Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια καλησπερα...εχω ¨τρελαθει¨ εχουμε ερθει στο νησι του αντρα μου κ μενουμε στο σπιτι με τουσ δικουσ του θα κατσουμε αρκετεσ μερες..παιδια αν δεν τον εχω αγκαλια κ να του τραγουδαω να του μιλαω κλαιει συνεχεια...πολλες φορες κ στην αγκαλια κλαιει...ειναι σχεδον 4 μηνων...τριβει με τα χερακια του τα ουλα του..μηπως ετοιμαζομαστε για δοντακι? αλλαγη περιβαλλοντος φταιει? ασε που ολοι μου λενε το εχεις μαθει στα χερια γι αυτο τα τρβας αυτα κ ακουω καθε παπαρια...συγνωμη

Δημοσίευση

Kαλησπερα,

ποσο καιρο ειστε εκει?Εμεις ημασταν Κερκυρα πριν λιγες μερες, ο μπεμπης ηταν 4μιση μηνων και τις 2-3 πρωτες μερες ηταν ανησυχος.Εγω νομιζω οτι ειναι η αλλαγη περιβαλλοντος γιατι εκει εκανε πολυ ζεστη και ειχε υγρασια.Αλλα μετα συνηθισε και το εριξε στον υπνο.Μην αγχωνεσαι και κλεισε τα αυτια σου στους αλλους.

Δημοσίευση

Ενδεχομένως να φταίει η αλλαγή περιβάλλοντος καθώς στα μωρά "αρέσει η ρουτίνα" γιατί έτσι νιώθουν ασφάλεια και οποιαδήποτε αλλαγή στο πρόγραμμά τους ή ακόμη χειρότερα, αλλαγή στο περιβάλλον που είχαν συνηθίσει να ζουν,τους φέρνει ανησυχία και εκνευρισμό. Αν φταίει αυτό και ο μπέμπης σου είναι ανήσυχος τότε θα φτιάξει σε λίγες μέρες καθώς σιγά-σιγά θα συνηθίσει το νέο του χώρο. Αν συνεχιστεί όμως η γκρίνια για πολλές μέρες τότε πιθανότερο είναι να τον ενοχλούν τα δοντάκια του! Μπορείς να πάρεις κρίκους οδοντοφυίας ή κάποιο τζέλ ανακούφισης που βάζουνε στα ούλα του μωρού (ο παιδίατρός σου θα σε κατατοπίσει καλύτερα) :)

Υπομονή...θα περάσει κι αυτό;)

Δημοσίευση

Συμφωνώ με τα κορίτσια. Είναι η αλλαγή περιβάλλοντος που δημιουργεί ανησυχία στα μωράκια μας. Το έχω παρατηρήσει και εγώ με τη δικιά μου. Θα συνηθίσει. Όσο για τα δόντια πάρε αυτά που είναι ειδικά για αυτές τις περιπτώσεις να τα δαγκώνει για να ανακουφίζεται.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Υπήρχε τόσο καλή συνεργασία που ήταν το παν , δε ξέρω αν δεν τους είχα πιθανόν να μην τα κατάφερνα! Κορίτσια μη τα παρατήσετε,  να έχετε πείσμα και όλα θα γίνουν τέλεια!!!!!
    • Με το υπόθετο τα ποναλακια ήταν απλά κάποια πετρώματα της κοιλιάς και κάποια τσιμπήματα,  τίποτα παραπάνω  Ερχόμαστε ξανά νοσοκομείο γύρω στις 5 και , με εξετάζει κολπικά ο γιατρός και ξεκίνησαν λίγο περισσότερο οι συσπασεις , φαινόταν και στο μηχάνημα πως ήταν καλές  Μετά ξεκινήσαμε το διαδικαστικό για την εισαγωγή πήρα δωμάτιο πήγα άλλαξα, με έλεγξε η μαία για ξύρισμα και κάναμε και κλίσμα  Η διαστολή μου ήταν ακόμα 2 3 , μετά ο γιατρός μου έσπασε τα νερά, άρχισαν παραπάνω συσπασεις και η διαστολή έφτασε στο 6, κορίτσια έκανα περπάτημα και μπάλα και ξαφνικα πάνω στη μπάλα που ήμουν λέω στο αγόρι μου φώναξε τον γιατρό  Μετά ήρθε η ομάδα και ξεκίνησε το πανηγύρι με τις ανάσες και τις συχνές συσπάσεις μέχρι να φανεί το κεφαλάκι του μωρου χαμηλά και να φτάσει η διαστολή τέλεια  Μεταφέρθηκα μετά στο δωμάτιο της γεννας και ξεκίνησε η εξωθηση , κορίτσια η όλη διαδικασία έγινε σχετικά πολύ γρήγορα 21:48
    • Όπως σας είπα στην αρχή ένιωθα και λίγο προβληματισμενη αν θα πετύχει το πλάνο του γιατρού...κορίτσια υπήρχε τόση καλή συνεργασία που όλα πήγαν τέλεια και κρατάω τώρα την μπεμπούλα μας , ένα μικρό γατάκι 2650 κιλά 🧿
    • Κορίτσια μου, εδώ είμαστε μαμά και κόρη 🩷 Τα καταφέραμε κορίτσια και ζήσαμε έναν πολύ όμορφο τοκετο!
    • Ωχ αυτό είναι θέμα. Κοίτα βάλε την με το ζόρι. Ή κάθεσαι ή δεν πάμε βόλτα. 1-2-3 θα μάθει. Δοκιμάζουν τα όρια μας γενικά. Εμένα ας πούμε δεν θέλει με τίποτα να μπει στο κάθισμα του αυτοκινήτου. Όποτε πάμε στο αυτοκίνητο θέλει να μπει μπροστά να παίξει με τα κουμπιά ( την έβαλε 1-2 φορές ο πατέρας της και το ζητάει συνέχεια). Όσο υποκυπταμε σε αυτό τόσο το ζητούσε. Μια μέρα της είπα τέλος. Την έβαλα με τα χίλια ζόρια στο καρεκλακι (κλάμα, χαμός). Ε 1-2-3 τώρα που ξέρει ότι δεν θα πάει μπροστά, κάθεται πιο πρόθυμα. Ζητάει και πάλι αλλά έμαθε πια ότι το όχι είναι όχι.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...