Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εφόσον θηλάζεις πρέπει ν'ανταπεξέλθεις στις ανάγκες...Υπομονή...

Ποιοτικό φαγητό, όχι περιττές θερμίδες...

Πάντως με μία σωστή διατροφή σιγά-σιγά θα επανέλθεις...Θέλει χρόνο...

Μην απελπίζεσαι...(για να το ακούσω και εγώ!)...

Δημοσίευση

efoula έγραψε:

[ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΞΥΠΝΟΥΣΑ ΜΕ ΜΕΙΟΝ ΔΕΚΑ ΚΙΛΑ

:) Μακάρι...:)

''Τα αγαθά κόποις κτώνται''...:laugh:

Συνεπώς διαιτούλα...;) ;) ;)

Εγώ να δεις πώς αναπολώ τη σιλουέτα μου...:laugh:

Είναι θέμα ψυχολογίας θεωρώ...

Το μυαλό πεινάει και όχι το στομάχι...;)

ΠΡΟΤΕΙΝΩ:Κόλλησε μία παλιά φώτο στο ψυγείο...;)

Ματαιοδοξία λοιπόν μας εύχομαι!:laugh: ;)

Δημοσίευση

ΑΦΟΥ ΕΧΑΣΑ ΕΓΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗΣ ΟΛΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ!

24 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ ΠΗΡΑ! ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 2.700 ΕΓΩ ΓΥΡΙΣΑ ΜΕ ΜΟΝΟ 2 ΚΙΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ! ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΤΑ ΥΓΡΑ, Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΚΛΠ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΕΟ? ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕΣΑ?

ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΑΜΑ! Ε ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΕΧΑ ΤΟΣΟ ΕΧΑΝΑ! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΖΗΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΠΗΡΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΑΒΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ 74 ΚΙΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ 51 - 52! ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ! ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Π.Μ! ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!

Δημοσίευση

ax ax ax ax ax ax ax kai pali ax!!!!!!!

aggikses to euaisthito simeion mou!

1)egkios den eimai

2)den kourazomai

3)22 xronwn eimai

kai omws to fai an arxisei den kovete!!!

diladi eimai h' tou ypsous h' tou vathous!!!!

mia trww para poly kai mia elaxisto!!

edw kai kati mines eimai sto para poly kai pira 5 kila!!!!!

apo 60 piga 65!!!!

apo aurio lew na arxisw sto allo akro TO ELAXISTO!!!mpas kai ksanapaw 60!! to ypsos mou einai 1,68!

auta....

aisthanomai kai egw xaliaaaaaa!:(

ax ax ax ax!!!!!!

:silly: :silly: :silly: :silly:

KOURAGIO KALH MOU!!!!ANTE KSEKINAME MAZI???????

APO AYRIO 11/8 ???????

ANTE NA KANOUME GROUP MPAS KAI SIMPARASTEKOMASTE H MIA THN ALLH!

kala kala stamataw .......thn klapsa!!!filia:kiss:

Δημοσίευση

Αχ Εφούλα μου μέσα στο μυαλό μου είσαι..Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω...Θέλω να αδυνατίσω..Να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης..Και κάτι παραπάνω..Δεν πάει άλλο!Κι όλο λέω θα αρχίσω δίατα και τίποτα δεν κάνω..Στην εγκυμοσύνη έβαλα 16 ολόκληρα κιλά...Ξεκίνησα 67 και πήγα 83...:S :S Πάνω από 72 δεν είχα φτάσει ποτέ...Έχω ύψος 1,70.Κι ενώ έχω 4 μήνες που γέννησα και θήλασα μόνο τους 2 έχω χάσει μονο 8 κιλά...

Κι εδώ θα παρηγορήσω τη Γιωργία..Κοπέλα μου η κορούλα μου γεννήθηκε 3150...Γυρίσαμε σπίτι και είχα χάσει μόλις 3 κιλά..Ούτε το παιδί καλά καλά...Και είχα κι εγώ τις ίδιες απορίες...Πλακούντας, υγρά πούπήγαν ρε γαμώτο;;;Άσε που όλοι μου έλεγαν ότι τα 7-8 πρώτα κιλά φεύγουν με το που γεννάς...Σκέτη απογοήτευση..

Και η βλακεία με εμένα ξέρετε ποια είναι;;;;Δεν τρώω πολύ ούτε βλακείες ρε κορίτσια..Αλλά τρώω μόνο βράδυ!!Όλη μέρα τρώω μόνο φρούτα, δημητριακά κλπ και περιμένω να φάω το κανονικό γεύμα το βράδυ που γυρίζει ο αντρούλης μου από τη δουλειά...

Αχ θέλω να φτάσω 65 κιλά..Να χάσω δηλαδή 10...Τί θα κάνω;;;Είμαι σαν φοράδα....Ντρέπομαι να πάω στην παραλία!!Πότε θα φορέσα τα αγαπημένα μου μαγιώ..

Θέλω να αδυνατίσω πρώτα για μενα, μενα για τον αντρούλη μου και μετά για το κοριτσάκι μου...:(

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια

Εγω ακολουθω διατροφη απο διατροφολογο και εχω χασει 10 κιλα σε 2 μηνες.

Βεβαια ξεκινησα αργα οταν ηταν ο Χαρης 6 μηνων και μου εχουν μεινει ακομα γυρω στα 7, αν και το ιδανικο για μενα θα ηταν να χασω αλλα 10.

Ολα μεσα στο μυαλο ειναι.....

Οποια θελει μπορω να της στειλω την διατροφη ευχαριστως......

Δημοσίευση

Αχ ‘Εφη μου στην ίδια κατηγορία είμαστε.

Και εγώ 69 κιλά και 1,65 ύψος, πρέπει να γίνω 55 όπως ήμουν πρίν τις εγκυμοσύνες.

Άραγε γίνονται τέτοια θαύματα???

Να σου πω την αλήθεια, λίγο πριν ξεκινήσω δουλειά επί ένα μήνα είχα βάλει ένα πρόγραμμα στην διατροφή μου, χωρίς στερήσεις φυσικά. Έτρωγα ότι ήθελα, σε μικρότερη ποσότητα φυσικά, έβγαλα από το μυαλό μου τα γλυκά και ....σε ένα μήνα λοιπόν έχασα 5κιλά.

Χάρηκα τόσο πολύ που δεν είχα στερηθεί τίποτα και έχασα εύκολα, που από την πολύ χαρά τα ξαναπήρα γιατί είδα τι εύκολο είναι τελικά. Τελικά όλα στο μυαλό μας είναι, δεν πάει άλλο όμως η κατάσταση πρέπει να χάσω....με κοροιϊδεύουν...:( :( :(

Δημοσίευση

Καλημέρα κούκλα μου!

Αυτά τα κιλά που θες να χάσεις,δεν είναι τίποτα,λίγη προσοχή θέλει μόνο!

Προσπάθησε να τρως μικρά γεύματα (οι διατροφολόγοι συνιστούν 5 γεύματα τη μέρα) και να μασάς ΑΡΓΑ.

Προσωπικά,εκεί βρήκα το κόλπο.Μασάω ΤΟΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΑΡΓΑ,που μόλις έχω φτάσει στο 1/4 του φαγητού που έχω μέσα στο πιάτο,μπουκώνω και δε πάει τίποτα κάτω.

Και γω το ίδιο λάθος με σένα έκανα,περίμενα τον άντρα μου να έρθει από τη δουλειά να φάμε μαζί,αλλά έβλεπα ότι ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ Δ.Ε.Ν ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ.

Οπότε,συγνώμη έρωτα,αλλά θα σου κάνω απλά παρέα.Στις αρχές γκρίνιαζε και συχνά έμενε και νηστικός αφού δεν ήθελε να τρώει μόνος.

Και γω το βρήκα το κόλπο.Έχω αγοράσει μπάρες δημητριακών (μιλάμε για τόνους) και του κάνω παρέα.

Επίσης,έχω τρελλαθεί στο γερμά και το καρπούζι...ΚΥΡΙΩΣ το βράδυ,που ότι φας,ΕΜΕΙΝΕ (one moment on the lips,FOREVER on the hips χε χε!!! ) .

Α,ναι,και το πρωί,όσο και αν με ανακατεύει θα φάω ένα τοστ.Όχι τυριά και ζαμπόν με χαμηλά λιπαρά κι αηδίες.Πλήρη είναι,τα κανονικά.

Σε ζάλισα!

Αλλά ΧΑΛΑΡΩΣΕ.5-6 κιλά που θες να χάσεις,θα φύγουν ΑΜΕΣΩΣ αν προσέξεις λίίίίγο παραπάνω.

Για φαντάσου που εγώ έχω να χάσω άλλα 20 ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ.

Από κει κι έπειτα,αρχίζει άλλος αγώνας.

Σου εύχομαι να τα χάσεις γρήγορα και να μη χρειαστεί να πάθεις το σοκ που έπαθα εγώ όταν ζυγίστηκα και είδα ΤΡΙΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.

Τα φιλιά μου!Θα τα καταφέρεις!

Δημοσίευση

Κατ' αρχήν πρέπει να το πάρεις απόφαση οτι θέλεις να αδυνατήσεις! Απο εκεί ξεκινάς. Μην σε πιάνει τρέλα όμως... Σιγά σιγά. Αργά και σταθερά θα χαθούν τα κιλά. Προσπάθησε να μην τρώς βλακείες Ξέρεις γλυκά, σάλτσες και τέτοια. Το κλασικό - φρούτα λαχανικά ψητά. Δυστυχώς δεν υπάρχει μαγική συνταγή. Κάτι που βοήθησε εμένα είναι πως καθημερινά έγραφα αυτά που έτρωγα. Πολλές φορές ξεχνάμε... Καλή προσπάθεια!

Δημοσίευση

amanda έγραψε:

Κατ' αρχήν πρέπει να το πάρεις απόφαση οτι θέλεις να αδυνατήσεις! Απο εκεί ξεκινάς. Μην σε πιάνει τρέλα όμως... Σιγά σιγά. Αργά και σταθερά θα χαθούν τα κιλά. Προσπάθησε να μην τρώς βλακείες Ξέρεις γλυκά, σάλτσες και τέτοια. Το κλασικό - φρούτα λαχανικά ψητά. Δυστυχώς δεν υπάρχει μαγική συνταγή. Κάτι που βοήθησε εμένα είναι πως καθημερινά έγραφα αυτά που έτρωγα. Πολλές φορές ξεχνάμε... Καλή προσπάθεια!

kai emena me voithise poly auto!pigaina sto diaitologo kai me elege na grafeis ti trws giati ta ksexname estw kai ta pio mikra kai apo ekei vazoume kila!gia na ta vlepw kai egw!me ekane kai exasa 10 kila!!!

opote einai mia kali lisi!fisika kai h diatrofi pou me emathe pws na trww htan poly swsth!

• 1 month later...
Δημοσίευση

Στείλτε μου ότι διατροφή έχετε...69 κιλά και λέτε ότι είστε χοντρές??? Εγώ θα πήγαινα στο next top montel :laugh: :laugh: :laugh: !!! Δεν τολμώ να πω πόσα είμαι. Ζω μέσα στην απογοήτευση και ενώ φαινομενικά δεν μου λείπει τίποτα...νιώθω πως αν καταφέρω να χάσω έστω και 2 κιλά θα αλλάξει η ζωή μου.........Νομίζω ότι έχει σταματήσει ο χρόνος και ότι χάνω τα καλήτερα μου χρόνια.Έχω πέσει με τα μούτρα στα παιδιά μου και εμένα με έχω βάλει στην άκρη τιμωρία...ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

Δημοσίευση

Άσε, είδα μια φωτογραφία με τον άντρα μου μόλις γνωριστήκαμε και το έβαλα στόχο να ξαναγίνω έτσι. Βέβαια τότε πήγαινα 6-8 ώρες την εβδομάδα γυμναστήριο. Τώρα που όρεξη...

Τότε ήμουν 57 κιλά και τώρα είμαι 63 με καθοδική πορεία. Με το που γέννησα η ζυγαριά κόλλησε στα 67 κιλά. Και τι δεν έκανα για να τα χάσω. ΤΙΠΟΤΑ. Στην καλύτερη και με πολύ κόπο έφτασα τα 65,5. Και ξαφνικά ένα πρωί μου ήρθε η περίοδος. ΠΑΦ! Πάει 1,5 κιλο και το κυριότερο έφυγαν τα φουσκώματα. Με την επόμενη περίοδο έφυγε άλλο ένα κιλό χωρίς να κάνω τίποτα.

Που θα παει, θα τα χάσουμε... 5-6 κιλά είναι, θα φύγουν. Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά και ξαναγύρισα στα 57,5.

Κορίτσια, ας αρχίσουμε από τώρα. Ραμμένο το στόμα! Όσο για τον θηλασμό; Δεν κάνουμε δίαιτα αλλά σωστή διατροφή. Τα γλυκα είναι περιττά...

Δημοσίευση

Ααααχ...!!! είμαι σε φάση δίαιτας. Ναι το αποφάσισα και γω οτι δεν παει αλλο κα βάλθηκα να χάσω 8-10 κιλά. Είμαι 168 εκατοστά και (πλεον) 63 κιλά.

Μέσα σε 10 μέρες έχασα 2 και ευελπιστώ μέχρι το Πάσχα να τα χάσω όλα τα παραπάνω και να φτάσω τα 56 κιλάκια.

Νομίζω οτι το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να τα χάνω αργά και σταθερά, ετσι ώστε να εδραιωθούν και να μην τα ξαναπάρω.

Κιλά στην εγκυμοσύνη δεν πήρα, (μόλις 7 ήταν) αλλά τους 3 μήνες που έμεινα στο σπίτι μακρια απο τη δουλειά του έδωσα και κατάλαβε.

Κορίτσια υπομονή και επιμονή χρειάζεται. Απόφαση χρειάζεται!

10 μέρες τώρα είμαι στρατιώτης! Έχω στόχο, το μυαλό μου είναι εκεί και θα τα καταφέρω ό,τι και να γίνει! Μιλάμε για τρελό φόκους!! χαχα!

Αθηνά έχεις καμία άσκηση να προτείνεις σε μια εργαζόμενη μητέρα και καλή :) νοικοκυρά;!; Τώρα που θα αδυνατήσω πρέπει να αντιμετωπίσω και τη χαλάρωση! 8 ώρες την εβδομάδα γυμναστήριο?!?!? Είσαι ηρωίδα!!

Κορίτσια ισορροπημένη διατροφή, υπομονή και στόχο!

Δημοσίευση

Σισσιώ, μπράβο κοριτσάρα μου!!! Αυτό θα πει απόφαση! ;)

Κι εγώ, πριν 2,5 χρόνια περίπου όταν το'χα βάλει πείσμα και στόχο, είχα χάσει σε 3 μήνες 7-8 κιλά! Με 5 γεύματα την ημέρα, ψητά, χορταρικά, γάλα, γιαούρτι, λίγο ψωμί και φρούτα. Τρώγοντας τα φρούτα στον σωστό χρόνο, σου φεύγει και η όρεξη για γλυκό! Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Κι έτσι είχα πάει 59 κιλά.. μετά μεσολάβησαν οι εγκυμοσύνες, τρομερή κατακράτηση και δεν ξέρω γω τι άλλο από τα φάρμακα και να'μαι πάλι στα 65... :(

Πρέπει να ξαναβρω το πείσμα μου.. αν το δείτε, πείτε του ότι το ψάχνω.. :P :laugh:

Το γυμναστήριο είναι καλή φάση, από πολλές απόψεις! Εκτονώνεσαι, γυμνάζεσαι, νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, "ανεβαίνεις"!! Αυτό που έκανα από τον Ιανουάριο και μετά ήταν να γραφτώ σ'ένα κοντά στη δουλειά μου και μέχρι το Μάιο πήγαινα μετά το γραφείο, κατευθείαν.. Μετά χτύπησα το πόδι μου και το άφησα όλο το καλοκαίρι, αλλά λέω να επιστρέψω δριμύτερη από βδομάδα! :woohoo: :silly:

Δημοσίευση

Γινεται να αδυνατισεις με διαλογισμο???? :woohoo: Εχει 8 μηνες που γεννησα και ακομα ειμαι 6 κιλα πανω+3 που ειχα βαλει πριν τη γεννα παμε στα 9. Θηλαζω ομως και ακομα περιοδο δεν εχω. Αν ξεκινησω διαιτα ξερει καμια να μου πει αν θα εχω μειωση στην παραγωγη? Δεν θελω να αποθηλασω ακομα. Εχω ακουσει οτι οταν ερχεται η περιοδος ξεπριζεσαι.Αληθευει? Αλλα ρε κοριτσια μιλαμε για ακορεστη πεινα τι ειναι αυτο το πραμα..ουφφφ

Δημοσίευση

Αααααααααααχ μεγαλο θεμα ανοιξαμε....

Ειμαι 1,65(με τα χερια στην αναταση):lol: :lol: :lol: :lol:

Γυρω στα 16 και αφου αφεθηκα για ενα χρονο περιπου λογω ψυχολογιας και διαβασματων ζυγιζα 59 κιλα (+10 απ'οσο ημουν παντα)

Με διατροφη και εγκρατεια εχασα 10 κιλα σε περιπου 3 μηνες.

Τα επομενα χρονια ημουν σταθερη μεταξυ 49-50 κιλα.

Οταν εμεινα εγκυος ειχα 'ξεφυγει'στ 52.

Το πρωι της μερας που γεννησα ημουν αισιως 66.

Εβαλα συνολικα 14 κιλα στην εγκυμοσυνη.

Ακουγοντας πως οταν γεννας φευγουν πολλα κιλα αμεσως, περιμενα πως θα ειχα χασει 7-8.

Αμ δε......

Μολις γυρισα σπιτι ανεβηκα στη ζυγαρια και επαθα ενα ψιλοσοκ...

61,5.Ειχα χασει μονο 4,5 κιλα.

Μεσα σε 3 εβδομαδες που ακολουθησαν εχασα 3,5 κιλα και εφτασα τα 58.

Ομως εκει κολλησα για 2-3 μηνες.Αποφασισα λοιπον να προσεξω και με διατροφη για 2 μηνες εχασα 3,5 κιλα.

Μετα ηρθε το καλοκαιρακι και τα παρατησα.

Τωρα, 7,5 μηνες μετα τη γεννα ειμαι 54,5.Εχω 2,5 κιλα ακομη απο την εγκυμοσυνη και αλλα 2 απο πριν τα οποια και θελω να χασω.

Θελω να βαλω επιτελους τα ρουχα μου.........

Βαρεθηκα...

Δημοσίευση

πρωτα ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΦΟΥΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ

Κ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΠΕΙΣΜΑ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΗΣΕΙΣ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 1.65 ΞΕΚΙΝΗΣΑ

ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ 60 ΚΙΛΑ Κ ΕΦΤΑΣΑ 74 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΠΗΡΑ Κ 1 ΚΙΛΟ

ΑΙΣΙΩΣ ΔΗΛΑ ΠΗΓΑ 75.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΩ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ .ΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ Κ

ΠΟΛΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ Κ ΨΗΤΑ ΑΠΛΑ ΕΤΡΩΓΑ ΟΧΙ ΓΙΑ

ΝΑ ΦΑΩ Κ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΟΥ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ ΣΗΧΑΘΗΚΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ.ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΑΩ 59 ΚΙΛΑ Κ ΦΑΙΝΟΜΑΙ

ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΠΡΙΝ....

ΑΠΛΑ ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ Κ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ

ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΤΡΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ..ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ.ΟΤΑΝ ΤΟ

ΒΡΩ ΑΝ ΘΕΣ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ Π.Μ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ

ΤΕΣΤ ...

ΦΙΛΙΑ.

Δημοσίευση

ΤΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΗΡΑ 16 ΚΙΛΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΧΑ ΚΙΟΛΑΣ.ΔΕ ΣΑΒΟΥΡΙΑΖΑ..ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ 10(ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΑΡΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ). ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΞΕΠΡΗΣΤΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΕΙΧΕ ΕΚΠΛΑΓΕΙ.ΜΕΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΧΑΣΑ ΑΛΛΑ 4.ΤΩΡΑ ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ(ΓΥΡΩ ΣΤΑ 5).ΣΥΝΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ 7 ΚΙΛΑ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ.ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ, ΧΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΩ Ο,ΤΙ ΒΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ. ΤΩΡΑ ΣΚΥΛΙΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΒΑΦΤΙΖΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΚΛΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...