Μετάβαση σε περιεχόμενο

klaiei συνεχεια


mat

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα...εχω ¨τρελαθει¨ εχουμε ερθει στο νησι του αντρα μου κ μενουμε στο σπιτι με τουσ δικουσ του θα κατσουμε αρκετεσ μερες..παιδια αν δεν τον εχω αγκαλια κ να του τραγουδαω να του μιλαω κλαιει συνεχεια...πολλες φορες κ στην αγκαλια κλαιει...ειναι σχεδον 4 μηνων...τριβει με τα χερακια του τα ουλα του..μηπως ετοιμαζομαστε για δοντακι? αλλαγη περιβαλλοντος φταιει? ασε που ολοι μου λενε το εχεις μαθει στα χερια γι αυτο τα τρβας αυτα κ ακουω καθε παπαρια...συγνωμη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλησπερα,

ποσο καιρο ειστε εκει?Εμεις ημασταν Κερκυρα πριν λιγες μερες, ο μπεμπης ηταν 4μιση μηνων και τις 2-3 πρωτες μερες ηταν ανησυχος.Εγω νομιζω οτι ειναι η αλλαγη περιβαλλοντος γιατι εκει εκανε πολυ ζεστη και ειχε υγρασια.Αλλα μετα συνηθισε και το εριξε στον υπνο.Μην αγχωνεσαι και κλεισε τα αυτια σου στους αλλους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ καλη μου αμ ειναι δοντακια που νομιζω οτι ειναι νωρις οπλισου με υπομονη ειναι δυσκολη περιοδος αυτη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ενδεχομένως να φταίει η αλλαγή περιβάλλοντος καθώς στα μωρά "αρέσει η ρουτίνα" γιατί έτσι νιώθουν ασφάλεια και οποιαδήποτε αλλαγή στο πρόγραμμά τους ή ακόμη χειρότερα, αλλαγή στο περιβάλλον που είχαν συνηθίσει να ζουν,τους φέρνει ανησυχία και εκνευρισμό. Αν φταίει αυτό και ο μπέμπης σου είναι ανήσυχος τότε θα φτιάξει σε λίγες μέρες καθώς σιγά-σιγά θα συνηθίσει το νέο του χώρο. Αν συνεχιστεί όμως η γκρίνια για πολλές μέρες τότε πιθανότερο είναι να τον ενοχλούν τα δοντάκια του! Μπορείς να πάρεις κρίκους οδοντοφυίας ή κάποιο τζέλ ανακούφισης που βάζουνε στα ούλα του μωρού (ο παιδίατρός σου θα σε κατατοπίσει καλύτερα) :)

Υπομονή...θα περάσει κι αυτό;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ με τα κορίτσια. Είναι η αλλαγή περιβάλλοντος που δημιουργεί ανησυχία στα μωράκια μας. Το έχω παρατηρήσει και εγώ με τη δικιά μου. Θα συνηθίσει. Όσο για τα δόντια πάρε αυτά που είναι ειδικά για αυτές τις περιπτώσεις να τα δαγκώνει για να ανακουφίζεται.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...