Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσάκια τι μου κάνετε? θέλω την γνώμη σας. πήγα σήμερα στο ιασώ για εξέταση και έκανα υπέρηχο πρώτα και μου είπε ο γιατρός ότι η μικρή είναι ψηλά ακόμη και το αμνιακό υγρό είναι στα κατώτερα φυσιολογικά όρια. μετά μου έβαλε χέρι από κάτω και είπε ότι είναι πολύ ψηλά η μικρή και αν χρειαστεί θα μου την πάρει πιο νωρίς.ίσως και με καισαρική. θα ξαναπάω την Παρασκευή για καρδιοτακογράφο NST και την Δευτέρα για βιοφυσικό προφίλ εμβρύου και θα δούμε τι θα μου πει. τι λέτε για αυτά? έχω αγχωθεί λιγάκι....

Δημοσίευση

EΛΑ ΜΩΡΕ ΛΕΝΑΚΙ , ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ , ΕΙΤΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΙΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΣΥ Κ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ . ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΑ ΣΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ .

ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ !!!:kiss:

Δημοσίευση

καταρχιν πρεπει αν ηρεμησεις εκατομυρια γυναικες γεννανε με καισαρικη καιμια αιτια ειναι η θεση του εμβρυου και το ποσο μαλακος ειναι ο τραχηλος .Αν εσυ κοντευεις να γεννησεις εξαρταται σε ποια εβδομαδα εισαι ; μπορει το μωρο να αλλα ξει θεση και όλα να πανε καλα και να γεννησες φυσιολογικα αποτην αλλη γιααυτο κανουν ολες τις εξετασεις θα δεις κανε τη προσευχουλα στη παναγιτσα βαλε θετικη σκεψη και όλα καλα θα πανε .Κια εγω με καισσσαρικη γεννησα καιμαλιστα στην 37 εβδομαδα εσπασαν τα νερα αλλα δεν ειχα καθολου πονους και αλλοιωθηκαν οι παλμοι του μωρου δνε ηθελε ο γυανικολογος μου να με ταλαιπωρησει οιυτε να διακυνδυνευσει την υγεια του μωρου εκανα καισαρικη εμ ολικη ναρκωση σηκωθηηκα ξεκουρασυη και ολα πηγαν μια χαρα .

Δημοσίευση

Λενακι, καταρχας μην αγχωνεσαι κ μην στενοχωριεσαι.Θα σου πω την εμπειρια μου, κ γω με καισαρικη γεννησα.Πρωτον, ειχα κλεισει τηνΠΗΤ δεν ειχα συπασεις, διαστολη κ τα σχετικα.Κ<ενω θα καναμε προκληση με τεχνητους στον υπερηχο το μωρο ειχε μεγαλκ κοιλιακη περιμετρο.

τελικα, εκανα καισαρικη με επισκληριδιο κ ειδα τον μπεμπη μου μολις γεννηθηκε.Τιποτα δεν ειναι η καισαρικη ολα ειναι μυθος...Ευχομαι ολα να πανε καλα κ μην φοβασαι!

Δημοσίευση

Άδικα αγχώνεσαι Λενάκι μου,

και εγώ με καισαρική έκανα και τα δυο μου παιδάκια σε λιγότερο από 1,5 χρόνο. Όλα περαστικά είναι, σημασία έχει να είστε καλά εσύ και το μωρό.

Ότι σας πει ο γιατρός σας θα κάνετε και όλα θα τελειώσουν όμορφα!!!:)

Δημοσίευση

Γεια σουο Λενακι, πως εισαι? πιστευω πως απο τη στιγμη που σε παρακολουθει ο γιατρος σου, ξερει την κατασταση σου, πρεπει να τον εμπιστευτεις. το να κανεις καισαρικη ειναι κατι το συνηθισμενο. αυτο που θεωρω σημαντικο ειναι που σου ειπε για το αμνιακο υγρο....οποτε ισως για αυτο τον λογο πρεπει να κανεις καισαρικη... μην ανησυχεις και ολα θα πανε καλα!

Δημοσίευση

Λενάκι μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε καλά.

Μην αγχώνεσαι για την καισαρική, αυτό που έχει σημασία είναι να είναι καλά το μωρό.

Νομίζω ότι ο γιατρός θα περιμένει όσο μπορεί.

Άλλωστε αν ήταν κάτι ανησυχητικό δεν θα περιμένατε μέχρι την Δευτέρα.

Χαλάρωσε και απόλαυσε τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης σου.

Δημοσίευση

με το χαμηλό αμνιακό υγρό και με την μπέμπα ψηλά λέτε να πρέπει να κάνω καισαρική αν δεν αλλάξει τίποτα? κάνει να περπατάω μήπως και κατέβει η μπεμπούλα ή δεν κάνει λόγω χαμηλών αμνιακών υγρών?

Δημοσίευση

κ μενα η μπεμπα μου ηταν πολυ ψηλα,παρασκευη πρωι, 1 μερα πριν την πητ μου.εκανα κ υπερηχο,λιγο το αμνιακο υγρο. Μου ειπε ο γιατρος να παω ξανα τη δευτερα να δουμε τι θα κανουμε. Γεννησα φυσιολογικα σαββατο πρωι.. Με το καλο το μωρακι

Δημοσίευση

βρε κουκλα μου και τι εγινε αν γεννησεις με καισαρικη;

το παιδακι σου να ειναι καλα κι ας γεννησεις οπως να ειναι.

εισαι στην 38η αρα λογικα την επομενη φορα θα κανεις τον βιοφυσικο και μπορει και σε βαλει την ιδια μερα μεσα. στην 39η.

εγω που ξερω οτι σιγουρα θα γεννησω με καισαρικη μαλλον στην 37η -38η δεν με ενοχλει καθολου. στο ιασω κι εγω. ποιον γιατρο εχεις;

εμενα τον λενε Πετροπουλο και πραγματικα θα τον αφηνα και εγχηρηση ανοιχτης καρδιας να μου κανει , οχι καισαρικη.

τιποτα δεν ειναι.

με το καλο κοπελαρα μου να ερθει το μπεμπεκακι σου και μακαρι οταν θα πας να εχει παρει την απαιτουμενη θεση, να σου φυγει το αγχος σου.

Δημοσίευση

Δεν ξέρω να σου απαντήσω σ'αυτό που με ρωτάς, αλλά μην αγχώνεσαι! Όλα θα πάνε καλά! Και εμένα ψηλά ήταν και γέννησα φυσιολογικά 1 βδομάδα πριν από την ΠΗΤ με τεχνητούς πόνους! Δυσκολεύτηκα λίγο στις εξωθήσεις αλλά χαλάλι του! 3.650 παιδί έβγαλα!!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γεννήσεις φυσιολογικά και μ'έναν πόνο! Αλλά και με καισαρική να γίνει, μην στενοχωριέσαι! Σημασία έχει να είστε καλά εσύ και το μωρό! :)

Δημοσίευση

market μου ο γιατρός μου είναι ο Μπιλιράκης και είναι πολύ καλός, του έχω εμπιστοσύνη γιατί τον άλλαξα τον παλιό μου μετά από μια αποβολή και με πρόσεξε σε όλη την διάρκεια όσο κανένας, δεν έχω παράπονο. θα μάθουμε νεώτερα λογικά από Δευτέρα, θα δούμε. αρκεί να έρθει γερό το κοριτσάκι μου και ας έρθει όπως πρέπει. απλά να μην ταλαιπωρηθεί. θα σας πω νεώτερα από την Παρασκευή που θα ξαναπάω Ιασώ. δεν έχω και καμιάς κοπέλας το τηλέφωνο να ειδοποιήσω όταν με το καλό γεννήσω.

Δημοσίευση

αυτα θελω να ακουω.

με την καισερακη λενε οτι το παιδι ευτυχως δεν ταλειπωρειται καθολου αλλα ταλαιπωρειται για κανα δυο μερες μετα η μανα οποτε μην σε ανησυχει αυτο.

αλλα καλα σου λεει η dalia μην βιαζεσαι γιατι μπορει να γεννησεις και φυσιολογικα.

βεβαια αρχησε να προετοιμαζεις τον εαυτο σου για την περιπτωση της καισαρικης , ψαξε το και λιγο να δεις κι εσυ οτι δεν ειναι τιποτα , ή παρε τηλ την μαια σου αν δεν θες να ενοχλησεις τον γιατρο και συζητησε το , μην πας με αγχος κουκλα μου εκεινη την μερα γιατι χαρα ειναι , μην σε σε επηρεασει ο τροπος γεννας και δεν καταλαβεις το μωρακι σου.

στο λεω γιατι εγω πλεον το εχω παρει αποφαση οτι θα γεννησω με καισαρικη και μονο που σκεφτομαι το ενδεχομενο να γεννησω φυσιολογικα γιατι υπαρχει περιπτωση μου ειπε ο γιατρος μου στον τελευταιο υπερηχο επαθα σοκ.

οποτε ηρεμια σε μια βδομαδουλα θα εχεις αγκαλιτσα την μικρουλα σου.:cheer:

Δημοσίευση

για μένα δεν με νοιάζει ο τρόπος που θα γεννήσω, θέλω να μην ταλαιπωρηθεί η μπεμπούλα μου καθόλου και αν αυτό σημαίνει καισαρική δεν με ενοχλέι καθόλου. ούτε με νοιάζει το πως θα είμαι εγώ μετά, θα κάνω υπομονή, αρκεί η μπεμπούλα μου να έρθει με το καλό και να είναι καλά. λέτε την άλλη βδομαδούλα να την έχω στην αγκαλίτσα μου με το καλό? γιατί όταν κάνω το βιοφυσικό προφίλ θα είμαι στην 39η και 1 ημέρα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σήμερα κοιμήθηκα πολύ καλύτερα!!! Ξεκίνησα να ξεπρηζομαι νομίζω σιγά σιγά, σίγουρα βοηθάει κ το νερό κ το περπάτημα πολύ!! Ολα θα περάσουν σιγά σιγά. Πώς είστε εσείς ;; Τα μπουμπούκια;; 
    • Τέλεια!! Προχωράμε σταθερά λοιπον! Εγώ 35 και 5 αύριο, μπαίνω σιγά σιγά στον μήνα μου και εγώ με τόσες περιπέτειες είμαι ευγνώμων που έχω φτάσει μέχρι εδω! Μακάρι να κρατήσει και άλλο και να τους διαψευσει η μικρούλα!! Βέβαια έχει βολευτεί και δεν λέει να αλλάξει θέση, αλλά δεν πειράζει ας είναι καλα! Κοντεύεις και εσύ! Λίγη υπομονή ακόμα, κινησε λίγο παραπάνω πλεον;
    • Ευχαριστώ πολύ ναι το πρώτο μου. Εσένα; Εύχομαι καλά αποτελέσματα. Κι εγώ περιμένω πως και πως να πάω στις 13. Όταν περνούν οι μέρες απ τον τελευταίο υπέρηχο με πιάνει μια αγωνία αν είναι όλα καλά. Φαντάζομαι όλες το ίδιο παθαίνουμε. 😁
    • @Elenaki12 τι όμορφο ξανθουλι ειναι αυτο! Εχω παθει σοκ με τ ποσο καλα καθεται. Εμενα η δικιά μ ειναι 5.5 μηνων καθεται αλλα οχι μονη της. Στο καρεκλάκι φαγητού πχ καθεται κανονικα η στο καροτσι. Αλλα έτσι μονη της με τίποτα. Φαγητο εχει 3 βδομαδες π ξεκινησαμε κ δ παει τοσο καλα. Φρούτα μετα βίας να φάει μερικα κουταλάκια, στο μεσημεριανό τ πάει κάπως καλύτερα. Που θα παει? Κάποια στιγμή θα φάει. Όσον αφορα τ ύπνο τ παει αρκετα καλα, κοιμαται 9.30 10 παρα τ βράδυ με 7 και συνηθως τ πρωι με κανα 2 ξύπνηματα ενδιαμεσα για φαγητο. Παίζει να ξυπνήσει κατά τις 6 κ να μεινει ξύπνια καμια ωρα αλλα σπανια. Εμενα κοιμάται στην κούνια δίπλα μου και οταβ ξυπνάει μετα τις 5 την παιρνω στο κρεβάτι κ το τραβαμε μεχρι τις 7 και π σηκωνομαστε ολοι. Μέσα στη μερα μ κοιμαται ανα 2.5 ωρες περίπου για ενα μισαωρο. Κανει μέσο όρο 4 μισαωρους ύπνους μεσα στη μερα. Πολύ σπανια μ κοιμαται μια ωρα μεσα στη μερα πλέον κι αυτο συνηθως τ πρωι εκει κατά τις 12 αμα κοιμηθει κ είμαστε βολτα. Ειναι δυσκολη φαση αυτή με τα φαγητά. Ολο μαγειρεύεις κ πλένεις σκεύη. Ευτυχως κατά τ χρονο θα τρώνε σχεδον κανονικα. 
    • Κορίτσια μου τι κάνετε ;;; Σας δείχνω εδώ το καμαράκι μου που μεγάλωσε …  μπαίνω σας διαβάζω που κ που , πάω να σας γράψω κ μετά πάντα κάτι γίνεται κ δεν το δημοσιεύω… εμείς είμαστε 6.5 μηνών πλέον 75εκ κ 8.100(στις 22.10 που κάναμε εμβόλιο δηλαδή) τρώμε φαγάκι μεσημεριανό μοσχάρι κοτόπουλο κ λαχανικά , τρώμε φρουτοκρεμα όχι πολύ ευχάριστα , κρέμες(απλή φαριν λακτε, 5 δημητριακά) κ γιαούρτι για απογευματινό κ αύριο τελειώνουμε κ την εισαγωγή αυγού (3 μέρες μόνο κρόκο σταδιακά κ μετά 3 μέρες κ ασπράδι λίγο λίγο). Μέσα στην εβδομάδα θα φάμε κ ψάρι. Από κρέμες γενικά δίνω συνήθως από φαρμακείο hipp frezylac αν κ θέλω να του δίνω σιγά σιγά κ δικές μου με βρώμη πχ. Το νεράκι το πίνει πολύ ευχάριστα ! Επισης συνεχίζουμε θηλασμό ! Έχουμε δώσει κάποιες φορές ξένο γάλα αλλά μας έβγαλε ένα εξάνθημα που συνδυάστηκε με το γάλα σε μεγάλη ποσότητα (πάντα έπινε 90-100 κ μια φορά ήπιε 160 κ το έβγαλε) κ είπε η αλλεργιολόγος να το αυξήσουμε σταδιακά μέχρι να απευαισθητοποιηθει μόνος του.ευτυχως ανέχεται την κρέμα με γάλα αλλά πρέπει σιγά σιγά να δώσω μεγαλύτερες ποσότητες γιατί θα έχω θέμα αν πρέπει να τον αφήσω. κάθεται στον πωπο του εδώ κ έναν μήνα σταθερά, ενώ σηκώνεται επίσης από ξαπλωμένος καθιστός εδώ κ 10-15 μέρες. Έχει αρχίσει να σηκώνεται ορθιος(αν πιαστεί από κάπου) κ μπουσουλάει δειλά δειλά . Εχω τρομάξει με το πόσο γρήγορα μεγαλώνει 😭🥹 πέρυσι τέτοιο καιρό είχαμε κάνει α επιπέδου κ φέτος δεν το προλαβαίνω με ότι καινούριο κάνει … οι νύχτες μας είναι δύσκολες από τον 5ο κ μετά ξυπνάμε συχνά, 2-3 φορές τουλάχιστον , μπορεί κ κάθε 1-2 ώρες …. Δεν ξέρω τι γίνεται, έχω κάνει διάφορα δεν ξέρω αν έχω «τρελάνει» το μωρό στα διαφορετικά κ δεν βρίσκουμε λύση … προσπαθούσα να μην τον θηλάζω, μόνο να τον νανουρίζω, μετά εξαντλήθηκα κ τον θήλαζα κ την νύχτα . Πιπίλα δεν μου παιρνει. Τωρα έλεγα μήπως να φέρω την κούνια του στο δωμάτιο μας γιατί να τον αλλάξω δεν προβλέπεται με τόσο ξύπνημα τις νύχτες κ πηγαινελα , μήπως το λίκνο τον στεναχωρεί κ δεν χωράει… έχω απελπιστεί ότι δεν θα κοιμηθώ ποτέ, νιώθω εξάντληση τόσους μήνες χωρίς καμία νύχτα σερί ύπνου. Επίσης την ημέρα δεν τρελαίνεται στους ύπνους κάνει 2-3 μικρούς σχετικά μαξ 1 ώρα , άντε σπανίως 1.5… συνήθως όμως είναι 40-45 λεπτά . Οι δουλειές στο σπίτι μονίμως αυξάνονται τώρα με μαγείρεμα κ καθάρισμα για το φαγητό του παιδιού, το παιδί θέλει άνθρωπο συνέχεια εκεί . Σκέφτομαι μήπως πρέπει να πάρω αυτά τα πάρκα τα μεγαλύτερα για παιχνίδι . Έχετε υπόψιν σας ; πείτε μου εσείς πως πάτε με φαγητό, ύπνο, παιχνίδι, ανάπτυξη θα χαρώ να μάθω τα νέα σας !!!  φιλια πολλα σε όλες κ καλά κουράγια μάνες , τώρα καταλαβαίνω την μάνα μου που έλεγε θα γίνεις μάνα κ θα δεις ….
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...