Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ


Recommended Posts

κοριτσάκια τι μου κάνετε? θέλω την γνώμη σας. πήγα σήμερα στο ιασώ για εξέταση και έκανα υπέρηχο πρώτα και μου είπε ο γιατρός ότι η μικρή είναι ψηλά ακόμη και το αμνιακό υγρό είναι στα κατώτερα φυσιολογικά όρια. μετά μου έβαλε χέρι από κάτω και είπε ότι είναι πολύ ψηλά η μικρή και αν χρειαστεί θα μου την πάρει πιο νωρίς.ίσως και με καισαρική. θα ξαναπάω την Παρασκευή για καρδιοτακογράφο NST και την Δευτέρα για βιοφυσικό προφίλ εμβρύου και θα δούμε τι θα μου πει. τι λέτε για αυτά? έχω αγχωθεί λιγάκι....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

EΛΑ ΜΩΡΕ ΛΕΝΑΚΙ , ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ , ΕΙΤΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΙΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΣΥ Κ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ . ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΑ ΣΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ .

ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ !!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταρχιν πρεπει αν ηρεμησεις εκατομυρια γυναικες γεννανε με καισαρικη καιμια αιτια ειναι η θεση του εμβρυου και το ποσο μαλακος ειναι ο τραχηλος .Αν εσυ κοντευεις να γεννησεις εξαρταται σε ποια εβδομαδα εισαι ; μπορει το μωρο να αλλα ξει θεση και όλα να πανε καλα και να γεννησες φυσιολογικα αποτην αλλη γιααυτο κανουν ολες τις εξετασεις θα δεις κανε τη προσευχουλα στη παναγιτσα βαλε θετικη σκεψη και όλα καλα θα πανε .Κια εγω με καισσσαρικη γεννησα καιμαλιστα στην 37 εβδομαδα εσπασαν τα νερα αλλα δεν ειχα καθολου πονους και αλλοιωθηκαν οι παλμοι του μωρου δνε ηθελε ο γυανικολογος μου να με ταλαιπωρησει οιυτε να διακυνδυνευσει την υγεια του μωρου εκανα καισαρικη εμ ολικη ναρκωση σηκωθηηκα ξεκουρασυη και ολα πηγαν μια χαρα .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λενακι, καταρχας μην αγχωνεσαι κ μην στενοχωριεσαι.Θα σου πω την εμπειρια μου, κ γω με καισαρικη γεννησα.Πρωτον, ειχα κλεισει τηνΠΗΤ δεν ειχα συπασεις, διαστολη κ τα σχετικα.Κ<ενω θα καναμε προκληση με τεχνητους στον υπερηχο το μωρο ειχε μεγαλκ κοιλιακη περιμετρο.

τελικα, εκανα καισαρικη με επισκληριδιο κ ειδα τον μπεμπη μου μολις γεννηθηκε.Τιποτα δεν ειναι η καισαρικη ολα ειναι μυθος...Ευχομαι ολα να πανε καλα κ μην φοβασαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άδικα αγχώνεσαι Λενάκι μου,

και εγώ με καισαρική έκανα και τα δυο μου παιδάκια σε λιγότερο από 1,5 χρόνο. Όλα περαστικά είναι, σημασία έχει να είστε καλά εσύ και το μωρό.

Ότι σας πει ο γιατρός σας θα κάνετε και όλα θα τελειώσουν όμορφα!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σουο Λενακι, πως εισαι? πιστευω πως απο τη στιγμη που σε παρακολουθει ο γιατρος σου, ξερει την κατασταση σου, πρεπει να τον εμπιστευτεις. το να κανεις καισαρικη ειναι κατι το συνηθισμενο. αυτο που θεωρω σημαντικο ειναι που σου ειπε για το αμνιακο υγρο....οποτε ισως για αυτο τον λογο πρεπει να κανεις καισαρικη... μην ανησυχεις και ολα θα πανε καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λενάκι μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε καλά.

Μην αγχώνεσαι για την καισαρική, αυτό που έχει σημασία είναι να είναι καλά το μωρό.

Νομίζω ότι ο γιατρός θα περιμένει όσο μπορεί.

Άλλωστε αν ήταν κάτι ανησυχητικό δεν θα περιμένατε μέχρι την Δευτέρα.

Χαλάρωσε και απόλαυσε τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με το χαμηλό αμνιακό υγρό και με την μπέμπα ψηλά λέτε να πρέπει να κάνω καισαρική αν δεν αλλάξει τίποτα? κάνει να περπατάω μήπως και κατέβει η μπεμπούλα ή δεν κάνει λόγω χαμηλών αμνιακών υγρών?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κ μενα η μπεμπα μου ηταν πολυ ψηλα,παρασκευη πρωι, 1 μερα πριν την πητ μου.εκανα κ υπερηχο,λιγο το αμνιακο υγρο. Μου ειπε ο γιατρος να παω ξανα τη δευτερα να δουμε τι θα κανουμε. Γεννησα φυσιολογικα σαββατο πρωι.. Με το καλο το μωρακι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε κουκλα μου και τι εγινε αν γεννησεις με καισαρικη;

το παιδακι σου να ειναι καλα κι ας γεννησεις οπως να ειναι.

εισαι στην 38η αρα λογικα την επομενη φορα θα κανεις τον βιοφυσικο και μπορει και σε βαλει την ιδια μερα μεσα. στην 39η.

εγω που ξερω οτι σιγουρα θα γεννησω με καισαρικη μαλλον στην 37η -38η δεν με ενοχλει καθολου. στο ιασω κι εγω. ποιον γιατρο εχεις;

εμενα τον λενε Πετροπουλο και πραγματικα θα τον αφηνα και εγχηρηση ανοιχτης καρδιας να μου κανει , οχι καισαρικη.

τιποτα δεν ειναι.

με το καλο κοπελαρα μου να ερθει το μπεμπεκακι σου και μακαρι οταν θα πας να εχει παρει την απαιτουμενη θεση, να σου φυγει το αγχος σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξέρω να σου απαντήσω σ'αυτό που με ρωτάς, αλλά μην αγχώνεσαι! Όλα θα πάνε καλά! Και εμένα ψηλά ήταν και γέννησα φυσιολογικά 1 βδομάδα πριν από την ΠΗΤ με τεχνητούς πόνους! Δυσκολεύτηκα λίγο στις εξωθήσεις αλλά χαλάλι του! 3.650 παιδί έβγαλα!!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γεννήσεις φυσιολογικά και μ'έναν πόνο! Αλλά και με καισαρική να γίνει, μην στενοχωριέσαι! Σημασία έχει να είστε καλά εσύ και το μωρό! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

market μου ο γιατρός μου είναι ο Μπιλιράκης και είναι πολύ καλός, του έχω εμπιστοσύνη γιατί τον άλλαξα τον παλιό μου μετά από μια αποβολή και με πρόσεξε σε όλη την διάρκεια όσο κανένας, δεν έχω παράπονο. θα μάθουμε νεώτερα λογικά από Δευτέρα, θα δούμε. αρκεί να έρθει γερό το κοριτσάκι μου και ας έρθει όπως πρέπει. απλά να μην ταλαιπωρηθεί. θα σας πω νεώτερα από την Παρασκευή που θα ξαναπάω Ιασώ. δεν έχω και καμιάς κοπέλας το τηλέφωνο να ειδοποιήσω όταν με το καλό γεννήσω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτα θελω να ακουω.

με την καισερακη λενε οτι το παιδι ευτυχως δεν ταλειπωρειται καθολου αλλα ταλαιπωρειται για κανα δυο μερες μετα η μανα οποτε μην σε ανησυχει αυτο.

αλλα καλα σου λεει η dalia μην βιαζεσαι γιατι μπορει να γεννησεις και φυσιολογικα.

βεβαια αρχησε να προετοιμαζεις τον εαυτο σου για την περιπτωση της καισαρικης , ψαξε το και λιγο να δεις κι εσυ οτι δεν ειναι τιποτα , ή παρε τηλ την μαια σου αν δεν θες να ενοχλησεις τον γιατρο και συζητησε το , μην πας με αγχος κουκλα μου εκεινη την μερα γιατι χαρα ειναι , μην σε σε επηρεασει ο τροπος γεννας και δεν καταλαβεις το μωρακι σου.

στο λεω γιατι εγω πλεον το εχω παρει αποφαση οτι θα γεννησω με καισαρικη και μονο που σκεφτομαι το ενδεχομενο να γεννησω φυσιολογικα γιατι υπαρχει περιπτωση μου ειπε ο γιατρος μου στον τελευταιο υπερηχο επαθα σοκ.

οποτε ηρεμια σε μια βδομαδουλα θα εχεις αγκαλιτσα την μικρουλα σου.:cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

για μένα δεν με νοιάζει ο τρόπος που θα γεννήσω, θέλω να μην ταλαιπωρηθεί η μπεμπούλα μου καθόλου και αν αυτό σημαίνει καισαρική δεν με ενοχλέι καθόλου. ούτε με νοιάζει το πως θα είμαι εγώ μετά, θα κάνω υπομονή, αρκεί η μπεμπούλα μου να έρθει με το καλό και να είναι καλά. λέτε την άλλη βδομαδούλα να την έχω στην αγκαλίτσα μου με το καλό? γιατί όταν κάνω το βιοφυσικό προφίλ θα είμαι στην 39η και 1 ημέρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...