Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Την Κυριακη 09/08 βαφτισα την πριγκηπεσσα μου και οπως σας ειχα υποσχεθει μετα τα προσκλητηρια σας "ανεβαζω" και τα υπολοιπα της βαφτισης :)

Oι λαμπαδες ηταν 2 γιατι η μικρη μου ανηψια ζηλευε τη μεγαλη και ετσι αναγκαστικα να κανω 2 για να κρατα μια η καθε μια!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

post-4021-13873934702397_thumb.jpg

Δημοσίευση

Frapedia μου να σας ζήσει η Μαργαριτούλα σας..Να είναι γερή κι ευτυχισμένη στη ζωή της...Όλα είναι υπέροχα...Ειδικά τα βαζάκια με το γλυκό απίστευτα!!Επειδή λέμε κι εμείς σε 2 μήνες να βαφτίσουμε τη ζουζούνα μας, μπορείς να μου πεις πού τα πήρες και πόσο το κομμάτι;;;

Πες μας και λεπτομέρειες από τη βάφτιση..Η μικρούλα έκλαιγε;;;Φιλιά πολλά!

Δημοσίευση

mpempoula16 έγραψε:

Frapedia μου να σας ζήσει η Μαργαριτούλα σας..Να είναι γερή κι ευτυχισμένη στη ζωή της...Όλα είναι υπέροχα...Ειδικά τα βαζάκια με το γλυκό απίστευτα!!Επειδή λέμε κι εμείς σε 2 μήνες να βαφτίσουμε τη ζουζούνα μας, μπορείς να μου πεις πού τα πήρες και πόσο το κομμάτι;;;

Πες μας και λεπτομέρειες από τη βάφτιση..Η μικρούλα έκλαιγε;;;Φιλιά πολλά!

Ευχαριστω καλη μου... να σου πω καταρχην οτι αρχικα ημουν διστακτικη με την ποιοτητα του γλυκα αλλα τελικα ηταν ΤΕΛΕΙΑ!!! τα τσακισα κυριολεκτικα... μου τα χρεωσε 2,40 το κομματι και ολη τη βαφτιση την εκανα στο μαγαζι evento ειναι στον καταλογο του mammyland

Σα χαζομανα της εβαλα μια μπαντανα για να την παω στην εκκλησια και την πονουσε γιατι μαλλον την εδεσα πολυ δυνατα και λιγο εκλαιγε ... (μετα το πηρα χαμπαρι η χαζη)κατα τα αλλα οταν μπηκε στο νερο δεν εκανε κιχ και στο τραπεζι ηταν σκετη κυρια!!!! γελουσε με ολους και δε μας κουρασε καθολου!!!!

Αχ αντε κοριτσια και στα δικα σας... ειναι οντως τελειως διαφορετικο συναισθημα!!!!

φιλια!!!!!

Δημοσίευση

barbie έγραψε:

Να σου ζησει η κουκλιτσα σου...συγχαρητηρια τα φτιαξες ολα πολυ τελεια!!

Τα βαζακια τα στολισες μονη; ή σε καταστημα;

Ευχαριστω πολυ καλη μου :)

Ολα ειναι ετοιμα απο το καταστημα... τα φεραν, στα στολισαν, τα μοιρασαν....χαχα μονο το παιδι δεν εκαναν!!!!! :silly: :woohoo: :silly: :woohoo:

Δημοσίευση

frapedia72 έγραψε:

evhdal έγραψε:

[/quote:1p797cd3]

Αυτη ειναι η καλυτερη που εχω... για περαιτερω θα περιμενω το φωτογραφο κουκλακι ζωγραφιστο :woohoo: :woohoo:

να ειναι παντα ευτυχισμενη και γερη στην ζωη της και εσεις να την καμαρωνετε σε ολα τα βηματα της φιλακιααααα :kiss:

Δημοσίευση

Να σας ζήσει το μαναράκι σας!!!να είναι φωτισμένη και καλότυχη πάντα και να την καμαρώσετε όπως ποθείτε...καλά στην φωτογραφία είναι σωστό μαργαριτάρι:woohoo: :woohoo:

και οι μπομπονιέρες....απλά άπαιχτες!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...