Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ


Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΧΟΡΤΟΣΟΥΠΕΣ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!! ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΦΑΙ? ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕΤΑ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗ ΣΟΥΠΑ? ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΡΕΜΑ???? ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΚΙ ΠΕΛΑΓΩΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ Κ ΜΕΤΑΚΟΜΗΣΕΙ Κ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΟΗΘΕΙΑ:(ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΥΠΑ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΙΣΧΥΕΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπόν διάβασε ένα ενδεικτικό προγραμματάκι που μου είχε κάνει εμάς ο παιδίατρος:

8-8:30 γάλα

10-10:30 φρουτόκρεμα

1:30-2 χορτόσουπα,κρεατόσουπα

5-6 (όταν ξυπνήσει δλδ από τον μεσημεριανό υπνάκο) κρέμα βανίλια

9-10 ότι ώρα κοιμάται εν ολίγοις γαλατάκι

Φυσικά οι ώρες αποκλείνουν από μωρό σε μωρό έτσι?? αναλόγως τι ωρα ξυπνάει το πρωί, το απόγευμα κλπ. Δλδ σε εμάς έτυχε να φάμε το μεσημεριάνο και στις 6 μετά τον ύπνο. Αλλά επειδή είναι μικρούλι ακόμη καλό είανι να μπεί σε ένα προγράμματάκι φαγητού και αυτό που σου γράφω μου φαίνεται καλό. :kiss:

Αυτό για τη σούπα δεν το ξέρω. Αν θέλεις φτιάχνει διπλή ποσότητα σούπα για 2 μέρες και τη μία την κρατάς στο ψυγείο αλλά καλύτερα όχι αλεσμένη γιατί έτσι χάνονται τα θρεπτικά συστατικά. Καλή αρχή και καλοφάγοτα!!:P Αν και τις χορτόσουπες χωρίς λίγο κρεατάκι να νοστιμίνουν τα μωρα δεν τις εκτιμούν ιδιαίτερα:P Και πάλι όμως αυτό να μην σε αγχώσει, αν δεν του αρέσει δλδ είναι αναμενόμενο. Φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για τις ώρες θα συμφωνήσω με την MariaIoanna.

Για την χορτόσουπα εγώ δεν κρατούσα ποτέ αλεσμένη γιατί χάνονται τα θρεπτικά συστατικά. Την κρατούσα μέχρι δύο μέρες στο ψυγείο και την ώρα που ήταν να φάει το μωρό την ζέσταινα (όχι σε φούρνο μικροκυμάτων)και την άλεθα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ!!Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 7 ΜΗΝΩΝ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΤΟΣΟΥΠΑ ΕΦΑΓΕ 4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΤΗΝ 5 ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΣΕ 6 ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Κ ΣΗΜΕΡΑ:dry: ΤΗΝ ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ?????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΓΩ ΑΝΤΙΚΑΘΗΣΤΟΥΣΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΜΕΤΟ ΦΑΓΑΚΙ. ΑΝΑ 3 ΜΕ 4 ΩΡΕΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΟΣΟ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ.ΤΟ ΚΡΕΑΤΑΚΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ. ΜΕΤΑ ΕΝΑΛΑΞ ΚΑΘΕ 2 ΜΕΡΕΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΝΤΙΝΟΥ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΡΕΑΤΑΚΙ Η ΖΩΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΤΟΣΟΥΠΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ:laugh: :P:S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

To programma pou grafoun ta koritsia htan kai gia mas to idio me diafora kanena misawro, panta analoga me to ti wra tha faei to prwto gala.Akoma kai twra pou einai 14 mhnwn to idio programma exoume.

Egw sthn arxh mageireva kathe mera alla telika kalytera na mageireveis diplh posothta kai na to vazeis sto psygeio gia 2 meres.Auto me thn katapsiksi kserw oti to kanoun alla oxi alesmeno kai se periptwseis pou oi manoules doulevoun kai den ginetai alliws.An mporeis na to apofygeis omws.Otan den trwei kala dokimaze apo panw na ths dwseis ligo gala alla mh ginei synhtheia giati meta den tha trwei katholou fai.

Kalh epityxia kai mhn agxwnesai.Molis arxisete to kreas kai to kotopoulo tha einai pio eykolo giati tha exeis kai epiloges.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τι καλά!!! Μπράβο κορίτσι μου. Όλα τέλεια!!! 
    • @μαμά12345 εύχομαι όλα να είναι τέλεια!!  Εμείς γυρίσαμε από τον γιατρό! Ο μικρούλης μας είναι μια χαρά! 1400 γραμμάρια έφτασε και είμαι 29 εβδομάδων!  Τρόμαξα λίγο με την ανάπτυξη γιατί την προηγούμενη φορά ήταν 700 γραμμάρια! 😅 Ευτυχώς λίγο ανέβηκε και ο πλακούντας! Ακόμα λέει θεωρείται χαμηλός αλλά ανέβηκε από την προηγούμενη φορά οπότε πιστεύει ότι θα ανέβει κι άλλο! Αυτά τα νέα μας! Παραγγείλαμε και καρότσι χθες και αύριο θα πάμε να ξαναδούμε κρεβατάκια για να καταλήξουμε!!
    • Σε ευχαριστώ ειλικρινά για την εμψύχωση λ. Το χρειάζομαι πολύ ♥️  Με τον γιατρό δεν μίλησα, γιατί την προηγούμενη φορά που είχα λίγα αχνά καφέ μου είπε ακριβώς αυτό, ότι πολλές γυναίκες έχουν και δεν σημαίνει τίποτα. Πήγα εκτάκτως να με δει για να ηρεμήσω και δεν είδε τίποτα απολύτως ανησυχητικό, και μάλιστα μου είπε δεν χρειάζεται να πάρω προγεστερόνη.  Αύριο την αυχενική θα την κάνω σε άλλον γιατρό, σε εμβρυητρικο. Αν δει ωστόσο κάτι, θα πάρω άμεσα τον δικό μου γιατρό να μου πει πως να κινηθώ με το αίμα.  Θα σας ενημερώσω αύριο μόλις τελειώσω αγαπημένες μου ♥️♥️
    • Κοριτσάκι μου πραγματικά μοναδική ευχή μου για υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας!! Για όλο το κόσμο..! Όλα θα πάνε καλά!! 🙏🙏🙏🙏🙏 Λίγες ώρες έμειναν!! Φαντάζομαι την αγωνία σου.. λίγο ακόμα υπομονή... Η καρδούλα του χτυπάει! Να το βγάλεις αυτό από το μυαλό σου σε παρακαλώ..!! Στο λέω πολύ σοβαρά!! Το καφέ δεν είναι πραγματικά τ ι π ο τ α!!!!! Είναι απόλυτα φυσιολογικό και πολλές γυναίκες το έχουν!! Αν δεν δεί τίποτα ανησυχητικό ο γιατρός στον υπέρηχο, συνήθως είναι αγγειακια που σπάνε όσο μεγαλώνει η μήτρα! Έχεις ξαναπεράσει τελειόμηνη εγκυμοσύνη και τα ξέρεις καλύτερα από μένα!! Με το γιατρό μίλησες καθόλου;; Να σε καθησυχάσει βρε παιδί μου λίγο.. δεν χρειάζεται να σε δει, θα σε δεί αύριο μια και καλή..! Αλλά έστω να μην το φοβάσαι τόσο.. εγώ θα στο λέω όσο χρειάζεται πάντως μέχρι να το πιστέψεις!! Εκτός αν θέλεις να σου στείλω καμία φωτό από τις δικές μου αιμορραγίες να πεις "Ωπ! Καλά είμαι!!!!"🤪🤣🤣🤣 Όλα καλά θα πάνε!! ❤️❤️❤️❤️❤️
    • Στις 14:30 έχω ραντεβού, αλλά όπως και στην κόρη μου με ενημέρωσε η γραμματέας ότι ενδεχομένως να αργήσουμε, και ίσως χρειαστεί να πάω να περπατήσω ήταν φάω γλυκό και να επιστρέψω. Οπότε δεν ξέρω τι ώρα θα τελειώσω. Εγώ για αρχή παρακαλώ να ανοίξει ο υπέρηχος και να χτυπάει η καρδούλα...  Έχω και σήμερα λίγα καφέ, σε πολύ έντονο χρώμα. Μου φαίνονται αιώνας οι ώρες μέχρι αύριο ...
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...