Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μικρή αποκόλυση πλακούντα.....


Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα..

Χάθηκα λιγάκι γιατί την προηγούμενη Πέμπτη που πήγα στον γιατρό μου είπε ότι βλέπει λίγο αίμα στον υπέρηχο και ότι έχω μικρή αποκόλυση του πλακούντα..:( Μου είπε να ξεκουραστώ για 10 μέρες. Λόγω του ότι δουλέυω στον τουρισμό και ο Αύγουστος είναι ο χειρότερος μας μήνας, ήρθα στην δουλειά Παρασκευή - Σάββατο, σταμάτησα για 4 μέρες και ξαναήρθα σήμερα.

Βρε κορίτσια είμαι στην 10η εβδομάδα. Προσέχω πάρα πολύ. Στο σπίτι δεν κάνω τίποτα και γενικά μόλις σχολάσω είμαι πάντα ξάπλα! Ο μόνος λόγος που σκέφτηκα ότι μπορεί να φταίει είναι το μηχανάκι που οδηγούσα για 3 εβδομάδες..Δυστυχώς όταν ήμουν στην 6η εβδομάδα μπήκε ο άνδρας μου στο νοσοκομείο :( κι εγώ για να πηγαινοέρχομαι δουλειά-σπίτι-νοσοκομείο έπαιρνα το μηχανάκι.

Έχει πάθει καμία άλλη κοπέλα αποκόλυση τόσο νωρίς; Αργεί να δέσει πάλι ο πλακούντας;

Έχω πολύ στεναχωρηθεί..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nickis μου καλημέρα κι εγώ είχα αποκόλληση στην πρώτη μου εγκυμοσύνη στην 8η εβδομάδα. Πήρα τα utrogestan κι όλα καλά. Δεν ξέρω το μέγεθος της δικής σου αποκόλληση αλλά εγώ κάθησα 1 μήνα στο κρεβάτι, σηκωνόμουν μόνο για τουαλέτα. Νομίζω ότι πολύ νωρίς γύρισες στην δουλειά σου, μην νομίζεις ότι θα το εκτιμήσει και κανείς. Εγώ όταν έμεινα την πρώτη φορά έγκυος δούλευα σαν σκυλί, εξωτερικές, περπάτημα και να τι παρολίγο να πάθω. Και μετά από 1 μήνα ξαναγύρισα και έπαθα ξανά τα ίδια, και φυσικά το μετάνιωσα που γύρισα γιατί με την πρώτη ευκαιρεία όχι μόνο δεν το εκτιμήσανε αλλά με κατηγορήσαν κιόλας. Δεν είναι δικιά σου η δουλειά, έτσι δεν είναι? Πρόσεχε τον ευαυτό σου και το παιδάκι σου, γιατί κανένας δεν θα συμμεριστεί την αγωνία σου αν χτύπα ξύλο ξαναπαρουσιάσεις αιματάκι. Και προς θεού ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΡΗΤΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα γλυκιά μου!

Μην αγχώνεσαι.... και εγώ είχα μικρή αποκόλληση στην 9η εβδομάδα. Έκατσα κυριολεκτικά 4 μέρες στο κρεβάτι, μόνο για τουαλέτα σηκωνόμουν και το φαγητό μου το έφερνε ο αντρούλης μου στο κρεβάτι. Στην 10η εβδομάδα πήγα να με ξαναδει ο γιατρός και ημουν μια χαρά. Μου είπε οτι συνήθως το παθαίνουν αυτό στο πρώτο τρίμηνο. Αλλά χρειάζεται προσοχή. Όχι δουλειές, οχι κούραση, οχι στεναχώρια και όχι άγχος.

Το μηχανάκι όμως γλυκιά μου έκανες πολύ κακώς που το έπαιρνες... και εγώ έχω λατρεία στο μηχανάκι μου (που οδηγώ 11 χρόνια) αλλά τώρα με την εγκυμοσύνη παίρνω το λεωφορείο και πάω στη δουλειά. Ταλαιπωρούμαι παραπάνω αλλά είναι καλύτερα για το μωρό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας.

Χριστίνα η δουλειά δεν είναι δική μου αλλά είμαι 11 χρόνια εδώ και τους έχω σαν οικογενειά μου. Δεν ήρθα από υποχρέωση απλά έπρεπε να κανονίσω κάποια πράγματα. Μίλησα εχθές με τον γυναικολόγο μου και μου είπε ότι μποτώ να κατέβω στο γραφείο αλλά να προσέχω. Πιστέυω ότι αν ήταν κάτι πάρα πολύ σοβαρό θα μου το έλεγε. Δεν ξέρω κι εγώ.. τί να πώ..

maryloo28, έκανα μαλακία που έπαιρνα το μηχανάκι.. τώρα το καταλαβαίνω..:(

Την Τετάρτη έχω αυχενική διαφάνεια..πιστεύω να έχει φτιάξει το πρόβλημα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nickis καλημέρα!

καταραχάς να σου ευχηθώ μια καλή εγκυμοσύνη και με ένα γερό μωρό!

είχα πάθει και εγω αποκόληση στην 8 η9 εβδομάδα δεν θυμαμαι.

ο Γιατρός μου είπε οτι σε ένα 24 ωρο θα έκλεινε, είναι πολύ έυκολο στον πλακούντα, εμένα όμως μου έιπε να κάτσω 3-4 μέρες και να μην πάω στη δουλειά!πήρα και utrogestan 2 την ημέρα και μετα κανονικά στη δουλεια!μην στεναχωριέσαι, δεν ειναι σοβαρό, αρκεί να σου πει ο γιατρός σου οτι εκλεισε!φιλακια, θα πάνε όλα καλά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nickis kalispera k apo mena. K ego eixa apokollisi stin 8i ebdomada. Xreiastike na kathiso sto krevati mexri ton 4o mina...kathe periptosi einai diaforetiki!!! Na prosexeis omos gia na min epidinoseis tin katastasi, i douleia den teleionei pote. Kala gia to mixanaki den to sizito, to katalaves alloste k esi poso epikindino einai!!! Sou euxomai kali sinexeia k perastikoulia!!!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

eixa k ego apokollisi plakounta, tin eixa pathei stin 7i evdomada giati tote eixa dioristei k eixa paei na katatheso ta xartia mou, perimenontas 3 orew orthia k epeidi de fainotan i koilia mou kaneis de mou edine ti seira tou, de me pisteuan, nomizan oti to elega gia na paro ti seira!! K meta sou leei ekpaideutikoi.... eixa poli aima, kontepsa na to xaso to moro k emeina 1 mina sto krevati, elafri perpatima mou eixe pei o giatros k mou ekane o antras mou eneseis. Mesa se 1.5 mina eixe diorthothei teleios.

Kali sinexeia na exeis , na eisai prosektiki k oti kalitero!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KALHSPERA KAI APO EMENA!EGV EIXA APOKOLLHSH STHN 6 PROS 7 EBDOMADA EPERNA TOU UTROGENSTAN 3 THN HMERA ALLA EIXA POLU AIMA MEXTI KOMMATI EBGALA KAI META APO MIA BDOMADA EKEI POU NOMIZA OTI EIMAI KALA MIA APO TA EIDIA KAI EPERNA 6 THN HMERA ALLA EMENA HTAN ARKETA MEGALH APOKOLLHSH KATHISA FYSIKA SXEDON 2 MHNES STO KREBATI KAI FUSIKA EXV NA PAV STHN DOULEIA APO TOTE 18 MAIOU DEN ME ENDIAFEREI KATHOLOU H DOULEIA TO MONO POU ME NOIAZEI EINAI TO MVRAKI MOY NA EINAI KALA KAI NA MHN TOU DHMIOURGV PROBLHMATA ETSI KAI ALLIOS KANEIS DEN XANETE MIA ZVH THA DOULEUOUME!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

dimitra23,folympia,RIRENA ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και με το καλό να πάρετε τα μωράκια σας αγκαλιά!!:laugh:

Lena_thess, σ'ευχαριστώ και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!:) :)

Κορίτσια πήγα σήμερα στο γραφείο για 5 ώρες και τώρα είμαι σπίτι ξάπλα, αύριο δεν θα πάω καθόλου γιατί μπορώ να δουλέψω από το σπίτι.

Τα Utrogestan τα παίρνω 1 πρωί, 1 μεσημέρι και 2 βράδυ.. την περίοδο που υποθέτω ότι έπαθα την αποκόλυση έπαιρνα κολπικά 2 πρωί - 2 βράδυ.. αρκετά δεν ήταν; τί να πω.. δηλαδή εάν δεν τα έπαιρνα από την αρχή;

Αίμα δεν έχω δει καθόλου! Καλό δεν είναι αυτό; Εάν δεν το έβλεπε ο γιατρός μου στον υπέρηχο εγώ χαμπάρι δεν θα έπαιρνα..:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ Κ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΧΕ Κ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΙΜΑ...ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΞΑΠΛΑ Κ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ,ΕΚΑΝΕ Κ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΗ Β΄ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ,ΕΠΑΘΕ 3/4 ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ,ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΗ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΑΧΝΑ,ΑΛΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΩΡΑ..ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑ..ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ...

ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ...

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα και απο μενα

με το καλο το μωρακι σου - ολα να σου πανε πολυ καλα απο εδω και περα.

πραγματικα δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι αλλα να προσεχεις πολυ περισσοτερο

εγω ειχα παθει αποκολληση με αιμοραγια στην 6η εβδ μια και μετα παλι στην 13η εβδ.

επερνα κι εγω μεχφρι και τον 4ο τα utrogestan μετα την πρωτη αποκολληση αλλα συνεχιζα και την δουλεια.

να σου πω κατι

κι εγω δουλευω εκει πολλα χρονια

κι εγω σαν σπιτι μου και σαν οικογενεια μου τους εχω ολους ,

αλλα μωλις αρχισεις να χρειαζεσαι αδειες και να μην τους κανεις την δουλεια τους ολοι ιδιοι ειναι - αν εργαζεσαι σε μεγαλη επιχειρηση

κανεις δεν θα εκτιμησει οτι εβαζες σε κινδυνο το μωρακι σου για να βγαλουνε λεφτα ή γενικα για να παει καλα η δουλεια.

κανε αυτου που ειναι σωστο για το παιδακι σου.

το πρωτο τριμηνο και το τριτο ειναι τα ποιο επικυνδινα γι αυτο καλο ειναι ολα να κανεις με μετρο.

περαστικα και στον αντρουλη σου.οσο για το μηχανακι - δεν ξερω καθολου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω παιδια στην 6 εβδομαδα ειδα αρκετο αιμα στο εσωρουχο , επαιρνα 6 utrogestan την ημερα και καθισα 2 1/2 μηνεσ κρεββατι...ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΝ !

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ !!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ 8Α ΠΑΝΕ !:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΔΩ.ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.. :-)!!!!!!!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ..

ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΚΟΠΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ..

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΡΕ ΑΝΑΡΡΩΤΗΚΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ "ΔΕΣΕΙ" ΤΟ ΜΩΡΟ!!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ,ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Εχθές πήγα στη δουλειά και μετά από 5 ώρες μου είπαν να φύγω.

Σήμερα μου είπαν να μην πάω καθόλου.

Δεν έχω παράπονο από τους εργοδότες μου, ευτυχώς. Είναι μικρή επιχείρηση και δουλεύουν και οι δύο όλη μέρα και καταλαβαίνουν από προβλήματα.

Κι εγώ όμως δεν τους προκαλώ. Από την Τρίτη έχω πάρει το laptop του αδελφού μου και μέσω internet 'μπαίνω' στον υπολογιστή του γραφείου μου και κάνω τα απαραίτητα που δεν μπορούν να κάνουν οι αλλοι.

Βρε κορίτσια πείτε μου κάτι, αν γνωρίζετε φυσικά.. Τον τελευταίο καιρό νιώθω αριστερά-δεξιά κάποια τσιμπιματάκια. Αύριο κλείνω την 11η εβδομάδα. Είναι φυσιολογικό;

Ευχαριστώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...