το μεσημερι που ειδα αιμα,μεχρι την Κυριακη το πρωι ήμουν καλα,αλλα με ενοχλουσε η μεση...κι ετσι Κυριακη πρωι στην τουαλεττα ειδα ξανα αιμα,περισσοτερο απο την Παρασκευη...τρελλαθηκα...πηρα παλι τον γιατρο κι ειπε οτι αν το αιμα ειναι σκουρο καφε δεν τον ανησυχουσε,θα τον ανησηχουσε μονο αν ηταν καθαρο κοκκινο...η αληθεια ειναι οτι ηταν ανοιχτο καφε...μου ειπε να παρω προγεστερονη μολις δω καθαρο κοκκινο αιμα....ολη μερα στο κρεβατι και τελικα το απογευμα ειδα αιμα...πηρα δυο χαπια μαζι και την αλλλη μερα διαπιστωσαμε την παλλινδρομη....

αυτο που με βασανιζει ειναι αν επρεπε να παρω προγεστερονη απο την πρωτη στιγμη που ειδα αιμα κι οχι να χανω πολυτιμο χρονο...

δε ξερω τι να πω,αλλα νιωθω οτι αυτη η ψυχουλα μπορει και να χαθηκε τσαμπα και τρελλαινομαι...

ακομα δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα,αλλα ειναι πολλες οι αποριες που εχω κι οι ερωτησεις που θα του θεσω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΔΙΚΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ....

Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ , ΕΓΙΝΕ.

ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΞΑΝΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ....

Η ΦΥΣΗ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΑΙ.;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην βασανιζεις αδικα το μυαλουδακι σου καλη μου!!!οπως ειπε και η teo cool ηταν να γινει κι εγινε!!!εσυ απλα εκανες αυτο που σου ειπε ο γιατρος σου.αστον να ξερει κατι παραπανω και μην βασανιζεσαι!!!σου ευχομαι πολυ,μα παρα πολυ συντομα ενα νεο,υγιεστατο μωρακι να φωλιασει στην κοιλιτσα σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΩΣ ΠΑΘΟΥΣΑ.ΚΑΙ'ΓΩ ΠΡΙΝ 22 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΩΡΟ ΤΟΚΕΤΟ ΣΤΗΝ 24Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΑΠΕΒΑΛΑ ΛΟΓΩ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΝ ΑΠ'ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΕΧΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΛΕΙΝΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΜΑΣ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΜΑΣ ΦΙΛΕΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ.ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ Τ'ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ'ΓΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΣΕ'ΣΕΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ.ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΟΣΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΡΙΞΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ,ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ.ΘΑ ΣΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΞΑΝΑ ΕΓΚΥΟΣ.ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην βασανίζεσαι για κάτι που έγινε και πλέον δεν αλλάζει! Λυπάμαι ειλικρινά για την απώλεια σου! Φαντάζομαι πως τα συναισθήματα σου δεν είναι και τα καλύτερα!!Κι η νύφη μου είχε 2 παλίνδρομες και δεν μπόρεσε να κάνει κάτι μέχρι που έκαναν μια εξέταση τι το προκαλούσε και στην 3η πλέον εγκυμοσύνη κινήθηκαν από την αρχή!! Έχει 2 κορίτσαρους τώρα... άλλο να στο λέω κι άλλο να τις βλέπεις!!!

Εύχομαι πολύ σύντομα να έρθει ένα σποράκι και πάλι στην κοιλίτσα σου.. κι ένα νινάκι γεμάτο υγεία!! Ή και 2... μαζί!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λυπάμαι για ότι σου συνέβη...

Μην σκεφτεσαι έτσι...Εγινε γιατί έπρεπε να γίνει...

Η φύση ξέρει τι κάνει...

Εύχομαι σύντομα να ξαναποκτήσεις σποράκι στην κοιλίτσα που να βγει γερό και να το κρατήσεις αγκαλιτσα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΛΟ , ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΛΛΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΜΩΡΑΚΙ , ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΡΩΟΡΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ,ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ , ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΝΗΦΟΡΙ ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ .

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ... ΓΡΗΓΟΡΑ !!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΑΚΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οι πρωτοι 6 μηνες ειναι οι πιο δυσκολοι.... Εγω το εζησα... και πηρα και χαπακια και εκανα και καποια ενεση, αλλα δε σωθηκε.... Την ημερα που ακουσα την καρδουλα του, ειχα και αιμα... Και ακομα το σκεφτομαι, σχεδον μετα απο 10 μηνες και ακομα δεν εχω το κουραγιο να προσπαθησω ξανα.:(

Κανε υπομονη. Προσπαθησε να δεις αν στην υγεια σου ειναι ολα οκ και προσπαθησε ξανα. Ειναι πολυ δυσκολο να το ξεπερασεις, αλλα θα τα καταφερεις καποια στιγμη. Εγω δεν ειχα και ανθρωπους ικανους να με στηριξουν και απο προσωπικη πειρα σου λεω να μεινεις μακρυα απο ανθρωπους που δε μπορουν να σε κανουν να το ξεχασεις και να γινεις ξανα χαρουμενη, γιατι θα εισαι τοσο ασχημα ψυχολογικα που ολα θα τα βλεπεις ασχημα και λιγοι θα σε καταλαβουν και θα σε βοηθησουν. Προσωπικα μονο η μαμα μου και ο αντρας μου με βοηθησαν. Γι αυτο σου λεω, μακρυα. Πηγαινε κανενα ταξιδακι αν μπορεις, γενικα κανε πραγματα που σε κανουν χαρουμενη και μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα.:)

Και κατι ακομα...μη δωσεις καμια σημασια σε διαφορα γαιδουρια (συγγνωμη για την εκφραση!) που θα σε κανουν να νοιωσεις ασχημα λεγοντας ''Μηπως δεν εκανες κατι σωστα; Μηπως σηκωσες βαρος;'' κτλ. Θα απαντας κοφτα ''τα εκανα ολα σωστα'' και θα αλλαζεις κουβεντα! Μην τους αφησεις περιθωρια για παραπανω αναλυση. Στο λεω γιατι θα ακουσεις διαφορα τετοια.

Κανε υπομονη, να σκεφτεσαι οτι ολα θα πανε καλα στο μελλον και μη δινεις σημασια σε χαζομαρες. Εμενα με βοηθουσε να σκεφτομαι το μωρο που θα κανω στο μελλον, πως θα το ντυνω κτλ. Ισως να βοηθησει και εσενα.:)

Αν σε βοηθαει να γραψεις εδω τις σκεψεις σου, που σε καταλαβαινουμε και θα σε βοηθαμε ...:)

Συγγνωμη για το μεγαλο μηνυμα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα etoile,

εχεις δικιο οτι ακουω διαφορα του στυλ οτι καπου δε προσεξα..κι αυτα ειναι κυριως απο μεγαλες γυναικες,που απο την δικη τους εμπειρια μπορει να ηταν ολα ευκολα απο την αρχη,πχ εμεναν εγκυες σε μικρη ηλικια,δεν εργαζονταν και δεν ειχαν την καθημερινη μετακινηση απο γραφειο σε σπιτι..εν μερει μπορει να εχουν δικιο,δε λεω,μπορει να κουραζομουν και να μην εδινα σημασια σε πονακια που ειχα,αν κι ο γιατρος ελεγε οτι ηταν φυσιολογικο να τα νιωθω στην αρχη,αλλα στο τελος-τελος,δεν τα πετας τα σχολια σου ετσι απροκαλυπτα κι ειδικα αυτες τις στιγμες...παντως ειμαι τυχερη γιατι και η οικογενεια μου με στηριξε απιστευτα,ακομα παραπανω κι ο συντροφος μου και τον ευχαριστω για αυτο..

ξερεις,τους συντροφους μας καμια φορα τους "βγαζουμε" λιγο απ'εξω αν το σκεφτεις,γιατι σε εμας το κοστος περα απο το ψυχολογικο ειναι και το σωματικο και νομιζουμε οτι εχουμε ολο το βαρος εμεις,αλλα δεν ειναι ετσι...τουλαχιστον στην δικη μου περιπτωση,εχει πολυ αγχος και του εμφανιστηκαν διαφορα δερματικα προβληματα,που τα οφειλει ο δερματολογος σε αυτο....

ειμαστε τυχερες που τους εχουμε κοντα μας...ειναι μεγαλη αληθεια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Υπομονή κουκλίτσα μου! Κάνε τις προσπαθειούλες σου, πάντοτε με θετική σκέψη και "μη σκοτίζεις" το μυαλουδάκι σου αν.... και γιατί..... μόνον ο Θεούλης ξέρει γιατί κάποια πράγματα γίνονται όπως γίνονται! Συνέχισε να ελπίζεις και σου εύχομαι ολόψυχα η επόμενη φορά να είναι και η τυχερή σου! Φιλάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...