Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών γίνατε μανούλες;


Recommended Posts

Κορίτσια μου, δυστυχώς εγώ κι αυτό το μήνα μάλλον δεν τα κατάφερα. Από χτες άρχισαν τα συμπτώματα περιόδου, κάτι πονάκια, δυσφορία, ζαλάδες. Τώρα θα μου πείτε, είναι και συμπτώματα εγκυμοσύνης, αλλά τέτοια σατανική σύμπτωση, να ξεκινήσουν ακριβώς μία εβδομάδα πριν την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου, όπως γίνεται συνήθως σε μένα; Λίγο δύσκολο...

Βέβαια, είμαι στο δεύτερο μήνα προσπαθειών, οπότε είναι πολύ νωρίς. Μιλούσα όμως χτες με μια φίλη μου, και αναρωτιόταν μήπως μου έκαναν ζημιά τα αντισυλληπτικά. Φυσικά, η κοπέλα νόμιζε ότι με το που θα μετρήσεις τη θερμοκρασία και θα το κάνεις, μένεις έγκυος, αν όχι με τη μία, άντε με τη δεύτερη!

Δεν αγχώθηκα, στεναχωρέθηκα όμως... Κατά τη διάρκεια του μήνα δεν είχα αγχωθεί, το είχα όμως στο μυαλό μου, πώς να το βγάλω;

Εσείς, μετά από πόσο καιρό προσπαθειών τα καταφέρατε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 71
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα.

Εγω βρίσκομαι στον τρίτο μήνα προσπαθειών και ειλικρινά εχω αρχίσει να αγχώνομαι που μέχρι στιγμής δεν έχω μείνει έγκυος. Επειδή λοιπόν δεν έχω μείνει ακόμα εγκυος εγω, θα σου πω οτι η αδελφη μου στο πρώτο δυσκολεύτηκε να μείνει εγκυος τα άλλα δυο όμως τα έπιασε αμεσως στον πρώτο μηνα που προσπαθούσε.

Αχ!!! Ποτε θα γίνω μανούλα??????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε καταλαβαίνω που λαχταράς ένα μωράκι και εδώ που τα λέμε δεν γίνεται να το βγάλεις από το μυαλό σου.

Το μόνο που θα σε συμβούλευα είναι να κάνεις σεξ όποτε θέλεις χωρίς να υπολογίζεις τις γόνιμες μέρες. Είναι ψυχοφθόρω να περιμένεις να δεις αν τα καταφέρατε. Απόλαυσε την κάθε στιγμή και όλα θα γίνουν...μην φορτώνεσαι με στεναχώριες και απογοητεύσεις. Ούτε τα χρόνια σε πήρανε, ούτε προσπαθείς καιρό...

Εγώ ήμουν από τις τυχερές γυναίκες και ευχαριστώ το θεό γι αυτό. Μου έδωσε δυο υγιέστατα παιδάκια χωρίς κόπο. Δεν έβαλα πρόγραμμα στην ζωή μου όταν παντρεύτηκα για το πότε θα κάνω παιδί. Αφέθηκα και ήρθαν γρήγορα...

Εύχομαι να έχεις κι εσύ την ίδια τύχη....φιλάκια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα γλυκιά μου.

Εγώ νομίζω ότι αποτελώ εξαίρεση γιατί και στα 2 παιδάκια μου έμεινα έγκυος τον πρώτο μήνα προσπάθειας.

Είναι όμως πολύ νωρίς για να αγχώνεσαι. Αν δεν κάνω λάθος ο μέσος όρος κυμαίνεται στους 6 μήνες.

Και κυρίως μην αγχώνεσαι γιατί είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις.

Σου εύχομαι ολόψυχα να δείς σύντομα την κοιλίτσα σου να μεγαλώνει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ' ευχαριστώ Λινάκι! Εύχομαι και στις δυο μας μια φουσκωμένη κοιλίτσα σε λίγο καιρό!!!!!

Αυτό που λες για την αδλεφή μου δίνει θάρρος και κουράγιο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το μήνα μετρούσα μέρες, αλλά δεν καθόμουν και με το ημερολόγιο και το θερμόμετρο στο χέρι! Το σκεφτόμουν, χωρίς άγχος, όμως. Το κάναμε αρκετές φορές, και μπορεί να μην τα καταφέραμε, αλλά ήρθαμε πιο κοντά, και ξεπεράσαμε και την κρίση που περνούσαμε τον τελευταίο καιρό, οπότε κάτι κερδήθηκε απ' αυτήν την ιστορία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΦΗ ΕΜΕΙΝΑ ΑΜΕΣΩΣ!!!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΛΟΥ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΜΕΡΕΣ !!!!ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗΩ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!!!ΚΑΝΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΕΞΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΙ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!!!ΜΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκι!!

Εγώ έμεινα έγκυος τη νύχτα του γάμου μου...Ήταν απλά η πρώτη ελεύθερη επαφή,χωρίς άγχος-ούτε καν σκέψη για εγκυμοσύνη...Απόλαυσε τον έρωτα κ τον αντρούλη σου κ θα έρθουν όλα όταν είναι η ώρα τους...

Φιλάκια πολλά,εύχομαι μέσα απ την καρδια μου όλα να πάνε πολύ καλά.:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ 3ο ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ!!!ΣΤΟΥΣ 2 ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΡΑΓΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΠΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ!!!ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΑΡΚΕΤΑ,ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΧΑΛΙΑ!!ΕΤΣΙ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΕ!!ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΡΕΞΗ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ!!(ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ)!!ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ!!ΚΑΠΩΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΟ++++!!ΛΕΩ ..ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ??...

ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ,ΜΗΝ ΜΕΤΡΑΣ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα προσπαθήσω να μην το σκέφτομαι, και να το κάνουμε για πλάκα!!!!!!!

Παρ' όλο που θα χρειαστώ κάποιο διάστημα να ξεπεράσω τη φάση "το σκέφτομαι"!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια η λύση είναι μια. Επισκεπτόμαστε τον γιατρό για να αποκλήσουμε την περίπτωση προβλήματος και αφου είναι όλα καλά περιμένουμε απλά να συμβεί. Έμεινα έγκυος μετά από 2 χρόνια και 4 μήνες. Είχα αποφασήσει να πάω στον γιατρό τον Δεκέμβριο μέτα την περίοδο και έτσι ξεαγχώθηκα σκεπτόμενη ότι θα βρώ την λύση όπως και να έχει. Αδιαθέτησα 1Δεκέμβρη και πήγα στον γιατρό 18. Ήμουν ήδη έγκυος μιας και δεν το σκεφτόμουν πλέον και δεν αγχωνόμουν. Καταλαβαίνετε την έκπληξή μου μετά απο 1 μήνα.Το αγχος λένε δηλητιριάζει το ωάριο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά, Επιστήμη, είναι καταπληκτικό αυτό που λες! Το έχουν πάθει πολλές κοπέλες. Απλά και μόνο επειδή ξεαγχώνεσαι, μένεις έγκυος!

Εγώ θα πάω στο γιατρό όταν τελειώσει η περίοδος (φυσικά πρέπει να έρθει πρώτα, και είμαι σίγουρη ότι θα έχω καθυστέρηση και θα σπάσουν τα νεύρα μου) για τεστ παπ, και θα κάνουμε μια κουβέντα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω εμεινα εγκυος στην τριτη μας προσπαθεια.

βεβαια πρεπει να πω οτι επειδη αγχωθηκα αρκετα πηγα στον γιατρο και μου μετρησε τις γονιμες μερες και μου ειπε αυτος ποιες μερες να εχουμε επαφη.

σε εμενα επιασε παντως.

μακαρι να γινεις γρηγορα μανουλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για να μεινεις εγκυος πρεπει το ζευγαρι - και οι 2- να τα πηγαινουν καλα και να ειναι σε φαση ηρεμιας.

σταματα να μετρας τις μερες, ειτε τις γονιμες ειτε της επομενης περιοδου...τιποτα! να κανετε ερωτα γιατι το ΘΕΛΕΤΕ και οχι γιατι ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙ! ασχετα αν ειναι γονιμες ειτε οχι...

εγω εμεινα εγκυος απο τον πρωτο μηνα προσπαθειας, και ηταν ο μοναδικος μηνας που δεν μετρησα γονιμες μερες και επομενη περιοδο... βεβαια ανηκω στο 25% λιγοτερων περιπτωσεων... οι περισσοτερες κοπελλες, νομιζω το 60% μενει εγκυος εντως των 6 μηνων. (προσφατες στατιστικες)

η συμβουλη μου ειναι αφου τελειωσεις με την περιοδο σου, πηγαινε στο γιατρο σου, για να σε καθησυχασει, κανε ενα ΠΑΠ και συνεχισε ΧΑΛΑΡΑ τις προσπαθειες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να μην σπάσουν τα νεύρα σου καθόλου.Πάρε ένα τεστάκι απ΄το φαρμακείο αν έχεις καθυστέρηση και θα δείς αμέσως το αποτέλεσμα. Δεν κάνουν ποτέ λάθος. Και εγώ έτσι το έμαθα στις 2 Ιανουαρίου γιατί όταν πήγα στον γιατρό 18 Δεκεμβρη ήταν πολύ νωρίς για να το δεί. Μου είχε πεί να πάω κατα τις 8-10 Ιανουαρίου για να μετρήσει το μέγεθος του ωαρίου και να προσδιορήσει τις γόνιμες μέρες για προσπαθήσουμε για κανα δυο μήνες πιο εντατικά. Αλλά όπως κατάλαβες δεν χρειάστηκε.Το ίδιον εύχομαι και πιστεύω και για εσένα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Marker, όταν λες με την τρίτη προσπάθεια εννοείς τρίτο μήνα;

Χαρά, μια χαρά τα πηγαίνουμε, μάλιστα τώρα με όλα αυτά έχουμε έρθει πιο κοντά!

Θα προσπαθήσω να μη μετράω, αλλά μια κουβέντα είναι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην στενοχωριέσαι και προπάντων μην αγχώνεσαι!! Είναι βασικό! Λογικό είναι να το σκέφτεσαι! Κι εγώ το σκεφτόμουν αλλά όχι σε βαθμό να με καταβάλλει αυτή η σκέψη! Το είχαμε ρίξει περισσότερο στην πλάκα και το χαλαρό και κάναμε αστεία! Έπιασα τον 3ο μήνα προσπαθειών που ήμουν πιο χαλαρή.. Τον 1ο μήνα και τον 2ο το σκεφτόμουν συνέχεια κι είπα ότι δεν γίνεται έτσι!

Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα!! Εύχομαι πολύ σύντομα να μας ανακοινώσεις για την εγκυμοσύνη σου!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γενικα το εννοουσα... οσο για τα τεστ, ξερετε πιστευω την δικια μου εμπειρια,.... τουλαχιστον αν παρεις τεστ φαρμακειου ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ new morning που ΔΗΘΕΝ ανιχνευει απο την 5η μερα ΕΠΑΦΗΣ! αν και πηγα σε 3 φαρμακεια και ολα αυτη τη μαρκα ειχανε...και εκανα το τεστ την 28η μερα (ο κυκλος μου ειναι 26-28) που επρεπε να εβλεπα περιοδο και το επομενο τεστ την 33η μερα!!! ΚΑΙ ΤΑ 2 ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!!! Ημουν 4 βδομαδων!!!

οσον αφορα την marker εννοει πως στον 3ο μηνα δεν ειδε περιοδο,

π.χ. οπως εσενα που ειδες μεχρι τωρα 2 φορες, την επομενη να μην δεις ....με το καλο!

αντε και τον επομενο μηνα εγκυουλα!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α! Να σου πώ επίσης μιας και τώρα πρόσεξα πόσο καιρό είσαι με τον σύζυγό σου μαζί,ότι με την πάροδο του χρόνου και ενώ έχεις επαφή δεν επιθυμείς να μείνεις έγκυος κάθε μήνας που περνάει τα τοιχώματα της μήτρας σκληραίνουν και ενώ μπορει το ωάριο να γονιμοποιηθεί δεν καταφέρνει να εμφυτευτεί στα τοιχώματα της μήτρας. Στο λέω διότι και εμείς είχαμε σχέσεις 11 χρόνια όταν αρχήσαμε τις προσπάθειες.Τώρα είμαστε 3 χρόνια παντρεμένοι και επιτέλους σε λιγότερο απο ένα μήνα περιμένουμε το κοριτσάκι μας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά, να μην αρχίσω κι εγώ για τα τεστ... Δε νομίζω να κάνω τεστ φαρμακείου, ούτε και στο χημείο θα πάω, επειδή έχουν αρχίσει τα συμπτώματα της περιόδου, και είπαμε, θα ήταν πολύ σατανική σύμπτωση να αρχίσουν ακριβώς μια βδομάδα πριν την ημερομηνία περιόδου, σε περίπτωση που είναι συμπτώματα εγκυμοσύνης.

Χτες που το ξανασκέφτηκα, αποφάσισα ότι δεν τρελαίνομαι για παιδί, οπότε θα σταματήσω τις προσπάθειες, θα το κάνουμε όποτε να 'ναι, και άμα κάτσει έκατσε!!!!

Αλλά, τώρα που το πήραμε απόφαση, είναι λίγο δύσκολο να γυρίσουμε στα παλιά. Από Σεπτέμβρη πάντως που αρχίζω δουλειά, θα είναι καλύτερα, γιατί θα έχω κάτι να ασχολούμαι, ενώ τώρα κάθομαι όλη μέρα, και το σκέφτομαι.

Ελπίζω πάντως να μην επιστρέψουμε στην κρίση που είχαμε, οπότε και το κάναμε κάθε εθνική επέτειο και μεγάλη θρησκευτική εορτή!!! Τότε είναι που δε θα το κάνουμε με τίποτα το παιδί, χε χε... :side:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

[quote

Χτες που το ξανασκέφτηκα, αποφάσισα ότι δεν τρελαίνομαι για παιδί, οπότε θα σταματήσω τις προσπάθειες, θα το κάνουμε όποτε να 'ναι, και άμα κάτσει έκατσε!!!!

Αλλά, τώρα που το πήραμε απόφαση, είναι λίγο δύσκολο να γυρίσουμε στα παλιά. Από Σεπτέμβρη πάντως που αρχίζω δουλειά, θα είναι καλύτερα, γιατί θα έχω κάτι να ασχολούμαι, ενώ τώρα κάθομαι όλη μέρα, και το σκέφτομαι. :side:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όσο για τα τεστ το ανέφερα ως μια προσωρινή λύση μέχρι να πας στον γιατρό.Όταν το έκανα είχα ήδη 5 μέρες καθηστέρηση.Είχα πάρει το Clear Blue αν και δεν νομίζω πως έχει ιδιαίτερη σημασία η μάρκα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Marker, όταν λες με την τρίτη προσπάθεια εννοείς τρίτο μήνα;

Χαρά, μια χαρά τα πηγαίνουμε, μάλιστα τώρα με όλα αυτά έχουμε έρθει πιο κοντά!

Θα προσπαθήσω να μη μετράω, αλλά μια κουβέντα είναι!

ναι τον τριτο μηνα.

μωλις μου τελειωσε η περιοδος μου τον 2ο μηνα προσπαθειας μας , πηγα στον γιατρο εκανα και το τεστ παπ μου και του ειπα οτι θελω να κανω παιδακι κι ηδη προσπαθουμε 2 μηνες .

γελασε και μου ειπε οτι ειναι πολυ νωρις να αγχωνομαι και να παω μετα απο 6 μηνες να τα πουμε αν δεν εχω μεινει εγκυος.

μετα μου ειπε οτι θα κοιταξει αν εχω αυγουλακι , μου ειπε οτι ειχα ενα - εκανε κατι μετρησεις - δεν ξερω τι ,

και μου ειπε , να το κανετε τις ταδε τρεις μερες.

τον επομενο μηνα δεν αδιαθετησα.:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειναι θεμα...τυχης αυτα τα τεστ! σε καποιες βγαινουν σωστα και σε καποιες οχι... ξερω και απο τις 2 τις περιπτωσεις... οσο για τη μαρκα ξερω πως παιζει μεγαλο ρολο, οπως και τα predictor που σου τα βγαζει ΠΑΝΤΑ αρνητικα. οσο για τα clear blue, βγαζουν την αληθεια...οποια και να'ναι...

ασε που την 33η μερα που εκανα το τεστ, το εκανα πρωι-πρωι με τα πρωτα ουρα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι, το Clear Blue είναι το πλέον αξιόπιστο, αλλά είναι τόσο ψυχοφθόρα αυτή η διαδικασία που δε θα κάνω ούτε τεστ, ούτε τίποτα.

Ρε κορίτσια, το έχω γράψει και σε άλλο ποστ. Τον προηγούμενο μήνα υπάρχει μία περίπτωση, απειροελάχιστη μεν, αλλά υπάρχει, να είχα βιοχημική κύηση. Αυτό το μήνα, δεν κατάλαβα να έχω ωορρηξία, ούτε άνοδο θερμοκρασίας είχα, και κάτι πονάκια που είχα ήταν από δυσκοιλιότητα που προκάλεσαν τα χάπια σιδήρου. Λέτε να ήταν όντως βιοχημική και να μην είχα καθόλου ωορρηξία αυτό το μήνα; :blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...